Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ آیت الله مصطفی علما روز دوشنبه در دیدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی و سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: جهاد کشاورزی نام با معنایی دارد و در انواع و اقسام کار‌ها با مردم درارتباط است.
وی با باین اینکه این سازمان برای جمعیت زیادی اشتغال ایجاد کرده است، گفت: شاید کم‌تر ارگانی همانند جهاد کشاورزی جذب نیرو داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: جهاد کشاورزی از ابتدای انقلاب خود را نشان داده و مقام معظم رهبری همانند امام راحل به این ارگان نگاه ویژه‌ای دارد و با وجود برخی مشکلات در کل خادم خوبی برای مردم بوده است.
نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر تولید داخلی ادامه داد: رهبری می‌خواهد نگاهمان به دستان خود باشد و جهاد کشاورزی در راس این امر قرار دارد.
آیت الله علما با تاکید بر اینکه خود کفاشدن در زمینه تولید و پرورش آبزیان به سود کشور است گفت: جهاد کشاورزی اگر پای کار باشد یکی از وزارتخانه‌های خدوم کشور است که می‌تواند ابتکارات زیادی داشته باشد.
وی اضافه کرد: کرمانشاه نسبت به سهم خودش نباید عقب باشد و روز به روز باید در حال فکر و تدبیر باشیم و استان با وجود داشتن چنین آب و زمینی، نباید بیکار داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز در این دیدار با اشاره به آبیاری تحت فشار ۷۳ هزار هکتار از اراضی زیر کشت استان، گفت: اعتقاد بنده بر استفاده از آب‌های سطحی می‌باشد و تا حد توان نباید از آب‌های زیر زمینی استفاده شود، زیرا این گونه آب‌ها از ذخایر محسوب می‌شوند و به آیندگان تعلق دارد.
دکتر خسرو شهبازی با بیان استفاده بی رویه در برخی مناطق و دشت‌های استان از آب‌های زیر زمینی و حفر چاه‌های غیر مجاز، گفت: این بهره برداری بی رویه باعث ایجاد بیلان منفی در دشت‌های استان شده است.
وی در ادامه افزود: کشت چغندر نیاز مملکت ماست، ولی هیچ وقت رها نشده و با ایجاد محدودیت‌هایی در کشت آن، حافظ آب‌های زیر زمینی بوده ایم البته با افزایش بهره وری در واحد سطح متوسط تولید چغندر در هکتار به ۷۵ تن رسیده است.
در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین حسینی کیا نماینده محترم مردم شریف سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به وظایف خطیر دامپزشکی در حفظ سلامت عمومی جامعه تصریح کرد: تا حد توان با کمک مجمع نمایندگان استان از برنامه‌های فنی دامپزشکی حمایت می‌کنیم.
او خواستار حمایت همه جانبه مسولین ارشد استان از اداره کل دامپزشکی شد و افزود: این ارگان با ارائه خدمات رایگان از قبیل واکسیناسیون دام‌ها حامی قشر تولید کننده و حافظ سرمایه‌های دامی استان است که می‌بایست به شکل ویژه دیده شود.
نماینده مردم شریف سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خدمات ارزنده مجموعه جهاد کشاورزی به مردم بیان داشت: این وزارتخانه دارای مسئولت‌های مهمی است و توجه به آن توجه به تولید ملی و غذای مردم است.
دکتر امید حاج محمدی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه نیز در این دیدار به حضور ناظرین ذبح شرعی در همه کشتارگاه‌های استان با همکاری دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی اشاره کرد و افزود: در همه کشتارگاه‌های استان روحانی ناظر ذبح شرعی حضور فعال دارد و همکاری خوبی بین دامپزشکی و روحانیون مستقر دراین کشتارگاه وجود دارد.
او دامپزشکی را یکی از بالاترین دستگاه اجرای از نظر میانگین سطح تحصیلات دانست و گفت: تلاش ما ارائه خدمات به بهره برداران این حوزه و جامعه هدف و همچنین کمک به تامین و ارتقای سلامت دام و فراورده‌های دامی است.
دکتر حاج محمدی افزود: روحانیون در شناساندن جایگاه دامپزشکی و غذای حلال به مردم کمک فراوانی به این اداره کل می‌کنند که جای قدردانی دارد.
وی تصریح کرد که دفتر نمایندگی، ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی نیز به خوبی توانسته است ناظرین ذبح شرعی را در کشتارگاه‌ها ساماندهی کند.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، لاشه دام و مرغ استحصالی از کشتارگاه‌های استان را هم سالم و هم شرعی اعلام کرد و گفت: در همه کشتارگاه‌های استان روحانی ناظر ذبح شرعی و دامپزشک ناظر بهداشتی مستقر می‌باشد و مردم از نظر حلیت و سلامت گوشت خیالشان راحت باشد.
گفتی است دراین دیدار مسئول نمایندگی، ولی فقیه در شیلات ایران و همچنین مدیرکل شیلات و مدیریت تعاون روستایی استان کرمانشاه و جمعی از مدیران نیز حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: استان کرمانشاه دامپزشکی استان کرمانشاه جهاد کشاورزی آبهای سطحی حفر چاه دیدار مسئولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۵۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی ویکپارچه سازی حدود ۶۵ هزارهکتار اززمین‌های مستعد کشاورزی به خصوص شالیزار‌های استان‌های شمالی کشور با سرمایه گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه سازی شالیزار‌های روستای بزمینان شهرستان آمل گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی و آب وخاک کشور حدود ۳ ساله است و پیش بینی‌های لازم انجام وطرح‌های مورد نیاز این طرح نیز تهیه شده است.

وی، اجرای طرح یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر بکارگیری ماشین آلات در مراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره بری در تولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی درحوزه بخش کشاورزی دراستان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه سازی زمین‌ها به خصوص در شالیزار‌ها می‌توان برای کشت دوم دراین استان‌ها برنامه ریزی کرد.

علیزاده افزود: هدف نهایی در اجرای این طرح این هست که با ظرفیت سرمایه گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور نیز لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصور‌ها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح به خصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالیکت زمین‌ها و کم شدن اراضی در طی چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه در مدت ۲۰ ساله اجرای طرح یکپارچه سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی درسطح کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، تصریح کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب ماندگی زیادی وجود دارد که باید درسال‌های پیش رو با مدیریت وبرنامه ریزی‌های هدفمند جبران شود.

قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که بر اساس آن خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

بر اساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به صورت آزمایشی به اجرا درآمده است.

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها