Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@00:26:42 GMT

خرازی: باید نشان دهیم قهرمان میدان صلح هم هستیم

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۳۰۲۷

خرازی: باید نشان دهیم قهرمان میدان صلح هم هستیم

تهران- ایرنا- رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: ما نشان دادیم که مرد میدان نبرد هستیم ، امروز بعد از موفقیت های نسبی امروز باید نشان دهیم قهرمانان میدان صلح هستیم.
گفت: امروز زمان آن است که صلح و ثبات را در منطقه برقرار کنیم.

به گزارش ایرنا ، سید کمال خرازی روز در همایش «صلح و ثبات در غرب آسیا؛ یک منطقه، یک سرنوشت» با بیان اینکه ما ثابت کردیم در برابر تحولاتی که با هدف بی‌ثباتی انجام می شود ساکت نمی نشینیم ، اظهار داشت: در منطقه دیدیم که داستان سوریه برای تجزیه این کشور و داستان عراق برای حاکم شدن تروریسم و همچنین لبنان و یمن آغاز شد، اما در سوریه همچنان دولت بشار اسد حاکم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در حالی که همه مدعی بودند ظرف یک ماه اسد ساقط خواهد شد امروز می‌بینیم دولت‌هایی که با آن مخالف بودند یکی یکی روابط خود را با دولت سوریه برقرار می‌کنند.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی یادآور شد: روز گذشته رئیس جمهور سودان به دمشق سفر و با آقای اسد دیدار کرد . دولت های دیگر هم یکی یکی سفارتخانه‌های خود را به سوریه باز می گردانند.همه اینها نشان دهنده آن است که ما در ثبات منطقه موثر بوده و توانستیم از عوامل بی ثبات ساز که می خواستند کشورهای منطقه را تجزیه کنند جلوگیری کنیم.
خرازی گفت:ما نشان دادیم که مرد میدان نبرد هستیم و بعد از موفقیت های نسبی امروز هم باید نشان دهیم قهرمانان میدان صلح هستیم. به این بیندیشیم ، حال که توانسته ایم در میدان نبرد به پیروزی برسیم ، اکنون زمان آن است که صلح و ثبات را در منطقه برقرار کنیم.
وی با اشاره به برگزاری کنفرانس امنیتی گفت: باید ببینیم که چه اقداماتی برای برقراری صلح و ثبات و آرامش در منطقه می‌توانیم داشته باشیم و چگونه می توانیم یک ساز و کار امنیت منطقه ای نائل شویم.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی اظهار داشت: برای دستیابی به این هدف ابتدا باید تحلیل دقیقی از اوضاع و موقعیت فعلی داشته باشیم و به دور از هر گونه سوگیری تحلیل های مان را ارائه دهیم چراکه تحلیل‌هایی که سوگیری داشته باشد نمی‌تواند مورد توافق همه اطراف قضیه قرار گیرد.
خرازی ادامه داد: واقعیت این است که جبهه مقاومت به پیروزی های زیادی نائل آمده است ولی این به این معنا نیست که یک جبهه از قدرت هژمونیک برخوردار است.
وی تصریح کرد: هیچ کدام از قدرت های منطقه ای توان هژمون شدن ندارند و نمی توانند رقیب خود را حذف کنند. البته جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت مدعی هژمون نبوده و نخواسته بر منطقه مسلط شود.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: بحث ایران هراسی که دیگران مطرح می‌کنند و می‌گویند ایرانی‌ها می‌خواهند امپراطوری پارس را تشکیل دهند جنگ روانی است که پایه و اساسی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: این دیگران هستند که با آوردن بیگانگان به منطقه دنبال هژمونی بودند چون خودشان قدرت هژمون ندارند می خواستند از قدرت های بین المللی استفاده کنند.
خرازی با تاکید بر لزوم ارایه ایده جدید دستیابی به صلح و ثبات در منطقه گفت: کشورهای منطقه می توانند بجای اتتلاف برای جنگ، گفت و گوی درون تمدنی را در دستور کار قرار دهند.
وی با تأکید بر اینکه باید ایده نویی در منطقه ایجاد شود که همه دور آن جمع شوند و آرامش ایجاد شود اظهار داشت: ایده ای که به نظر می‌رسد می‌توان روی آن کار کرد گفت وگوهای درون تمدنی است، چرا که کشورهای منطقه همگی بعد از ظهور اسلام در کدام سهم قابل توجهی در ظهور و گسترش این تمدن عظیم داشته‌اند.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی یادآور شد: در هر کشوری از تمدن اسلامی صحبت کنید به گذشته خود افتخار می کنند و اگر باب این تمدن گفتگو طراحی شود می‌تواند محوریت ایجاد کند و کشور ها دور آن جمع شوند و آرامش ایجاد شود. بنابراین باید پرچم احیای تمدن اسلامی را برافراشت و به جای ائتلاف هایی که امروز برای جنگ به راه افتاده است ما باید به تمدن شکوهمند اسلامی خود بازگردیم .همین امر خود بیداری اسلامی است و ما می‌توانیم آگاهی در کشورهای منطقه ایجاد کنیم و به تمدنی که داشته ایم بازگردیم.
خرازی گفت: واقعیت دیگر این است که اغلب حکومت های منطقه برخاسته از اراده ملت ها نیستند بلکه حکومت های اقتدارگرایی هستند که شیوه های طایفه گرا دارند. منافع قدرت های دیگر هم در ایجاد اختلاف بین حکومت ها و مردم منطقه است. وابستگی حکومت‌هایی که برخاسته از اراده مردم نیستند به این قدرت ها افزایش می یابد. نمونه این مسئله آمریکاست که از کشورهایی مثل عربستان و امارات استفاده می کند.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ادامه داد: واقعیت دیگر این است که برخی رهبران منطقه دنبال جاه طلبی هستند هرچند این جاه طلبی زمینه ای ندارد ولی آنها باز هم این تجربه شکست خورده را تکرار می کنند .
خرازی اضافه کرد: به نظر می‌رسد ما نتوانستیم از پیروزی هایی که در جبهه‌های نبرد داشته ایم در صحنه سیاسی به خوبی استفاده کنیم و در این زمینه نیاز به تحرک سیاسی و طرح های سیاسی جدی تر داریم.
رییس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه ما دستمان خالی نیست گفت: آقای دوویلپن نخست وزیر سابق فرانسه در دیداری که با وی داشتم گفت شما تحرک کافی ندارید در حالی که دستتان پر است.
خرازی اضافه کرد: اگر ما بخواهیم در ثبات سازی منطقه تاثیر گذار باشیم باید فعالیت های خود را افزایش دهیم و طرح هایی داشته باشیم که آن ها را تبلیغ و از موقعیت کشور که در میدان نبرد به دست آمده بهره برداری لازم را بکنیم.
وی افزود: همه اذعان دارند که جمهوری اسلامی با ثبات ترین کشور در این منطقه پر تلاطم است و این امنیت که به برکت حضور رزمندگان اسلام در اطراف ایران و نیروهای امنیتی در داخل کشور ایجاد شده سرمایه بسیار با ارزشی است. امروز هر کس وارد ایران می‌شود اذعان می‌کند که امنیتی که در ایران هست در بسیاری از کشورها نیست.
رییس شورای راهبردی روابط خارجی تصریح کرد: حکومت ما برخاسته از اراده مردم است و حکومتی نیست که بر مردم تحمیل شده باشد و مردم ما با رای و انتخابات جمهوری اسلامی را پذیرفتند و هر سال در یک انتخابات شرکت می کند.
خرازی تاکید کرد: ما آماده ایم با همه حکومت ها اعم از این که برخاسته از اراده مردم باشند و یا طایفه ای و سنتی در جهت صلح و امنیت همکاری کنیم.

به گزارش ایرنا، همایش یک روزه «صلح و ثبات در غرب آسیا؛ یک منطقه، یک سرنوشت» در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در حال برگزاری است.
سیام*9612*2021**1553

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي صلح خاورميانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۳۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی با کشور‌های منطقه در تعامل بود

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای علی باقری معاون سیاسی وزیر  خارجه ایران در مورد سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران در گفتگوی ویژه خبری گفت: در طول این مدت بحث اساسی که مطرح بود، این بود که ما به دنبال تنش نیستیم. ما در طول هفت ماه گذشته از همه‌ی ظرفیت‌های خودمان چه ملی، چه منطقه‌ای و چه بین المللی استفاده کردیم تا تنش در سطح منطقه تسری پیدا نکند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

ما در چارچوب سیاست همسایگی، تعامل بسیار به هم پیوسته‌ای را با کشور‌های همسایه ایجاد کردیم. این امروز یک سرمایه‌ی ارزشمند برای جمهوری اسلامی ایران برای مواجهه با دشمن منطقه و طرفی است که همواره به دنبال اخلال و ثبات زدایی از منطقه است و همیشه توانسته منافع نامشروع خودش را از طریق قلدری تعقیب بکند.  تحکیم پیوند‌های جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های منطقه  فضای جدیدی را در منطقه ایجاد کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تعامل ایران با کشورهای منطقه در زمان پاسخ به رژیم صهیونیستی و اجرای عملیات وعده صادق

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

پیام پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی برای منطقه

کشوری مثل جمهوری اسلامی ایران هم قدرت و هم این اراده را دارد که به مخل امنیت منطقه اجازه ندهد امنیت منطقه را مختل کند.
جمهوری اسلامی به کسی اجازه شیطنت، اشتباه یا دیوانگی در منطقه را نمی دهد. 
هزینه بی ثباتی را باید طرفی بدهد که ثبات زدا است.
همه ما یعنی کشورهای حوزه ی  خلیج فارس بر این نکته اذعان داریم که  مناسبات سیاسی مبتنی بر اعتماد متقابل باید با روابط مستحکم و به هم پیوسته ی اقتصادی تضمین بشود که لازمه آن ثبات و امنیت است. ایران در این قضیه نشان داد  که ضامن این امنیت است. این برای کشورهای منطقه اطمینان بخش است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در خدمت منافع و امنیت ملی ایران

ایران توانمندی ثبات ساز نظامی خودش را از جایی اجاره نکرده و وابستگی به کسی ندارد، چون اگر از جایی گرفته بود باید بالاخره منافع آن طرفی که این توانمندی را در اختیار ایران قرار داده باید رعایت کند؛ این داشته و سرمایه ایرانی است و لذا صرفا ما به دنبال امنیت ملی خودمان هستیم صرفا به دنبال صیانت از تمامیت ارضی خودمان هستیم لذا این داشته خودمان را برای آن به کار می گیریم، این برای کشورهای منطقه هم اطمینان بخش هست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

جمهوری اسلامی ایران وزنه ثبات ساز در حوزه شامات و خلیج فارس 
ایران وزنه ثبات بخش بین مناسبات در خلیج فارس و منطقه شامات است؛ عملیات وعده صادق تبلور  این نقش ثبات ساز بین حوزه خلیج فارس و حوزه شامات بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: عامل اصلی ثبات در منطقه، برقراری آتش‌بس پایدار است
  • عامل اصلی ثبات در منطقه، برقراری آتش‌بس پایدار است
  • عیار تسلیحات ایرانی در عملیات «وعده صادق» مشخص شد
  • خط و نشان ایران برای کشور‌های عربی منطقه | پایگاه خود را در اختیار اسرائیل قرار دهید، پاسخی سخت خواهید گرفت
  • کنعانی: اگر اعضای گروه هفت دنبال ثبات هستند، با تجاوز‌ها مقابله کنند
  • «امین انصاری» دبیر شورای راهبردی اقوام، مذاهب و ادیان شد
  • هشدار درباره تهدید حمله به مراکز هسته‌ای در خاورمیانه
  • شهرآورد همیشه شرایط و جذابیت‌های خاص خودش را دارد
  • ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی با کشور‌های منطقه در تعامل بود
  • ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی با کشورهای منطقه در تعامل بود