Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: با استفاده از تکنولوژی های جدید، شناورهای کشور را ایمن‌سازی می کنیم.

هادی حق‌شناس در مراسم افتتاحیه نمایشگاه بین المللی دریایی جمهوری اسلامی ایران، افزود: امروز دریانوردی نیازمند فناوری‌های نوین و دیجیتال مجهز است تا بتواند با شرایط بهتری فعالیت کند.

 

وی با اشاره به اهمیت دریا و نقش آن در اقتصاد و زندگی مردم که غیرقابل انکار است،تصریح کرد: کشورهای صاحب دریا برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های خود برنامه راهبرد دریا تدوین و اهداف سیاسی، اقتصادی، خود را مشخص می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان بنادر و دریانوردی کشور با تاکید به نقش نیروی انسانی، افزود: در برنامه‌های راهبردی دریایی نیروی انسانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و مدیریت صحیح نیروها موجب افزایش قدرت دریایی کشورها می‌شود.

 

حق‌شناس اضافه کرد: صنعت دریایی، صنعتی متنوع است و از صنایع فراساحلی کشتی‌سازی کشتیرانی حمل‌ونقل دریایی و ... را در بر می‌گیرد.وی در ادامه به جایگاه ایران در صنایع دریایی اشاره کرد و گفت: ایران جایگاه مناسب در ساخت شناورها و تجهیزات سکوهای نفت و گاز دارد.حق‌شناس خاطرنشان کرد: چالش‌های اساسی مالکان کشتی تردد ایمن قلمداد است.

 

وی افزود: امروز استفاده از تکنولوژی‌های جدید و اینترنت اشیا تحول عظیمی در حمل‌ونقل دریایی به وجود آورده است و ما نیز باید با استفاده از این تجهیزات و همچنین آموزش کاربری این تکنولوژی‌ها، شناورهای کشور را ایمن‌سازی کنیم.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۴۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «رانیل دیکره مسینکه» در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در جنوب شرق کشور سریلانکا که با حضور رئیس جمهور ایران و وزیر نیرو برگزار شد، ضمن قدردانی از دولت ایران و شرکت‌های مهندسی ایرانی به منظور اجرای این پروژه عظیم فنی – مهندسی صنعت آب و برق، گفت: دشواری‌ها و چالش‌های بسیاری در مسیر پیشبرد و عملیاتی کردن این پروژه عظیم در سریلانکا وجود داشت اما به همت مهندسان ایرانی با وجود همه این محدودیت‌ها، در نهایت پروژه بزرگ و چند منظوره اومااویا نهایی و به مرحله اجرا رسید.

وی با اشاره به تمدن کهن و باستانی دو کشور ایران و سریلانکا فزود: خوشبختانه امروز شاهد قرار گرفتن دو کشور دارای تمدن کهن و سیستم‌های آبیاری باستانی به منظور همکاری در زمینه اجرای پروژه‌های مهندسی شده انتقال آب و تولید برق هستیم.

رئیس جمهور سریلانکا بیان کرد: پیشبرد طرح‌های صنعت آب به  منظور بهره‌برداری از منابع آبی موجود به نفع مردم ساکن در این منطقه خواهد بود و خوشبختانه در کنار اجرای پروژه بزرگ انتقال آب و نیز تولید و توزیع برق توسط متخصصان ایرانی، این دانش و تکنولوژی به مردم سرزمین سریلانکا منتقل شد.

به گفته وی، بی تردید بدون همکاری ایران و انتقال توانمندی و تکنولوژی مهندسان ایرانی انجام این پروژه بزرگ و انتقال آب به مناطق دارای بحران و تنش آبی سریلانکا غیرممکن بود.

دیکره مسینکه با تأکید بر اینکه مهارت‌ها و تکنولوژی‌ فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است، اظهار کرد: ایران نمونه کشوری است که موفق شد تکنولوژی و دانش فنی را در همه حوزه‌ها با خوداتکایی ایجاد کند، ارتقا دهد و پیشرفت‌های چشمگیری را در این مسیر کسب کند.

وی بیان کرد: ایران و سریلانکا به عنوان دو کشور جنوب آسیا در صدد کسب هویت و استقلال خودشان هستند و بی‌تردید اجرای پروژه‌هایی در سایه همکاری‌های مشترک بین دو کشور، رویکرد این کشورها را در تحققق استقلال هویتشان تقویت می‌کند.

رئیس جمهور سریلانکا گفت: به واسطه اجرای پروژه بزرگ و چند منظور اومااویا، ایران توانست با بهره‌مندی از ظرفیت و توان متخصصان خود، از طریق سدسازی آب را به منطقه خشک انتقال دهد که با نعمات فراوانی برای آیندگان نیز همراه خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • جایگاه ایران در تکنولوژی سدسازی بین کشور‌های جهان
  • ◄ دیدار کنسول هند با 16 خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • رویداد بین‌المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور برگزار می‌شود