Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو مخالف از میان رفتن پیمان منع موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌برد با آمریکا است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، «سرگئی لاوروف» روز دوشنبه گفت: مسکو مخالف از میان رفتن پیمان منع موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌برد است.

وی درباره تنش میان روسیه و اوکراین نیز می‎گوید که مسکو با اوکراین وارد جنگ نخواهد شد، اما در آمادگی کامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر خارجه روسیه گفت: مستنداتی که از کشتی اوکراینی توقیف شده در بندر «کرچ» به دست آمده نشان می‌دهد این اقدام کی‌یف اقدامی تحریک ،کمیز بوده است.

لاوروف افزود: ما صراحتا مخالف افزایش تعداد امضا کنندگان پیمان منع موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌برد هستیم.

وزیر خارجه روسیه گفت: آمریکا روسیه را به عنوان یک رقیب می‌نگرد و تفاوتی ندارد که چه کسی در کاخ سفید در قدرت باشد.

لاوروف در بخش دیگری از سخنان خود گزارش داد که به مدت طولانی با مایک پمپئو همتای آمریکایی‌اش گفتگو نکرده و بولتون روابط با روسیه را مدیریت می‌کند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سرگئی لاوروف روسیه پیمان منع موشک های میان برد آمریکا وزیر خارجه روسیه اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: جنگ ترکیبی با روسیه به قیمت تحقیر آمریکا تمام می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد که بسته ۶۰.۸۴ میلیارد دلاری کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین حاکی از آن است که واشینگتن هرچه عمیق‌تر در آتش جنگ ترکیبی (هیبریدی) با روسیه می‌دمد- نبردی که به باور مسکو همانند جنگ‌های ویتنام و افغانستان، به شدیدترین شکل ممکن با تحقیر ایالات متحده به اتمام خواهد رسید.

از زمان بحران موشکی کوبا در سال ۱۹۶۲، حمله روسیه به اوکراین که نقطه آغاز آن سال ۲۰۲۲ بود، بدترین بحران حاکم بر روابط مسکو و بلوک غرب تلقی می‌شود.

به‌رغم مخالفت جمهوری‌خواهان دوآتشه، طیف میانه‌رو حزب جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا با دموکرات‌ها متحد شدند تا به این ترتیب، بسته کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان با عبور از سد کنگره به میز «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا راه پیدا کند.

در واکنش به این اقدام، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: به نظر می‌آید که آمریکا می‌خواهد اوکراین تا نفر آخر بجنگد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین نیز با اشاره به بلاعوض نبودن کمک‌های واشینگتن، هشدار داد که این اقدام «آمریکا را بیش از پیش ثروتمند و اوکراین را ورشکسته‌تر خواهد کرد».

اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در واکنش به این کمک، ضمن قدردانی از هر دو حزب کنگره آمریکا، از «مایک جانسون» سخنگوی مجلس نمایندگان، قدردانی ویژه کرد و در «ایکس» نوشت که این تصمیم جانسون «تاریخ را در مسیر درست حفظ کرد.»

مخالفان بسته کمکی آمریکا به اوکراین، به‌ویژه جمهوری‌خواهان راست‌گرا، عقیده دارند که ایالات متحده باید روی مشکلات داخلی تمرکز کرده و به امنیت مرز‌ها و بدهی این کشور بپردازد.

همچنین مجلس نمایندگان آمریکا در اقدامی که تا حدودی شکاف‌های موجود میان نمایندگانش در زمینه حمایت قاطع از اسرائیل را نمایان کرد، ۲۶ میلیارد دلار را برای کمک به اسرائیل (شامل ۹.۱ میلیارد دلار جهت امور بشردوستانه) در نظر گرفته است.

در حالی که کمک به اوکراین نتوانست حمایت اکثریت را در میان جمهوری‌خواهان به دست آورد، این گروهی از دموکرات‌های مترقی بودند که با دادن رأی منفی به لایحه کمک به اسرائیل، خواستار پایان یافتن جنگ غزه و جان باختن غیرنظامیان شدند.

با این حال، بایدن با اشاره به اقدام نظامی جمهوری اسلامی علیه رژیم صهیونیستی، در بیانیه‌ای مدعی شد: «از آنجا که اسرائیل با حملات بی‌سابقه‌ای از سوی ایران، و اوکراین با بمباران مداوم روسیه مواجه است، این اقدام (تصویب کمک) با قید فوریت شدید انجام شد.»

بسته آمریکا شامل ۱۷ میلیارد دلار کمک نظامی به اسرائیل و حدود ۹‬ میلیارد دلار کمک بشردوستانه به غزه و سایر مناطق جنگ‌زده است.

بنابر گزارش روزنامه «تایمز اسرائیل»، از این ۱۷ میلیارد دلار، حدود ۵، ۲ میلیارد دلار صرف تکمیل و توسعه سیستم دفاع موشکی اسرائیل خواهد شد. ۳‬, ۵ میلیارد دلار صرف خرید سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته می‌شود. ۱ میلیارد دلار برای افزایش تولید تسلیحات، ۴‬, ۴‬ میلیارد دلار برای سایر تجهیزات دفاعی و خدمات ارائه‌شده به اسرائیل و حدود ۲، ۴‬ میلیارد دلار نیز در عملیات ایالات متحده در غزه هزینه خواهد شد.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد
  • وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراین
  • درخواست زلنسکی برای تغییر توجه غرب از اسرائیل به اوکراین
  • «میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه
  • هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراین
  • چرا جنگ آینده می‌تواند میان روسیه و چین باشد؟
  • خشم روسیه از کمک گزاف آمریکا به اوکراین
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین با چاشنی هشدار و تهدید/ واشنگتن نگران رابطه تسلیحاتی پکن و مسکو است
  • سفر «بلینکن» با تمرکز بر روسیه و ایران/ وزیر خارجه آمریکا از چین چه می‌خواهد؟
  • مسکو: جنگ ترکیبی با روسیه به قیمت تحقیر آمریکا تمام می‌شود