Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی عابدزاده در نشست خبری سومین نمایشگاه صنعت حمل و نقل گفت: دو اتفاق مهم در صنعت هوانوردی در ماه های اخیر رخ داده است، یکی تغییر نرخ ارز به صورت پله ای و دو برابر شدن نرخ ارز مصرفی شرکت های هواپیمایی و دومین اتفاق تشدید تحریم ها توسط دولت آمریکا بوده است. این دو مولفه همه مسائل صنعت هوانوردی را تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سازمان هواپیمایی کشوری تلاش داریم اولاً شرایط فعلی را حفظ کنیم و دوم اینکه به توسعه این صنعت بپردازیم. ما قبلاً هم در شرایط خاص تحریمی بوده ایم ولی در این مرحله توان و دانش بیشتری نسبت به گذشته در میان کارشناسان صنعت هوانوردی وجود دارد.

رئیس سازمان هوانوردی کشوری ادامه داد: برای نشست و برخاست هواپیماهای کشورهای خارجی از جمله هواپیماهای آمریکایی هیچ محدودیتی نداریم و از نظر سازمان هواپیمایی کشوری همه هواپیماها می توانند در فرودگاه های ما نشست و برخاست داشته باشند. تنها محدودیت برای هواپیماهای متعلق به رژیم صهیونیستی است.

عابدزاده درباره اجرای دستورالعمل های صنعت هوانوردی گفت: دستورالعمل های هوایی برای افزایش رضایتمندی مسافران از خطوط هوایی است. اگرچه در دستورالعمل صدور مجوز تاسیس شرکت هواپیمایی داشتن حداقل ۵ فروند هواپیما تاکید شده، اما در دستورالعمل دیگری برای جذب سرمایه های کوچکتر این مجوز را صادر کرده ایم که متقاضی تاسیس ایرلاین می تواند با تعداد هواپیمای کمتر و سرمایه کمتر اقدام به تاسیس شرکت هواپیمایی کند تا فرودگاه های کوچک ما فعال شوند. اخیراً به چند ایرلاین جدید مجوز تاسیس داده ایم و به طور کلی دستورالعمل های سازمان هواپیمایی شفاف هستند و قبل از ابلاغ، در سایت سازمان منتشر شده تا نظرات کارشناسان را اخذ و اعمال کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره سن ناوگان هوایی نیز گفت: بر اساس مصوبه مجلس حداکثر سن هواپیما باید ۱۵ سال باشد اما با توجه به اینکه ۳۵ تا ۳۶ سال صنعت هوایی ما بد اداره می شد و قیمت گذاری ها باعث شده بود تا به این صنعت فشار بیاید، این مصوبه فعلاً اجرا نشده است.

عابدزاده درباره تخصیص سوخت به هواپیماهای ایرانی در فرودگاه های خارجی گفت: در حال حاضر اکثر کشورهای اروپایی، ترکیه و لبنان به هواپیماهای ایرانی سوخت نمی دهند اما شرکت های هواپیمایی در حال مدیریت هستند تا با همین ناوگان موجود، پروازها را ادامه دهند.

وی درباره افزایش قیمت بلیت هواپیما نیز گفت: افزایش دو و نیم برابری ارز در ماه های گذشته از یک سو و با توجه به بالا بودن هزینه ارزی اداره شرکت های هواپیمایی که تا ۵۵ درصد هزینه این شرکت ها را شامل می شود، قیمت بلیت هواپیما افزایش یافت اما در چند ماه آتی شاهد تعادل در نرخ بلیت ها خواهیم بود.

عابدزاده درباره خرید و فروش مجوز شرکت هواپیمایی گفت: قبلاً مجوز ایرلاین را با قیمت بالایی می فروختند و پس از اخذ موافقتنامه اصولی تاسیس شرکت هواپیمایی، این مجوز را ۳ تا ۴ میلیارد تومان به فروش رسانده و بعد هم شرکت هواپیمایی احداث نمی شد. اما در حال حاضر موافقت اصولی را زمانی می دهیم که سرمایه گذار اول هواپیما را خریداری کند و بعد از خرید هواپیما موافقت اصولی خواهیم داد.

معاون وزیر راه درباره فروش چارتری بلیت هواپیما نیز گفت: در سالهای گذشته بخش زیادی از فروش بلیت ایرلاین ها به صورت چارتری بود اما در دو سه سال اخیر تلاش داشتیم میزان فروش چارتری را به حداقل برسانیم.

وی ادامه داد: به طور کلی فروش چارتری بلیت هواپیما حذف نخواهد شد چرا که بلیت چارتری به صنعت گردشگری کمک می کند. سازمان نیز از خرید و فروش چارتری بلیت در راستای توسعه صنعت گردشگری حمایت خواهد کرد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره شکایت انجمن دفاتر خدمات گردشگری از شرکت های هواپیمایی که تخفیف ویژه به خریداران بلیت این شرکت ها در صورت خرید بلیت از سایت های رسمی خود داشته باشند، گفت: سازمان هواپیمایی کشوری از رقابت مضره جلوگیری خواهد کرد.

کد خبر 4487386 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی کشوری علی عابدزاده هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۳۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند

طبق ماده ۱۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب ۱۴۰۰/۷/۲۴ مادران دارای فرزند دوقلو و بیشتر می‌توانند از مرخصی زایمان به مدت یک‌ سال استفاده کنند اما سازمان تامین اجتماعی، بدون در نظر گرفتن این قانون، همچنان مرخصی مادران صاحب دوقلو را ۹ ماه و مرخصی یکساله را برای مادران صاحب سه قلو و بیشتر در نظر می‌گیرد.

اجرا نشدن این قانون در حالی است که نگهداری از دوقلوها برای همه مادرانی که چنین شرایطی دارند، در کنار همه شیرینی‌هایی که یک مادر تحربه می‌کند، سخت و گاه طاقت‌فرساست.

یکی از مادران صاحب فرزند دو قلو درباره عدم اجرای این قانون توسط سازمان تامین اجتماعی گفت: سامانه سازمان تامین اجتماعی برای ثبت مدارک مرتبط با مرخصی زایمان و پرداخت مزایای این مدت، از همان ابتدا آب پاکی را روی دست ما ریخت؛ به‌طوری که تنها امکان انتخاب آیکون ۶ تا ۹ ماه مرخصی و دریافت حقوق برای مادران صاحب فرزند دوقلو فعال است.

وی با اشاره به پیگیری‌های بی‌نتیجه در این خصوص ادامه داد: وقتی با سامانه تلفنی تامین اجتماعی (۱۴۲۰) تماس گرفتیم، کارشناس تامین اجتماعی اطلاعی از این قانون نداشت و پس از پرس و جو از مدیران خود، اعلام کرد که هنوز ابلاغیه‌ای به آن ها داده نشده است؛ بنابراین مرخصی و مزایای شما همان ۹ ماه محاسبه می‌شود.

به گفته این مادر، برخی دیگر نیز راهکار ارائه می‌دهند؛ مثلاً گفته‌اند پس از اتمام دوره ۹ ماهه مرخصی با مراجعه به دیوان عدالت اداری، برای احقاق حق قانونی خود اقدام کنیم که در صورتی که رای دیوان به نفع ما باشد، تنها می‌توانیم از غرامت استفاده کنیم اما همچنان مرخصی همان ۹ ماه خواهد بود.

وی  ادامه داد: این رشته سر درازی دارد؛ گره کور این ماجرا گویا باید با کفش آهنین در رفت‌وآمدهای اداری حل شود؛ حال آنکه برای مادری با چنین شرایط، زمان و انرژی، طلا و کیمیاست.

بنا بر آمار مرکز رصد سازمان ثبت احوال کشور، در سال گذشته تعداد ۲۹ هزار و ۷۲۸ چندقلو در کشور متولد شده‌اند که از این تعداد، ۲۸ هزار و ۱۴۸ دو قلو بوده‌اند؛ امتناع سه ساله سازمان تامین اجتماعی در اجرای قانون، در حالی است که ماده ۱۷ مصوبه مذکور، در راستای حمایت از خانواده‌ها به منظور جوانی جمعیت به تصویب مجلس رسیده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز به عنوان نخستین فرودگاه
  • قیمت جت شخصی چند؟
  • تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند