Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، فرمانده سپاه فتح استان در همایش هم اندیشی سران ایلات و طوایف، معتمدان و ریش سفیدان استان به نقش بی بدیل ریش سفیدان در کاهش معضلات اجتماعی و نزاع‌های دسته جمعی اشاره کرد و گفت:بزرگان و معتمدان روستا‌ها و عشایر می‌توانند با عمل کردن به فریضه امر به معروف و نهی از منکر و نهادینه کردن این فریضه الهی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و نزاع‌های دسته جمعی نقش موثری ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرهنگ خرمدل افزود:مجموعه معتمدان وسران طوایف، افراد متفکر وخیرخواهی هستند که به فکر اصلاح وحل و فصل مسائل و مشکلات هستند، چرا که در بسیاری از مواقع بزرگترین درگیری‌ها با تدبیر ومشورت آن‌ها حل وفصل شده است. وی ادامه داد: در زمینه آسیب‌های اجتماعی از جمله طلاق، خودکشی، حاشیه نشینی و بیکاری نیازمند مشارکت معتمدان و ریش سفیدان و بیان راهکار‌های این بزرگان هستیم. مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه درسپاه فتح استان هم دراین همایش با اشاره به نقش عشایر درپاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی بر لزوم استفاده از تجربیات و نظرات سران عشایر ومعتمدان محلی و ریش سفیدان در حل مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی تأکید کرد. حجت الاسلام حکمتی نیک بر هم زدن انسجام و اتحاد ملی را از حربه‌های جدید دشمن دانست و ادامه داد: اگر بین طوایف و ایلات اختلافی ایجاد شود دشمن به خواسته خود می‌رسد و از این اختلاف به نفع خود عمل می‌کند. وی با بیان اینکه انقلاب ما امروز به عنوان مظهر مقاومت، الگو و حامی کشور‌های مظلوم در منطقه مطرح است و دشمن به همین لحاظ با ما مشکل دارد اضافه کرد: وحدت و حفظ انسجام بین نیرو‌های ارزشی و انقلابی و قبایل و طوایف رکن پیشرفت هر منطقه است که باید برای این مهم از ظرفیت معتمدان محلی بهره گرفت.   معاون قضایی دادگستری در اداره امور شورا‌های حل اختلاف استان هم با تاکید بر موضوع اصلاح وسازش بین مردم گفت: شورا‌های حل اختلاف، بازتعریف نقش ریش‌سفیدان و مصلحان محلی است و هم اکنون ۱۴۶ شورای حل اختلاف در استان فعال است که از این تعداد ۹۰ شورا در روستا‌ها فعالیت می کنند. حجت الاسلام ساجدی همراهی و ورود ریش سفیدان و بزرگان قوم در حل وفصل پرونده‌های قضایی، پایان اختلافات، و آشتی دادن طایفه‌های درگیر را از مهمترین کارکر‌های ریش سفیدان بیان کردو ازمعتمدان محلی خواست، شورا‌های حل اختلاف استان را در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی و حل و فصل اختلافات همکاری کنند.   وی ادامه داد: ما در کشوری اسلامی زندگی می‌کنیم که برای بزرگان و ریش سفیدان ارزش بسیاری قائل است، اما نکته مورد توجه این است که باید بتوان با کمک بزرگان و اهل فن، خوب و بد را از هم جدا کرد تا جوانان و نوجوانان در مسیری قرار بگیرند که از این فرصت در مسیری خوب و مثبت استفاده کنند و کم‌تر به معضلات اجتماعی دامن بزنند. دراین همایش در خصوص برخی مشکلات طوایف و ایلات عشایر استان بحث و تبادل نظر شد.   

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: نقش طوایف ایلات عشایر فرمانده سپاه فتح استان انسجام معاون قضایی شورای حل اختلاف ریش سفیدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۷۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه

به گزارش خبرنگار مهر، جت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ظهر شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم و توسعه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر (۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: از جمله نکات مهم رهبری توجه به تعاونی است و مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‌ها اثرگذار است.

کد خبر 6089896

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه