Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی احسان گفت : بیش از ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان مطالبات ۱۲ ماهه از شرکت سایپا داریم که متاسفانه علیرغم پیگیری های زیاد موفق به دریافت آن نشده ایم و نقدینگی این شرکت به صفر رسیده و بدون نقدینگی امکان فعالیت در این واحد صنفی سلب شده است .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان ؛ کارخانه ی اروند چرخ رفسنجان تا چندماه پیش مآمن تعداد زیادی از جوانان رفسنجانی بود که رویای پیشرفت و رسیدن به آینده ای بهتر را در ذهن می پروراندند اما درست در همان روزها بقول معروف چرخ برگشت و تعداد زیادی از کارگران این واحد تولیدی تعدیل شدن .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس علی احسان مدیرعامل این واحد تولیدی  در خصوص مشکلات پیش آمده  در گفتگو با خبرنگار ما گفت:این تعدیل نیرو علل متعددی دارد که از آن جمله می توان به طرح توسعه ی اروند اشاره کرد که برای این طرح یکصد و بیست نفر نیروی انسانی در  واحدهای مختلف بکار گرفته شدند که با افزایش قیمت مواد اولیه (آلومینیوم) این طرح عملا با شکست روبه رو و نیروهای شاغل آن بیکار شدند .

وی با اشاره به عدم پرداخت بدهی سررسید شده شرکت های ایران خودرو – کرمان موتور –رنو – گروه بهمن و سایپا  ، گفت : به عنوان مثال بیش از 3 میلیارد و 200 میلیون تومان مطالبات ۱۲ ماهه از شرکت سایپا داریم که متاسفانه علیرغم پیگیری های زیاد موفق به دریافت آن نشده ایم و نقدینگی این شرکت به صفر رسیده و بدون نقدینگی امکان فعالیت در این واحد صنفی سلب شده است .

احسان در ادامه تصریح کرد:با گذشت سه سال از تشکیل پرونده تسهیلات در بانک سپه که در کارگروه رفع موانع تولید جهت توسعه این شرکت و اشتغال ۱۲۰ نفر در فاز دوم  تعلق گرفته است ، متاسفانه هنوز موفق به دریافت این تسهیلات نشده ایم .

این صنعتگر نمونه ابراز کرد:اروند چرخ  روزانه قریب به ۵۵۰۰ حلقه از انواع رینگ جهت کلیه خودروسازان داخلی و خارجی مسقر در ایران تولید می کرده که به علت تحریم ها و خروج خودرو سازان خارجی از کشور –افزایش قیمت ارز در بازار و به دنبال آن کمبود مواد اولیه – عدم عرضه آلومینیوم در بورس کالا و توقف کامل سفارش خودروسازان  ، در حال حاضر به کمتر از پانصد حلقه در روز رسیده که حدود ۵۰ درصد نیروهای این واحد تعدیل شده و مابقی نیز بعلت توقف کامل تولید تا حداکثر یک ماه دیگر تعدیل خواهند گردید .

مدیر عامل اروند چرخ  تاکید کرد:علیرغم پیگیری های مکرر در امور تولید متاسفانه هیچ چشم انداز روشنی برای اروند چرخ پیش رو نمی بینیم که این امر تنها به علت عدم ثبات در اقتصاد ، واردات بی رویه  و عدم توجه به تولید داخلی است.

شایان ذکر است کارخانه اروند چرخ رفسنجان در سالهای ۱۳۹۵و۱۳۹۶ باتوجه به نظر کارشناسان بعنوان واحد نمونه صنعتی در استان کرمان انتخاب شد که با تعداد ۵۰۰ نفرنیروی انسانی اعم از مهندس – کارشناس – تکنیسین – کارگر فنی و ساده به تولید رینگ آلومینیومی ۱۰۰ درصد ایرانی برای انواع خودروی داخلی و خارجی می پرداخت.

حال باید دید راه چاره برای حل مشکل این واحد تولیدی و صنعتی موفق و بی نظیر چیست؟ آیا وقت آن نرسیده که واردات رینگ توسط شرکت سایپا در قالب شرکت رینگ سازی خرمشهر و به اسم تولید داخل اما وارداتی و تولید چین متوقف شود ؟ آیا بهتر نیست که شرکتی همچون سایپا بجای واردات بی رویه ی رینگ و قطعات خودرو بفکر پرداخت بدهی خود به قطعه سازان داخلی و حمایت از تولید داخلی باشد ؟ در حالیکه ظرفیت کافی جهت تولید محصول با کیفیت اروپایی در کشور وجود دارد .

آیا تامین قطعات خودرو از قطعه سازانی همچون اروندچرخ ساده تر از واردات نیست؟ آیا در سال حمایت از کالای ایرانی نباید تسهیلات لازم در اختیار واحدهای موفقی چون اروند چرخ قرار می گرفت  ؟ بهتر است در مرحله ی اول مسولین شهرستان و در مراحل بعد مسولین استانی و کشوری نیم نگاهی هم به سمت صنعت شهرستان رفسنجان و علی الخصوص کارخانه هایی همچون اروند چرخ بیندازند که این روزها به سختی نفس می کشند لذا بهتر نیست  بجای شنیدن خبر تعدیل نیروهای این واحدها شاهد رونق روز افزون آنها در رشد طرح های توسعه ایی باشیم .

واحد نمونه صنعتی استان در آستانه تعطیلی است چه کسانی به دنبال حل این معزل خواهند بود؟

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید

درحالی حدود یک‌ماه به آغاز فصل جابجایی در بازار اجاره مسکن باقی‌مانده که این بازار در برخی شهر‌های جدید کشور در وضعیت نابسامانی به سر می‌برد و نرخ‌ها به‌شدت افزایش یافته است.

به گزارش خبرآنلاین، آخرین گزارش بانک مرکزی از بازار مسکن (مربوط به اسفند ۱۴۰۲) نشان می‌دهد اجاره‌بها مسکن در شهر تهران و کل مناطق شهری نسبت به اسفندماه سال ۱۴۰۱ به ترتیب ۴۴.۵ و ۵۱.۶ درصد افزایش یافته است. این میزان افزایش در حالی صورت گرفته که به‌طور معمول آخرین ماه سال جابجایی‌ها در بازار اجاره مسکن به حداقل می‌رسد.

در این بین با وجود آن‌که حدود یک‌ماه به آغاز فصل جابجایی‌ها در این بازار فرصت مانده که در برخی شهر‌های جدید افزایش عجیب نرخ اجاره‌بها شروع شده است. در شهر جدید پرند که سال گذشته مترو آن پس از سال‌ها وعده و وعید افتتاح شد، برخی مالکان واحد‌های خود را با قیمت‌های چندین برابری نسبت به سال گذشته آگهی کرده‌اند.

یکی از مستاجران که حدود دو هفته‌ای است در فاز ۶ شهر جدید پرند به دنبال آپارتمانی برای اجاره است به تسنیم می‌گوید: هفته آخر فروردین امسال یک واحد ۸۷ متری در فاز ۶ پرند با پول پیش ۵۰ میلیون و اجاره ماهانه ۶ میلیون تومانی (رهن کامل ۲۵۰ میلیون تومان) عرضه می‌شد.

وی ادامه داد: این در حالی است که طی دو هفته اخیر رهن و اجاره آپارتمانی با همین ویژگی به‌طور مداوم در حال افزایش است. بر این اساس یک واحد مسکونی با همین مشخصات با ودیعه ۲۰۰ میلیون تومانی و اجارخ ماهانه ۲ میلیون تومانی (رهن کامل ۲۸۰ میلیون تومان) فایل شده است.

به گفته وی، در پروژه کیسون که واحد‌های آن همچنان در حال تحویل است، واحد‌های مسکن مهر با ودیعه حدود ۷۰ میلیون تومانی و اجاره ماهانه ۷ میلیون تومانی عرضه می‌شود. به عبارت دیگر با رهن کامل ۳۰۳ میلیون تومانی!

وی بیان کرد: در فاز پنج ۵ یعنی جایی که پروژه‌های کم کیفیت‌تر و بدون امکانات است یک واحد ۸۵ متری با ودیعه ۵۰ تومانی و اجاره ۵ میلیون تومانی عرضه شده است.

بررسی آگهی‌ها اجاره در شهر جدید پرند نشان می‌دهد مالک یک واحد مسکونی ۱۰۵ متری در فاز یک آنرا با رهن ۶۵۰ میلیون تومانی عرضه کرده است. همچنن رهن یک واحد ۸۰ متری ۲۸۰ میلیون تومان، آپارتمان ۸۰ فاز ۵ با رهن ۷۰ میلیونی و اجاره ۳.۵ میلیون تومانی، واحد ۸۰ متری فاز یک با رهن ۳۵۰ میلیون تومانی و آپارتمان ۸۳ متری با رهن ۲۰۰ و اجاره ۴ میلیون تومانی فایل شده است.

دیگر خبرها

  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها