Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور به منظور دسترس پذیر بودن افراد دارای معلولیت و جانباز به کلاس های درس و امتحانات دانشگاه ها و مدارس که فاقد آسانسور هستند، اقدام کرد.

اخبار اجتماعی ایران/ دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی  کشور پیش از شروع نیم سال تحصیلی دوم سال جاری، اقدام به پیگیری موضوع برگزاری کلاس های جانبازان و افراد دارای معلولیت در طبقات دسترس پذیر توسط آن دسته از دانشگاه ها و مدارس که فاقد آسانسور هستند کرد که با تلاش های فراوان موضوع به معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشانده شد و نهایتا پس از پیگیری های متعدد این تلاش ها به ثمر رسیده و در نتیجه معاون محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی بخش نامه ای به کلیه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، ضمن اهمیت و تاکید بر رعایت موضوع مذکور، از آنان خواسته است در همه ساختمان های فاقد آسانسور آن دانشگاه/ موسسه که کلاس های درس در طبقات غیر همکف برگزار می شود، ترتیبی اتخاذ شود حتی الامکان کلاس ها و امتحاناتی که جانبازان و افراد دارای معلولیت در آنها حضور دارند، در طبقه همکف برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است؛ از تمامی دانشجویان و دانش پژوهان عزیز درخواست می شود، چنانچه مواردی با این بخشنامه مغایرت داشت، موضوع را به سامانه پیامکی معبر به شماره 3000012322 اطلاع رسانی کنند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۱۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا مقیمی، دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه فرآیند طراحی از ابتدا و فرآیند باز طراحی یا مقاوم سازی به صورت برعکس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.

وی افزود: از آنجایی که موضوع تکنولوژی است، موضوعاتی مربوط به معماری، یادگیری در ماشین و بازطراحی سازه های تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم کشور گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است؛ از این رو نگاه به طراحی های به روز، مدرن  و چشم انداز آن و نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد نقد قرار گرفت.

این سمپوزیوم دارای شش سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری‌های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم‌های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پریچهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیمی از تارکین و بازماندگان از تحصیل ابتدایی آذربایجان‌غربی جذب شدند
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست
  • راکبین موتورهای توقیفی ملزم به شرکت در کلاس‌های آموزشی هستند
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد