Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@02:43:57 GMT

شاید مجبور شویم به ناطق نوری و لاریجانی رأی دهیم

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۴۵۵۸

شاید مجبور شویم به ناطق نوری و لاریجانی رأی دهیم

«ما اصلاح‌طلبان شاید یک روز مجبور شویم به آقای ناطق نوری و علی لاریجانی رأی دهیم. اینها بستگی به شرایطی دارد که با آن مواجه می‌شویم. بنابراین نباید اسمش را گدایی قدرت گذاشت. اصلاح‌طلبان چیزی در دولت دوازدهم به دست نیاوردند و نمی‌خواستند به دست بیاورند اما در انتخابات ریاست‌جمهوری ۹۲ و ۹۶ شرکت کردند و به روحانی رأی دادند تا به عقب برنگردیم و سیاست‌های سال ۸۴ تا ۹۲ بر کشور حاکم نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش ایسنا، نامه‌نیوز نوشت: «نوع رفتار انتخاباتی مردم در ایران مشخص نیست. بارها شده اصلاح‌طلبان مطمئن به پیروزی بودند اما نتیجه را به رقیب واگذار کردند و در عوض نیز زمان‌هایی اصولگرایان تصور می‌کردند در جایگاه پیروز قرار هستند اما نتایج اعلامی با برآوردهای آنها فاصله زیادی داشت. تحلیل‌هایی که درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۹۸ مطرح می‌شود هم چندان شفاف و روشن نیستند. نه اصلاح‌طلبان و نه اصولگرایان نمی‌دانند با چه واکنش اجتماعی مواجه خواهند بود؟ در این میان نکته بسیار مهم برای هر دو جناح میزان مشارکت عمومی است.

صادق زیباکلام در پاسخ به این سوال که چرا مردم باید به اصلاح‌طلبان رأی بدهند، به نامه‌نیوز گفت: مردم باید به اصلاح‌طلبان رأی بدهند چون نتیجه رأی ندادن به اصلاح‌طلبان و نتیجه شرکت نکردن در انتخابات ما را به عقب می‌برد. رأی دادن به اصلاح‌طلبان ممکن است ما را به جلو نبرد، همچنان که رأی دادن به روحانی در ۲۹ اردیبهشت ۹۶ ما را خیلی به جلو نبرد اما رأی ندادن و عدم شرکت در انتخابات یقینا ما را به عقب می‌برد.

وی ادامه داد: وقتی در انتخابات مجلس هفتم، هشتم و نهم شرکت نکردیم، مجلس دست کسان دیگری افتاد. شورای شهر ۱۲ سال دست رقیب بود. در این دوران دیدیم چقدر خسارت و هزینه به مردم وارد شد بنابراین چاره دیگری جز مشارکت در انتخابات نداریم.

این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که اگر اصلاح‌طلبان عذرخواهی کنند، مردم به آنها رأی می‌دهند، اظهار کرد: بحث عذرخواهی نیست اصلاح‌طلبان باید صادقانه با مردم سخن بگویند. بگویند رأی به روحانی درست بود و اگر چرخ زمان به ۲۹ اردیبهشت ۹۶ برگردد، ما همچنان باید به روحانی رأی بدهیم.

وی با بیان این که سکوت اصلاح‌طلبان معنا و مفهوم ندارد، افزود: اصلاح‌طلبان یا سکوت کردند یا می‌گویند: «ما پشیمانیم و نباید به روحانی رأی می‌دادیم.» این موضع درستی نیست. اعتبار و سرمایه اجتماعی تنها امتیاز اصلاح‌طلبان محسوب می‌شود چون قدرت و تشکیلات ندارند بنابراین باید درباره درستی تصمیم‌شان برای حمایت از روحانی در سال ۹۲ و ۹۶ با مردم صحبت کنند و توضیح دهند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: راه برون‌رفت از وضعیت فعلی این نیست که اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت نکنند بلکه برعکس راه برون‌رفت آن است که روحانی را تحت فشار بگذارند که در جهت مطالبات ۲۹ اردیبهشت سال ۹۶ گام بردارد.

وی در پاسخ به این سوال که چه طور بهزاد نبوی زمان مجلس ششم در اعتراض به نظارت استصوابی شورای نگهبان و رد صلاحیت اصلاح‌طلبان استعفا کرد اما الان می‌گوید نباید از اصولگرایان میانه‌رو مثل ناطق، باهنر و لاریجانی جدا شویم، گفت: واقعیت‌ها چشمان خیلی‌ها را باز کرد. واقعیت‌ها باعث می‌شود که آدم از اوج ایده‌آلیستی فاصله بگیرد و به خیلی چیزها تن بدهد یا آنها را قبول کند. همان طور که چشمان مرحوم هاشمی رفسنجانی باز شد یا همان طور که چشمان اصلاح‌طلبان به روی مرحوم هاشمی رفسنجانی باز شد.

صادق زیباکلام یادآور شد: ما اصلاح‌طلبان شاید یک روز مجبور شویم به آقای ناطق نوری و علی لاریجانی رأی دهیم. اینها بستگی به شرایطی دارد که با آن مواجه می‌شویم. بنابراین نباید اسمش را گدایی قدرت گذاشت. اصلاح‌طلبان چیزی در دولت دوازدهم به دست نیاوردند و نمی‌خواستند به دست بیاورند اما در انتخابات ریاست‌جمهوری ۹۲ و ۹۶ شرکت کردند و به روحانی رأی دادند تا به عقب برنگردیم و سیاست‌های سال ۸۴ تا ۹۲ بر کشور حاکم نشود.

این تحلیلگر مسائل سیاسی تأکید کرد: معتقدم کار اصلاح‌طلبان درست بود که سعی خود را بر این گذاشتند تا مردم را مجاب به حضور در پای صندوق‌های رأی کنند.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بهزاد نبوی حسن روحاني صادق زيباكلام علي لاريجاني علي اكبر ناطق نوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف آب آشامیدنی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، علی جان صادق پور افزود::همزمان با اجرای طرح‌های تأمین آب، تدوین و اجرای برنامه‌های فرهنگی مناسب در زمینه مدیریت مصرف آب هم الزامی و مکمل فعالیت‌هاست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب فارس ادامه داد: کاهش بارندگی‌های سالانه و پراکنش نامناسب بارش‌ها در بیشتر شهر‌ها و روستا‌های استان موجب شد تا دوران پرکاری در حوزه تأمین آب سپری شود.
صادق پور اظهار داشت: تنش آبی در ۴۸شهر و۶۱۹ روستای استان در آستانه تابستان گذشته از مهمترین چالش‌های شرکت آبفا استان در سال ۱۴۰۲ بود.
صادق‌پور افزود: با توجه به رویکرد وزارت نیرو در دولت سیزدهم مبنی بر تسریع در محرومیت‌زدایی ورفع تنش آبی در مناطق محروم، اقدامات بی‌سابقه‌ای در سال گذشته در استان صورت گرفت که حفر، تجهیز، کف‌شکنی و مهندسی مجدد ۲۴۰ حلقه چاه آب شرب در شهر‌ها و روستا‌های استان از این اقدامات به شمار می‌رود.
مدیر عامل شرکت آبفا فارس اعلام کرد: در سال گذشته حفر، تجهیز، کف‌شکنی و مهندسی مجدد ۲۴۰حلقه چاه آب شرب در شهر‌ها و روستا‌های استان انجام شد.

دیگر خبرها

  • صادقی: خطیر و نکونام از جراید سیاه بترسند/ VAR نیاید شاید هر هفته اتفاقات خوب برای پرسپولیس بیفتد+فیلم
  • وضع دوباره تحریم‌های آمریکا علیه نفت ونزوئلا
  • آغاز انتخابات پارلمانی هند/ طولانی‌ترین انتخابات در جهان!
  • شروع طولانی‌ترین انتخابات جهان در هند
  • آخرین فرصت خرید نهال گردوی اصلاح شده فقط با 40 هزار تومان
  • اختصاص ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه آب‌وفاضلاب جزیره خارگ
  • ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب خارگ اختصاص یافت
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • انتقاد یک اصلاح‌طلب از مواضع صهیونیستی رادیکال‌ها
  • ضرورت مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف آب آشامیدنی