Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهمند آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرستان‌های دشتی و دشتستان در استان بوشهر دارای بیشترین تعداد عشایر هستند و تلاش می‌شود که زیرساخت‌های مورد نیاز عشایر در این مناطق توسعه یابد.

وی با اشاره به آغاز کوچ عشایر به مناطق قشلاقی استان بوشهر با تلطیف وضعیت آب و هوایی در این مناطق خاطرنشان کرد: در استان بوشهر پنج هزار و ۲۰۰ خانوار عشایر با جمعیت ۳۱ هزار نفر سکونت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل امور عشایر استان بوشهر از اجرای طرح‌های عمرانی برای بهبود زیرساخت‌های مورد نیاز در نقاط عشایری استان بوشهر خبر داد و افزود: خدمات‌دهی به عشایر استان بوشهر گسترش می‌یابد.

وی با اشاره به اختصاص ۵۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌ها در نقاط عشایری استان بیان کرد: طرح‌های مختلفی از جمله بهبود راه و جاده، ساخت سرویس‌بهداشتی و حمام، ساخت آب‌انبار، آبرسانی سیار و منبع ذخیره آب و تامین سوخت برای عشایر انجام می‌شود.

آقایی از تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن محصولات زراعی و باغی توسط عشایر استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: عشایر استان بوشهر هر ساله شش هزار و ۵۰۰ تن گوشت، ۲۸ هزار تن محصولات لبنی و ۳۰ هزار متر مربع صنایع دستی تولید می‌کنند.

وی با اشاره به راه‌اندازی ۹۳ مدرسه سیار و دائم برای تحصیل ۹۰۰ دانش‌آموزان در مناطق عشایری استان اشاره کرد و افزود: تجهیزات آموزشی منطقه عشایری تامین و توزیع شده است.

کد خبر 4487247

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۱۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد

 رئیس اداره امور عشایر بروجرد گفت: عشایر این شهرستان در کوچ بهاره در مناطقی از گرین کوه، کولیدر، آبسرده، مله تخت، سربند، ورکوه و بخش‌های شیروان و اشترینان مستقر می‌شوند.

نوراله مصطفی نژاد به جلسه شورای عشایری بروجرد در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: در این جلسه مصوب شد که در فصل کوچ، ادارات و دستگاه‌های خدمات رسان همچون راهداری و حمل و نقل جاده ای، نیروی انتظامی، بسیج عشایری، هلال احمر، بهداشت و درمان و پلیس راهور عشایر را در مسیر کوچ همراهی کنند تا برای این قشر تولیدکننده جامعه مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه دام، تمام سرمایه خانوار‌های عشایری است، به رانندگان هشدار داد مراقب حرکت دام‌های عشایر هنگام عبور از جاده‌های شهرستان باشند.

رئیس اداره امور عشایر بروجرد با تاکید بر همکاری همه دستگاه‌های اجرایی هنگام کوچ عشایر در جاده‌های ارتباطی شهرستان اضافه کرد: نصب تابلو‌های هشدار مبنی بر کاهش و کنترل سرعت در جاده‌ها هنگام کوچ می‌تواند نقش موثری در کاهش تلفات جاده‌ای دام‌های عشایر داشته باشد.

هم اکنون ۷۰۰ خانوار عشایر شهرستان بروجرد با داشتن ۱۱۰ هزار راس دام سبک و سنگین سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن فرآورده گوشتی تولید می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • آموزش‌های مرتبط با آبزیان در استان بوشهر گسترش می‌یابد
  • زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق ساحلی استان بوشهر تقویت شود
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد
  • استفاده از هوش مصنوعی در حوزه انرژی اتمی افزایش می‌یابد
  • نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود
  • تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان