Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-25@05:12:32 GMT

معاون جدید امور بین الملل بانک دی، منصوب شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۶۳۴۵

معاون جدید امور بین الملل بانک دی، منصوب شد

پول‌نیوز - محمدرضا قربانی طی حکمی، حسین یعقوبی را به سمت معاون امور بین الملل بانک دی، منصوب کرد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، طی مراسمی با حضور محمدرضا قربانی، مدیرعامل بانک دی و جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت امور بین الملل، حسین یعقوبی به عنوان معاون امور بین الملل بانک دی معرفی شد.



 قربانی در این مراسم ضمن تقدیر از عملکرد کارشناسان و مدیران معاونت امور بین الملل به ویژه ناصر سعیدی،رئیس اداره عملیات ارزی که در این مدت زحمات بسیاری برای معاونت ارزی متقبل شدند،گفت: علیرغم تمامی محدودیت ها و اعمال تحریم های ظالمانه آمریکا علیه نظام بانکی ایران، امور بین الملل و ارزی بانک دی با همت و درایت همکاران این واحد به فعالیت خود ادامه داد و ارائه خدمات ارزی به مشتریان در این مدت با اختلال مواجه نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل بانک دی با بیان این که شرایط ارزی کشور خطیر است، گفت: با توجه به کارکرد استراتژیک خدمات ارزی و بین الملل، نقش یک مدیر حرفه ای و باتجربه در این برهه از اهمیت زیادی برخوردار است تا بتوانیم در سایه همدلی و بهره مندی از تجارب ارزشمند از این شرایط به سلامت عبور کنیم.

وی افزود: با توجه به تاثیر تحریم ها بر روابط کارگزاری خارجی بانک، لزوم حضور فردی با تجربه حرفه ای و مسلط به مسائل ارزی جهت مدیریت بهینه امور بین الملل و افزایش درآمدهای کارمزدی بانک از این محل بیش از پیش احساس می شد که پس از بررسی گزینه های مختلف، افتخار همکاری با حسین یعقوبی، معاون پیشین امور بین الملل بانک مرکزی که چهره ای نام آشنا برای متخصصین این حوزه است برای بانک دی فراهم شد.

قربانی با اشاره به سوابق ارزنده یعقوبی در حوزه امور بین الملل و ارزی گفت: ایشان  که در حال حاضر به عنوان مشاور عالی رئیس کل بانک مرکزی در امور بین الملل ایفای نقش می کنند، تمام مراحل مدیریتی در نظام بانکی را طی نموده اند و به اذعان بسیاری از کارشناسان و خبرگان نظام بانکی، یک برند معتبر در حوزه ارزی هستند و فرصت بهره مندی از تجارب ایشان برای بانک دی بسیار مغتنم است.

مدیرعامل بانک دی ، انعقاد قرارداد و همکاری با سایر بانک ها که تحریم نیستند، انتخاب کارگزاری های جدید، شیوه تعامل با آن ها ، پیگیری امور ارزی بانک و پیگیری مجوز نوع 3 ارزی را از جمله مهم ترین ماموریت های یعقوبی در بانک دی عنوان کرد.

حسین یعقوبی، معاون جدید بین الملل بانک دی نیز در این مراسم ضمن تقدیر از اعتماد مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بانک دی برای این انتصاب، گفت: همه تلاش من این است که از طریق آسیب شناسی و بررسی راهکارهای مناسب در حوزه ارزی ، برنامه جامعی را برای حوزه ارز و بین الملل بانک دی عملیاتی کنم تا با کمترین آسیب و هزینه، شرایط کنونی را طی کرده و بانک را به جایگاهی شایسته در نظام بانکی برسانیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از ضرورت‌های تعاملات تجاری و اقتصادی بین‌المللی، ایجاد روابط کارگزاری بانکی است گفت: در پی اعمال تحریم ها،ایجاد محدودیت در روابط کارگزاری، نقل و انتقالات ارزی و ارایه خدمات بانکی، متقاضیان و فعالان اقتصادی را با مشکل مواجه ساخته و به تبع آن فعالیت‌های تجاری و اقتصادی کشور را متاثر می کند.

وی، همچنین با اشاره به این که نام بانک دی و شرکت های زیر مجموعه آن در لیست تحریم های ظالمانه اخیر قرار گرفته است، اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد در گام اول با همکاری متخصصان حقوق بین الملل ، نام بانک دی را از لیست تحریم ها خارج کنیم.

یعقوبی همچنین با تاکید بر انجام کار تیمی در معاونت امور بین الملل، گفت: ترکیب نیروهای باتجربه و جوان در این معاونت یک مزیت است و می توان با بهره مندی از ظرفیت های موجود و تقویت نقاط قابل بهبود با استفاده از آموزش های به روز در حوزه ارزی،  چشم انداز روشنی را برای این بانک متصور بود.

گفتنی است حسین یعقوبی پیش از این معاون امور بین الملل بانک مرکزی بوده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک دی معاون ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۶۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد

امتداد - عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران گفت:عملکرد چند ماه اخیر بانک نشان می دهد که در مسیر جهش تولید، درست گام موثر برمی داریم و امیدوارم در ادامه راه، تحول بزرگی برای این بانک رقم بخورد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید مرتضی ذکاوت عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران در دومین همایش سراسری بانک توسعه صادرات ایران که در مشهد برگزار شد، تغییر سیاست های مدیریتی و حضور نیروی متخصص را فرصت مناسبی برای یک شروع دوباره بانک توسعه صادرات ایران عنوان کرد.
وی، ضمن تبیین جایگاه این بانک در سیستم بانکی در سه بازه زمانی مختلف، گفت: بانک توسعه صادرات ایران در بدو تاسیس در دهه هفتاد تا سال ۱۳۸۶، با بهره مندی از نیروی انسانی جوان و سرمایه قابل توجه ارزی و ریالی مسیر بالندگی را طی کرد.
ذکاوت افزود: در دهه اول فعالیت بانک توسعه صادرات ایران، عمده سرمایه بانک شامل منابع ارزی بود که با تکیه بر این منابع ارزی غنی، دایره فعالیت های بین المللی بانک، نیز گسترده و قابل توجه بود.
به گفته عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران، از سال ۸۸ به بعد فعالیت بانک تحت تاثیر تحریم ها قرار گرفت که موجب ایجاد تنگناهایی در مسیر نیل به مقاصد و اهداف بانک گردید.
ذکاوت تصریح کرد: از سال ۱۴۰۲ با حضور مدیر عامل بانک جناب آقای دکتر خانی، روح تازه ­ای به کالبد بانک دمیده شد که نوید تغییرات مثبت در روندهای بانک را می دهد.
وی، دوران جدیدکه از میانه سال ۱۴۰۲ آغاز شده است را دوره احیاء و خیزش بانک نامید و افزود: بر این باورم که آثار و نتایج این دوره را به زودی خواهیم دید.
عضو هیات مدیره بانک در این همایش با بررسی نمودار رشد صادرات غیرنفتی و اعطای تسهیلات در بازه زمانی ۱۳۸۳ تا ۱۴۰۰، گفت: شباهت این دو نمودار نشان می­ دهد که انباشت تسهیلات ارزی بالا و گردش پایین است که تحریم ها آن را تشدید کرده است.
وی با بیان اینکه در رویکرد جدید بانک، هدف افزایش گردش تسهیلات ریالی است، گفت: در سیاست- های جدید، جذب منابع در دستور کار قرار گرفته و این فرصت بسترساز ظرفیت های جدید برای بانک توسعه صادرات ایران است تا بتواند جایگاه خود را در شبکه بانکی به عنوان یک بانک توسعه ای بازیابی کند.
ذکاوت با اشاره به اینکه بانک توسعه صادرات ایران تا پیش از ۱۴۰۲ ، سیاست حفظ وضعیت را در پیش گرفته بود،گفت: خوشبختانه با مدیریت جدید و در پیش گرفتن سیاست جذب منابع به جای سیاست تخصیص صرف، فرصت یک جهش دوباره برای بانک فراهم شده است.
این مقام ارشد بانک توسعه صادرات ایران، یادآور شد: بحران ناترازی در بانک های کشور، باعث ایجاد یک ظرفیت خالی در حوزه بانکداری تجاری شده و در ادامه مشتریان اقبال بیشتری به بانک توسعه صادرات ایران نشان می­دهند و این یک فرصت مناسب برای جذب منابع برای بانک است.
ذکاوت در پایان «تغییر نگرش مدیریتی در بانک»، «برخورداری از نیروی متخصص وکارآمد» و «ایجاد ظرفیت جدید در سیستم بانکی» را فرصتی مناسب برای جهش بانک عنوان کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • آمریکا فرستاده ویژه جدید برای غزه منصوب می‌کند
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد
  • خاندوزی: امروز دومین جلسه همگرایی سیاست‌های ارزی برگزار خواهد شد + فیلم
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • مشاور استاندار بوشهر در امور روحانیت منصوب شد
  • دبیر بیست و دومین جشنواره ملی رسانه های ایران منصوب شد
  • ادعا و هشداری تازه؛ التهابات در بازار ارز بیشتر خواهد شد؟
  • اگر با سیاست بانک مرکزی پیش برویم التهابات بازار ارز بیشتر خواهد شد
  • هفته بعد گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت در صحن مطرح می‌شود