Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست های تعرفه ای ترامپ برای هر خانواده متوسط آمریکایی ۱۴۶ دلار هزینه دارد و در صورت اعمال عوارض بعدی این رقم به سالانه ۴۵۳ دلار می‌رسد و می تواند ۲۹۲ هزار شغل آمریکایی را از بین ببرد . ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴ اقتصادی صنعت و تجارت اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بیزینس اینسایدر، طبق یک تحقیق جدید، جنگ های تجاری دونالد ترامپ به خانواده های طبقه متوسط جامعه آمریکا ضربه می‌زند، مخصوصاً اگر ترامپ تمام تهدیدهای خود را عملی کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق گزارشی از موسسه مالیاتی، عوارض فعلی باعث فشار بر آمریکایی های طبقه متوسط می‌شود و فرصتهای شغلی را در آمریکا کاهش میدهد‌. این سازمان پژوهشی آمریکا همچنین تخمین زده که آسیب اقتصادی این عوارض در صورت عملی شدن تمام تهدیدهای آمریکا بدتر هم خواهد شد .
اریک یورک، تحلیلگر موسسه مالیاتی گفت این عوارض بار مالیاتی را بر دوش آمریکایی‌ها سنگین‌تر می‌کند و این فشار بر خانواده های دارای درآمد متوسط تا کم بیشتر است و تولید اقتصادی ، اشتغال و دستمزدها را کاهش می‌دهد .
در حالی که تاثیر فوری عوارض بر افزایش قیمت کالاها در بنادر ورودی است، ولی این تاثیرات بالاخره به کسب و کارها و مصرف کننده های کالاهای وارداتی هم میرسد .
یورک نوشت:« عوارض می تواند هزینه قطعات و مواد اولیه را افزایش دهد و در نتیجه قیمت کالاهایی که از این قطعات استفاده می‌کنند بالا می‌رود و تولید بخش خصوصی کم می شود. این عوارض باعث می شود مشتریان پول بیشتری برای کالاها بدهند و پولی برای هزینه در جاهای دیگر باقی نماند» .
افزایش قیمت ها به این صورت، ارزش پس از وضع مالیات را برای کار و درآمد سرمایه ای کاهش می دهد. بنابراین آمریکایی‌ها تشویق می‌شوند کار کنند و کمتر سرمایه‌گذاری کنند. همین امر باعث تولید کمتر می شود .
در اینجا برخی از آسیب هایی را که این عوارض وضع شده ایجاد کرده‌اند می‌بینیم:
_ کاهش 0.12 درصد تولید ناخالص داخلی در طولانی‌مدت معادل 30.4 میلیارد دلار .
_ از بین رفتن 94300 شغل تمام وقت آمریکایی .
_ کاهش درآمد پس از وضع مالیات برای 0.3 درصد آمریکایی‌ها و کاهش بیشتر آن برای خانواده های طبقه متوسط .
در حالی که همین عوارض موجود برای آمریکا منفی هستند، ترامپ تهدید کرده بر اتومبیل های وارداتی و بقیه کالاهای چینی به ارزش 255 میلیارد دلار عوارض وضع خواهد کرد. اگر این تهدید ها عملی شوند، شرایط بدتر می شود:
_ کاهش 0.38 درصد تولید ناخالص داخلی معادل 94.4 میلیارد دلار .
_ از بین رفتن 292600 شغل آمریکایی .  
_ کاهش 0.92 درصدی درآمد پس از وضع مالیات
افزایش عوارض فعلا متوقف شده است، چون آمریکا و چین سعی می‌کنند اختلافاتشان را بررسی کنند و تا اول ماه مارس به توافق برسند ولی هنوز چیزی مشخص نیست .

افتتاح کارخانه بوئینگ آمریکا در چین علیرغم جنگ تجاریاقتصاد آمریکا در سال 2019 وارد رکود می‌شود

انتهای پیام/50

R7586/P1012122/S7,78,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط آمریکا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۳۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت / برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز دوشنبه کاهش یافته است. تمرکز سرمایه‌گذاران به دنبال کاهش خطر تشدید دشمنی‌ها در خاورمیانه دوباره به زیرساخت‌های بازار بازگشته است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۶۷ سنت معادل ۰.۷۷ درصد کاهش به ۸۶ دلار و ۶۲ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲۲ سنت معادل ۰.۲۶ درصد کاهش ۸۲ دلار و ۹۲ سنت معامله می‌شود.

تحلیلگران عقیده دارند نگرانی‌های اقتصادی دوباره به عامل تاثیرگذار بر بازار نفت خام تبدیل شده است و قیمت نفت تحت فشار افزایش ذخایر نفت خام آمریکا و سیاست‌های فدرال رزرو قرار گرفته که ارزش دلار را بالا برده است.

رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه جدیدترین سیاستگذار آمریکایی بود که از به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره به خاطر توقف روند پایین آمدن تورم خبر داد.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد ذخایر نفت خام این کشور ۲.۷ میلیون بشکه افزایش یافته است. این رقم تقریباً دو برابر انتظار تحلیلگران برای ۱.۴ میلیون بشکه افزایش بوده است.

هر دوی این شاخص‌های نفتی در هفته گذشته پس از اطلاعیه ایران مبنی بر عدم پاسخ به حمله ادعایی رژیم صهیونیستی به خاک این کشور کاهش قابل توجهی داشتند. قیمت نفت بیش از ۳ دلار در هر بشکه قبل از اعلام این اطلاعیه افزایش یافته بود.

مجلس نمایندگان آمریکا در روز شنبه یک بسته کمکی برای اوکراین و و رژیم صهیونیستی تصویب کرد که باعث می‌شود دولت فدرال این کشور تحریم‌هایی علیه ایران و تولید نفت این کشور وضع کند. اما بازار چندان تحت تاثیر این خبر قرار نگرفته، چون حتی اگر به تصویب نهایی برسد، روند اجرای آن مشخص نیست.

بررسی این لایحه توسط سنا در روز سه‌شنبه آغاز می‌شود.

ایران سومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک است. صادرات نفت ایران علی رغم تحریم‌های آمریکا به خاطر افزایش تقاضا از سوی چین و شبکه‌های خارج از سیستم مالی آمریکا بالا رفته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • قیمت طلا سقوط کرد
  • سقوط آزاد طلا/ فلز زرد چند قیمت خورد؟
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد
  • قیمت نفت نزولی شد
  • قیمت نفت کاهش یافت
  • کلید ۹۵ میلیارد دلاری برای دو جنگ؟
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد
  • برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • ظریف: ترامپ از من چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما اجازه نداشتیم/ آمریکایی‌ها هم در برجام علاقمند به سرمایه‌گذاری در ایران بودند