Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@02:35:10 GMT

44 میلیون عدد آنژیوکت وارد کشور شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۳۳۶۲

44 میلیون عدد آنژیوکت وارد کشور شد

تهران- ایرنا- سرپرست گروه نظارت بر تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از واردات بیش از 44 میلیون عدد آنژیوکت در هشت ماه امسال و صرف بیش از چهار و نیم میلیون یورو ارز تا این تاریخ برای آن خبر داد و گفت: از بابت واردات مشکلی وجود نخواهد داشت.

محمد مهدی علاالدین روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: وضعیت واردات آنژِیوکت در هشت ماه امسال نسبت به سال های پیشین بسیار مناسب بوده است و در مقایسه با میزان واردات در سال 1395 که 26میلیون بوده و واردات سال 1396 که حدود 38 میلیون عدد بوده است، تا همین تاریخ نیز واردات مناسبی صورت گرفته و از این بابت مشکلی نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: برای واردات آنژیوکت مورد نیاز مراکز درمانی سراسر کشور در سال جاری بالغ بر 9.6 میلیون یورو ارز تخصیص یافته که تاکنون 7.9 میلیون یورو آن تامین و جذب شده است. می توان انتظار داشت که واردات آنژیوکت تا پایان سال تا دو برابر نیز افزایش یابد.
سرپرست گروه نظارت بر تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت افزود: همچنین به دلیل اهمیت این کالا و لازم بودن آن برای بسیاری از فرآیندهای درمانی، ذخیره استراتژیک مناسبی از برندهای برتر آنژیوکت از سوی تامین کنندگان پشتیبان وزارتی وارد و اندوخته شده است.
علاء الدین تصریح کرد: از ابتدای سال میزان 320 هزار عدد آنژیوکت در کشور تولید شده و با توجه به تامین مواد اولیه لازم تا 20 روز آینده، تعداد یک میلیون عدد آنژیوکت تولیدی به بازار عرضه خواهد شد.
وی افزود: دو شرکت دیگر نیز که توانمندی مناسبی دارند، مقدمات لازم برای تولید آن را فراهم آورده اند وانتظار می رود تولیدات این شرکتها نیز بزودی وارد بازار شود تا میزان اتکا به واردات در این خصوص کاهش یابد.
اجتمام *9185 * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي تجهيزات پزشكي غذا و دارو آنژيوكت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه‌ی جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود. پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «ردشده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

برای مشاهده فهرست کالاهای وارداتی و صادراتی که در حال حاضر مشمول تأمین ارز از محل واردات در صادرات اینجا کلیک کنید.

کد خبر 6086729 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالا‌ها نیست
  • ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای واردات در مرکز مبادله تامین شد
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • صادرات ۲۸۶ میلیون دلاری ایران به پاکستان در ۳ ماه
  • عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالاها نیست
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • بازوهای نظارتی کشور وارد عمل شدند