Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:  

صادق فرضی‌زاده وزنه بردار 20 ساله استان گیلان که به صورت ناگهانی آثار بیماری در او ظاهر شد و هم‌اکنون به جای حضور در تخته وزنه‌برداری، در بستر بیماری است، شرایط دشواری را می‌گذراند. این وزنه بردار که از مدال آوران استانی است، هم‌اکنون با انواع و اقسام مشکلات از بی‌حس شدن دست و پا گرفته تا عفونت ریه و زخم بستر دست و پنجه نرم می‌کند اما خانواده‌اش که وضعیت مالی مناسبی ندارند در تامین هزینه‌های فیزیوتراپی او و انجام مراحل درمانی‌اش ناتوان شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا اصغر ابراهیمی، مربی پیشن تیم ملی و رییس هیات وزنه‌برداری استان گیلان در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی چگونگی بیمار شدن این وزنه‌بردار گفت: این وزنه بردار از قهرمانان خوب استان گیلان است که برای مسابقات آماده می‌شد اما یک شب بعد از تمرین اعلام کرد دچار تنگی نفس شده و ضربان قلبش نیز بالا رفته است. مربی او را سریعا به بیمارستان برد و شب تا صبح هم بالای سرش بود و سپس خانواده‌اش را نیز در جریان گذاشت. در بیمارستان  ضربان قلبش دائم بالا و پایین می‌شد و در همان بیمارستان گفت که نمی‌تواند دست و پایش را تکان دهد.

وی ادامه داد: ما خیلی پیگیر کارهایش بودیم و حتی رییس علوم پزشکی گیلان هم بالای سرش آمد. پزشکان نظرات متفاوتی نسبت به بیماری‌اش داشتند، یکی عنوان کرد سکته نخاعی است و دیگری گفت ضایعه نخاعی مادرزادی است که حالا خودش را نشان داده است. ما حتی سوال کردیم مرتبط به تمرین کردنش هست یا خیر؟ که پزشک پاسخ داد نه هر زمان دیگر حتی در یک نشستن و بلند شدن ممکن بود این علائم خودش را نشان دهد. برای درمان به تهران هم آمد اما تشخیص 100درصدی در مورد بیماری اش ندادند فقط یکی از پزشکان گفته بود فیزیوتراپی می‌تواند کمکش کند تا بدنش را حرکت دهد.

او ادامه داد: متاسفانه اکنون علاوه بر آن بیماری، دچار عفونت ریه و زخم بستر هم شده و چون خانواده بسیار ضیعفی به لحاظ مالی دارد، هزینه کردن برای فیزیوتراپی و مابقی درمان این وزنه بردار برایشان سخت است.

مسعود محرابی مربی این وزنه بردار گفت: فرضی زاده یک ماه در یکی از بیمارستان های رشت بستری بود که آنجا علاوه بر مشکل بی حسی دست و پا، دچار عفونت ریه و زخم بستر هم شد و یک ماه در در یکی از بیمارستان های تهران بود که آنجا هم شرایط خوبی نداشت و الان یکی، دو هفته است مراقبت و درمانش در خانه انجام می شود. با توجه به اینکه قطع نخاع نشده و هنوز در بدنش حس دارد پزشکان گفته‌اند با فیزیوتراپی احتمال برگشتش وجود دارد اما چون از خانواده بسیار ضعیفی هستند، تامین هزینه‌های فیزیوتراپی برایشان خیلی مشکل است. اگر هم فیزیوتراپی هم انجام ندهد دچار خشکی مفاصل و در پایان فلج می شود. اگر هم دیر فیزیوتراپی کند دیگر درمانش بی فایده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: وزنه بردار گیلانی ورزشکار بیماری صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 

به گزارش جام جم آنلاین، سعید بَرپَروَشان با اشاره به اینکه ۲۹ فروردین ماه روز جهانی هموفیلی است، عنوان کرد: در ایران حدود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی داریم، این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که ۱۳ فاکتور انعقاد خون دارد.

وی ادامه داد: بیماری هموفیلی حدود ۱۷ نوع دارد که در نوع فاکتور‌های این بیماری فاکتور ۸ و ۹ مهم‌ترین فاکتور به شمار می‌آیند.

مدیر کانون هموفیلی ایران به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره کرد و بیان داشت: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران بخصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است.

مدیر کانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت کرده و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کنند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

دیگر خبرها

  • تولید دارو از بره موم زنبور عسل توسط محقق همدانی
  • دعوت از چهار وزنه بردار فارسی به اردوی تیم ملی
  • دعوت به اردوی تیم ملی وزنه برداری بزرگسالان
  • از مشکل تامین دارو تا بررسی موضوع کارت شهروندی
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 
  • رکورد بانوان وزنه‌بردار نشان از پیشرفت این رشته است
  • احتمال عجیب سهمیه وزنه‌بردار ایرانی در المپیک
  • وزنه‌بردار خوزستانی به اردوی تیم‌ملی فراخوانده شد
  • دفاع نواب نصیرشلال از تصمیم برای دهدار
  • دفاع نواب نصیرشلال از تصمیم برای دهدار/ انتخاب وزنه ها عالی بود