Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-25@07:30:46 GMT

از ناشران میلیاردر تا نظر مراجع

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۷۲۶۹

خرداد: آموزش‌وپرورش اعلام کرد می‌خواهد تکالیف دوره اول ابتدایی را مهارت‌محور کند؛ با این خبر ناشران کتب کمک‌درسی که سالیان‌سال است در حوزه مشق سرمایه‌گذاری کردند و سود کلانشان، هم در حوزه تکلیف و هم در حوزه چاپ و توزیع است حالا احساس خطر می‌کنند. "
تا دو هفته پیش اگر کسی به شما می‌گفت: موضوعی مثل مشق شب دانش‌آموزان به یکی از اصلی‌ترین مباحث فقهی، اقتصادی و اجتماعی کشور تبدیل می‌شود، حتما باور نمی‌کردید، اما اکنون حدود یک هفته است که دقیقا این اتفاق افتاده است؛ پس از آنکه تعدادی از مراجع عظام تقلید در قم دراین‌باره اظهارنظر کردند و موضوع به رسانه‌ها و افکار عمومی کشیده شد و وزیر، معاونان و برخی فعالان اقتصادی هم دراین‌باره اظهارنظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته وقتی بدانیم در این موضوع پای کسب‌وکاری در میان است که گردش مالی آن سالانه به بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان در سال می‌رسد، چندان تعجب نخواهیم کرد. ماجرا از دیدار هفته گذشته مراجع تقلید با ناشران کتاب‌های کنکور و کمک‌آموزشی و انتقاد از حذف مشق شب آغاز شد، موضوعی که واکنش‌های بسیاری را در افکار عمومی به‌دنبال داشت و سبب شد مسئله مافیای کنکور و قدرت‌نمایی آن برای آموزش‌و‌پرورش و آموزش عالی کشور دوباره بر سر زبان‌ها بیفتد. علاوه بر رویکرد‌های متفاوت رسانه‌ها به این موضوع و پرداختن به جوانب مختلف آن، کاربران فضای مجازی واکنش‌های مختلفی به این دیدار‌ها و نظرات مطرح‌شده از سوی یکی از مراجع تقلید داشتند. آیت‌الله جعفر سبحانی، از مراجع عظام تقلید، پس از دیدار با ناشران کنکور عنوان کردند: «اخیرا آموزش‌وپرورش تکلیف شب بچه‌ها را حذف کرده. سال‌ها تجربه نشان داده بچه‌ها بعد از برگشت از مدرسه باید مشغول کار و مرور درس شوند. نباید بچه‌ها را ننر بار آورد. با این شیوه بچه‌ها به جایی نمی‌رسند؛ باید تکلیف داشته باشند و مغزشان کار کند.
این شیوه و حذف تکلیف خلاف قرآن، حدیث و سیره بزرگان و علماست، امیدوارم وزیر آموزش‌وپرورش از این نظر برگردد و همان شیوه سابق خوب بود. اینکه امروز برخی مدرسه‌ها و استادان از تکلیف‌دادن به شاگرد خودداری می‌کنند، بسیار کار غلطی است که باید اصلاح شود». آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری، امام جمعه قم نیز در این دیدار‌ها گفت: «در جامعه آموزشی کشور افراط و تفریط گریبان‌گیر شده، به‌گونه‌ای که در برخی مدارس چوب و فلک در کار است و دانش‌آموز را از تحصیل و آموزش فراری می‌دهد که این اقدام آنان افراط محسوب می‌شود و در برخی مدارس نیز از ارائه تکلیف به دانش‌آموزان خودداری می‌شود که نوعی تفریط است.
آموزش صحیح در گرو تمرین است و اگر این تمرین حذف شود نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که به هدف مطلوب رسیده‌ایم». این سخنان واکنش‌های بسیاری در پی داشت. جدیدترین واکنش مربوط به محمد بطحایی، وزیر آموزش‌و‌پرورش است؛ بطحایی با بیان اینکه مشق شب حذف نشده، با اشاره به اینکه برای تکالیف مهارت‌محور دستورالعملی تهیه شده است، گفت: چیزی به نام حذف تکالیف در منزل موضوعیت نداشته و بحث ما تغییر ماهیت تکالیف بوده است. درباره تکلیف منزل و مشق شب، یک تغییر رویکرد مشخص داریم. البته هنوز این رویکرد به‌طورکامل اتفاق نیفتاده، زیرا مستلزم فراهم‌شدن شرایطی است. برنامه تکالیف مهارت‌محور تأکید می‌کند که آن بخش از تکالیف که در مدرسه امکان انجام دارد، تحت نظارت معلم انجام شود، به این معنا که تکالیفی مانند رونویسی و دیکته و تمرین خوش‌نویسی در مدرسه انجام شود و تکالیف مهارت‌محور در منزل دنبال شود. در واقع ماهیت تکالیف منزل با رونویسی و حفظ‌کردن مطالب متفاوت است.
در منازل تکالیف را به سمتی می‌بریم که مهارت‌های فردی و اجتماعی را در دانش‌آموزان تقویت کند. صحبت‌های آیات عظام در دیدار با ناشران مؤسسات آموزشی و کمک‌آموزشی، جدا از دغدغه مهم مراجع تقلید درباره اظهار نگرانی از تغییر رویکرد در آموزش‌و‌پرورش حکایت دیگری هم داشت؛ ناشران آموزشی این‌بار با حضور در دفاتر مراجع مردم، نگرانی خود را از کاهش فروش کتب درسی‌شان در پوسته نگرانی اجتماعی به دست کسانی سپرده‌اند که دغدغه‌شان قطعا اجتماعی است و نگران تحصیل دانش‌آموزان هستند، اما شاید از نیات پشت پرده باخبر نیستند. از طرفی ابوالفضل جوکار (رئیس انتشارات گاج) در مصاحبه‌ای با روزنامه صبح نو می‌گوید: «ده‌ها موضوع دیگر در این دیدار‌ها مطرح شده، حالا اگر یک موضوع پررنگ شده، تقصیر ما نیست. در دیدار با مراجع ۱۰ موضوع مطرح شد که یکی از آن‌ها مشق شب بود. معتقدم دانش‌آموز بدون مشق شب دچار آسیب می‌شود. هنوز کلا‌م منعقد نشده، مراجع این فرمایش را مطرح کردند. اصلا مسئله اقتصادی مطرح نیست»
داستان از چه قرار بود؟ ماجرای مشق شب برای بسیاری از آن‌هایی که دوران مدرسه پرمشق را پشت سر گذاشتند، حکم کابوس دارد. وقتی که دست‌هایمان را نگاه می‌کنیم، حتما زخم زیادنوشتن روی انگشت میانی بسیاری از کسانی که متولد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ هستند، جا خوش کرده است. روزگاری که برای نوشتن مشق شب باید ساعت‌ها وقت می‌گذاشتیم. آن زمان کسی به‌دنبال اوقات فراغت نبود. هرکس بیشتر مشق می‌داد تا هرچه‌زودتر دفتر‌های ۱۰۰ برگ تمام شوند، معلم بهتری بود. بچه‌های دیروز هنوز دست‌درد‌های آن دوران را به یادگار دارند و هیچ‌وقت هیچ‌کس برای این حجم از مشقت سخنرانی نکرد، اما کمی که گذشت، حجم کتاب فارسی کم شد. حسنک کجایی و چوپان دروغ‌گو از ۱۰ صفحه به دو صفحه رسیدند و کارشناسان عنوان کردند که مشق‌نوشتن در آن حجمی که بسیاری از ما تجربه کرده‌ایم، نه‌تن‌ها مفید نیست، بلکه آسیب‌زاست. هرچه می‌گذشت، ماجرای تغییر رویکرد در تکالیف مدرسه هم تغییر می‌کرد. باوجوداین از نمد مشق شب کلاه‌های زیادی برای ناشران کتاب‌های کمک‌درسی دوخته شد؛ کتاب‌های یکسان و یک‌رنگ ریاضی و زبان که معلم‌ها شبیه سری‌دوز‌ها در تمامی مناطق به بچه‌ها از رویش تکلیف می‌گفتند و حتی دیگر زحمت طرح سؤال را به خودشان نمی‌دادند، هرچند تعطیلات دانش‌آموزان را زهر می‌کرد، اما کاروبار ناشران را سکه کرده بود. حالا که بحث تغییر رویکرد پیش آمده و وزارت آموزش‌وپرورش مدتی است که شمشیرش را برای مؤسسات کنکور و ناشران کتب کمک‌درسی از رو بسته، آن‌ها احساس خطر می‌کنند.

تابستان گذشته خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره حجم گردش مالی و تیراژ کتاب‌ها در کشور گزارشی منتشر کرد که در بخشی از آن آمده بود: «‏مجموع قیمت کتاب‌های کمک‌درسی چاپ‌شده در سال ۹۵ رقم ۷۵۸ میلیارد و ۴۷۳ میلیون و ۶۸۸ هزار تومان بود که در سال ۹۶ به رقم ۸۰۹ میلیارد و ۴۶۱ میلیون و ۷۱۵ هزار تومان رسید». ایبنا شمارگان کتاب‌های کمک‌درسی در سال ۹۵ را ۴۳ میلیون و ۲۹۷ هزار جلد و در سال ۹۶ با ۱۰ درصد کاهش ۳۸ میلیون و ۹۱۷ هزار جلد اعلام کرد؛ و حالا با تغییر رویکرد جدی در آموزش‌وپرورش در صورتی که زور آن‌ها به مافیایی برسد که خودشان سنگ‌بنایش را گذاشته‌اند، احتمال دارد این سیر صعودی چاپ کتب کمک‌درسی آرام‌آرام روند نزولی داشته باشد و چه کسی حاضر است پاسخ ضرر مالی آقایان مؤسسات کمک‌آموزشی را بدهد؟
‎حسین طالبزاده مدرس دانشگاه فرهنگیان، در گفتگو با «شرق» با اشاره به اینکه خبری از حذف مشق شب نیست، تأکید کرد: «نکته مقدماتی و مهم این است که به صورت سنتی داستان از این قرار بود که در مدارس یک‌سری تکالیف به دانش‌آموزان گفته می‌شد و حالا آموزش‌وپرورش اعلام کرده که در دوره اول ابتدایی؛ یعنی کلاس‌های اول تا سوم، می‌خواهد تکالیف را مهارت‌محور کند؛ یعنی قرار نیست تکلیفی را حذف کنند، بلکه می‌خواهند آن را مهارت‌محور کنند، در این صورت یک اتفاق بزرگ می‌افتد و آن این است که ناشران کتب کمک‌درسی که سالیان‌سال است در حوزه مشق سرمایه‌گذاری کردند و سود کلانشان، هم در حوزه تکلیف و هم در حوزه چاپ و توزیع وجود داشته و درواقع حاکمیتی داشتند حالا احساس خطر می‌کنند. در مدارس و روش کار معلمان همه‌وهمه از نحوه تدریس این انتشارات پیروری می‌شده، چراکه کار آن‌ها مبتنی‌بر یکسان‌سازی بود و خلاقیت را هم از معلم و دانش‌آموز می‌گرفت. وقتی تکالیف مهارت‌محور شود، به طور طبیعی معنایش این است که ضرر هنگفتی متوجه این مؤسسات آموزشی می‌شود. اختلاف بحث از نظر من در حوزه مالی اتفاق می‌افتد و هیچ بحث فنی‌ای صورت نگرفته و اصلا دغدغه دوستان هم نبوده. این در حالی است که شاید بحث فنی مهم‌تر باشد، اما من فکر می‌کنم هسته اصلی اختلاف، بحث ارزش مالی است». این استاد دانشگاه فرهنگیان تأکید کرد: اساسا آنچه ما به صورت سنتی از آن به‌عنوان مشق شب یاد می‌کنیم، مبنای علمی ندارد. اینکه ما دانش‌آموز را وادار به نوشتن در خانه کنیم و او فکر کند که صرفا مطالبی را بنویسد، پس یاد گرفته، مبنای علمی ندارد و ممکن است حتی تصویر نادرست و نامطلوبی را از مدرسه در ذهن دانش‌آموز ایجاد کند.
دانش‌آموزان وقتی به کلاس اول می‌روند تصویر مطلوبی از مدرسه در ذهن دارند، ولی مدرسه می‌تواند کاری کند که تأثیرش نامطلوب شود. ما در دوران ابتدایی باید تلاش کنیم که تصویر مطلوبی از مدرسه در کودک شکل بگیرد. اگر از همان پایه اول و دوم فشاری به دانش‌آموز وارد کنیم که بچه فکر کند به جایی رفته که با آن تصویر مطلوبی که پدر و مادر از آن ساخته بودند متفاوت است و ارضا نشود، به طور طبیعی انگیزه‌اش کم می‌شود. این را فراموش نکنیم که یکسان‌سازی آموزشی تمام مهارت و خلاقیت را از دانش‌آموز و معلم می‌گیرد و این نگرانی ماست، نه‌اینکه ناشران آموزشی خدای‌ناکرده درآمدشان کاهش پیدا کند.منبع: روزنامه شرق برچسب ها: مشق شب ، مراجع ، دانش‌آموزان

منبع: خرداد

کلیدواژه: مشق شب مراجع دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۷۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در چند سال اخیر، ارزهای دیجیتال به عنوان پدیده‌ای نوظهور، جایگاهی انکارناپذیر در اقتصاد جهانی یافته‌اند. این بازارِ جذاب و پرسود، فرصت‌های بی‌نظیری را برای کسب ثروت و گذر از مرزهای سنتی مالی به ارمغان آورده است.

سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتال علاوه بر رشد قیمت خود ارزهای دیجیتال، برای ما ایرانی‌ها درآمد دلاری نیز ایجاد می‌کند و عملاً به سود دو جانبه مارسیم اما چگونه می‌توان در این دنیای رمزنگاری شده به گنجینه‌های پنهان آن دست یافت؟ کلید ورود به این دنیای رمزآلود، آموزش ارز دیجیتال است! زیرا گام نهادن در این بازار، نیازمند دانش و تخصص کافی است.

در این مقاله قصد داریم راجع به «آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران» صحبت کرده و «بهترین آموزشگاه ارز دیجیتال در تهران» را به شما معرفی کنیم.

آموزش ارز دیجیتال در تهران

در دنیای پرشتاب امروز، علم و دانش حرف اول را می‌زند. برای حضور موفق در هر زمینه‌ای، به خصوص حوزه‌های نوظهور و پویایی همچون ارزهای دیجیتال، نیازمند آموزش و کسب دانش تخصصی هستیم. مجموعه حسن زاده فایننس با درک این نیاز و با هدف ارتقای دانش و آگاهی فعالان اقتصادی و علاقه‌مندان به حوزه ارزهای دیجیتال، دوره‌های جامع آموزش ارز دیجیتال را در تهران برگزار می‌کند.

در این دوره‌ها، با مبانی و مفاهیم کلیدی دنیای رمز ارزها، از ماینینگ، هاوینگ بیت کوین و نحوه عملکرد آن تا انواع ارزهای دیجیتال و شیوه‌های معامله و سرمایه‌گذاری در آن‌ها آشنا خواهید شد. همچنین، اساتید مجرب و متخصص ما، دانش و تجربیات خود را در زمینه تحلیل تکنیکال و فاندامنتال، مدیریت ریسک، استراتژی‌های معاملاتی و نکات کلیدی برای موفقیت در این بازار پر چالش، با شما به اشتراک خواهند گذاشت.

موسسه حسن زاده فایننس با درک این نیاز، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران نموده است. این دوره‌ها با هدف ارائه جامع‌ترین و کاربردی‌ترین آموزش‌ها به علاقه‌مندان، طراحی شده‌اند تا گامی بلند در جهت ارتقای دانش و آگاهی فعالان این عرصه برداشته شود.

بهترین آموزشگاه ارز دیجیتال در تهران

در ادامه، با بررسی فاکتورهای کلیدی در انتخاب آموزشگاه مناسب، به معرفی بهترین آموزشگاه‌های ارز دیجیتال در تهران می‌پردازیم.

فاکتورهای کلیدی در انتخاب بهترین آموزشگاه ارز دیجیتال در تهران عبارت‌اند از

سابقه و اعتبار: سابقه فعالیت و آموزشگاه، اساتید و مدرسان آن، از مهم‌ترین فاکتورها در انتخاب محسوب می‌شود.

برنامه آموزشی: محتوای دوره، جامعیت مطالب، به‌روز بودن سرفصل‌ها و تطابق آن با نیازها و تغییرات روز بازار، باید مورد توجه قرار گیرد.

اساتید و مدرسان: تجربه ترید، تخصص و مهارت اساتید در زمینه ارزهای دیجیتال، نقشی اساسی در کیفیت آموزش ایفا می‌کند.

روش تدریس: به‌کارگیری روش‌های نوین و به‌روز آموزشی، مانند ارائه مثال‌های عملی، کارگروهی بسیار در یادگیری مؤثر است.

نظرات دانشجویان: بررسی نظرات و تجربیات دانشجویان پیشین هر آموزشگاه، می‌تواند دیدگاهی واقع‌بینانه از کیفیت آموزش ارائه دهد.

هزینه: شهریه دوره‌های آموزشی با توجه به کیفیت و اعتبار آموزشگاه‌ها، متفاوت است. مقایسه هزینه‌ها با در نظر گرفتن فاکتورهای دیگر، انتخابی مقرون‌به‌صرفه را به ارمغان می‌آورد.

با در نظر گرفتن فاکتورهای کلیدی بیان شده، بهترین آموزشگاه ارز دیجیتال در تهران، بی شک موسسه آموزشی حسن زاده هست. به یاد داشته باشید که صرف شرکت در دوره‌های آموزشی، ضامن موفقیت شما در این بازار نیست. مطالعه مستمر، به‌روزرسانی دانش و کسب تجربه عملی، از عوامل کلیدی در مسیر موفقیت در دنیای ارزهای دیجیتال محسوب می‌شوند.

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

در دوره جامع آموزش ارز دیجیتال در تهران ، دانش و مهارت‌های لازم برای ورود به دنیای پویای ارزهای دیجیتال را به صورت حضوری در تهران فرا خواهید گرفت. چه چیزی در انتظار شماست

آشنایی عمیق با مبانی و مفاهیم کلیدی ارزهای دیجیتال: در این دوره، با ماهیت، تاریخچه و انواع مختلف ارزهای دیجیتال آشنا خواهید شد.

تسلط بر تحلیل تکنیکال و فاندامنتال: یادگیری نحوه پیش‌بینی نوسانات قیمت و انتخاب فرصت‌های معاملاتی مناسب با استفاده از ابزارها و تکنیک‌های تحلیل.

گام به گام با معاملات ارز دیجیتال: آموزش عملی خرید و فروش ارزهای دیجیتال در صرافی‌های معتبر و امن.

امنیت سایبری و حفاظت از دارایی‌های دیجیتال: به شما خواهیم گفت که چگونه از سرمایه خود در برابر هکرها و کلاهبرداران محافظت کنید.

استراتژی‌های معاملاتی: با بهترین استراتژی معاملاتی بازار ارز دیجیتال آشنا خواهید شد و یاد خواهید گرفت که چگونه از آن‌ها برای کسب سود استفاده کنید.

روانشناسی معاملات: یادگیری نحوه کنترل احساسات و تصمیم‌گیری‌های منطقی در معاملات.

آشنایی با ماینینگ و استخراج ارز دیجیتال: در این دوره با نحوه استخراج و کسب ارز دیجیتال به صورت مستقل آشنا خواهید شد.

و موارد دیگر...

مزایای شرکت در دوره‌های آموزش ارز دیجیتال حسن زاده فایننس

1- ارائه مدرک معتبر فنی و حرفه ای و قابل ترجمه

2- برگزاری دوره‌ها در فضایی مجهز و با امکانات آموزشی پیشرفته

3- اساتید مجرب و متخصص با سابقه فعالیت درخشان و هیستوری سودآور (تاریخچه معاملات) در حوزه ارزهای دیجیتال

4- ارائه محتوای آموزشی جامع و به‌روز

5- برگزاری کارگاه‌های عملی لایو ترید و شبیه‌سازی معاملات

6- پشتیبانی آموزشی و مشاوره حین و بعد از دوره آموزش رمز ارزها

مشاوره رایگان حسن زاده فایننس

موسسه حسن زاده فایننس با ارائه مشاوره رایگان، متعهد به ارتقای دانش مالی و همراهی شما در مسیر موفقیت در بازارهای مالی است. برای بهره‌مندی از این طرح، کافیست با مراجعه به وب‌سایت حسن زاده فایننس و یا تماس با شماره‌های درج شده، نسبت به ثبت نام و رزرو وقت مشاوره اقدام نمایید.

شماره تماس: 09960315106

مدرک فنی و حرفه ای ارز دیجیتال

موسسه حسن زاده فایننس با سابقه درخشان در ارائه آموزش‌های تخصصی در حوزه‌های مالی و سرمایه‌گذاری، دوره‌های آموزشی ارز دیجیتال را با بالاترین کیفیت برگزار می‌کند در حدی که از سازمان فنی و حرفه ای کشور دارای مجوز است و می‌تواند به دانشجویان خود در صورت قبولی در آزمون، مدرک فنی و حرفه ای ارز دیجیتال را اعطا کند.

مدرک فنی و حرفه ای ارز دیجیتال به عنوان سندی معتبر، به دارنده آن توانایی و دانش لازم برای فعالیت در این حوزه را اعطا می‌کند. این مدرک که توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور صادر می‌شود، نشان دهنده آشنایی فرد با مفاهیم پایه‌ای ارزهای دیجیتال، تکنولوژی بلاک چین، مبادلات و سرمایه گذاری در این حوزه و همچنین قوانین و مقررات مرتبط با آن است.

موسسه آموزشی حسن زاده فایننس با ارائه دوره‌های آموزشی جامع ارزهای دیجیتال، شما را در مسیر اخذ این مدرک ارزشمند یاری می‌رساند. اساتید مجرب و متخصص این موسسه، با بهره‌گیری از به‌روزترین متدهای آموزشی، دانش و مهارت‌های لازم برای فعالیت حرفه‌ای در این بازار را به شما انتقال می‌دهند.

جمع بندی

اگر به دنبال سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال و کسب سود از این بازار نوپا هستید، آموزش ارز دیجیتال در حسن زاده فایننس بهترین انتخاب برای شماست. با شرکت در دوره‌های آموزشی این مرکز، دانش و مهارت‌های لازم برای ورود به این بازار را به دست خواهید آورد و می‌توانید با خیالی آسوده، گام در مسیر موفقیت مالی خود بردارید.

توصیه می‌کنیم همین امروز با حسن زاده فایننس تماس بگیرید و از مشاوره رایگان کارشناسان ارز دیجیتال بهره‌مند شوید.

اطلاعات تماس حسن زاده فایننس

شماره تماس: 09960315106

وب‌سایت: https://www.hasanzadefinance.com/

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حروف الفبا و تأثیرش در نمرات دانش‌آموزان
  • نقش حروف الفبا در نمرات دانش‌آموزان
  • رونمایی از پوستر برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • کانون پرورش فکری با چندعنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید؟
  • تکالیف سازمان امور مالیاتی در باره صورتحساب الکترونیکی