Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، اعلام کرد: در هفته حمل و نقل، ۱۹ قرارداد سرمایه گذاری با بخش خصوصی به مبلغ ۱۸ هزار میلیارد ریال منعقد می شود.

محمد راستاد در نشست خبری سومین نمایشگاه حمل و نقل و صنایع وابسته، اظهار کرد: تا پیش از هفته حمل و نقل امسال، مجموع حجم سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر تجاری کشور، ۱۲۰هزار میلیارد ریال بوده که خوشبختانه تنها در هفته حمل و نقل امسال، بخش خصوصی؛ ۱۸ هزار میلیارد ریال در بنادر کشور سرمایه گذاری خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سیاست سازمان بنادر و دریانوردی به استثنای زیر بناها، ایجاد روبناها و تجهیزات از طریق جذب سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی است، اظهار کرد: پروژه های توسعه ای این سازمان در راستای همین سیاست و با هدف ارتقای ظرفیت عملیاتی بنادر کشور به امضا می رسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در مجموع ۲۵۷ میلیارد تومان برای احداث کارخانه های صنعتی و مجتمع خدمات بندری در بندر شهیدرجایی سرمایه گذاری می شود، گفت: در بندر امام خمینی (ره) نیز تاسیسات تولیدی و ارزش افزوده ای با سرمایه گذاری ۶۷۵ میلیارد تومانی ایجاد خواهد شد.

راستاد افزود: علاوه بر این در بندر انزلی، با سرمایه گذاری ۳۳۵ میلیارد تومانی بخش خصوصی؛ پایانه های صارداتی، مراکز تعمیرات و سوخت کشتی و مخازن روغن خوراکی احداث می شود.

به گفته مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در بندر بوشهر، ۱۹۰ میلیارد تومان جهت احداث سردخانه و تاسیسات جمع آوری مواد زائد نفتی سرمایه گذاری می شود و در بندر امیرآباد ۹۰۰ میلیارد تومان و در بندر چابهار نیز ۳۰۹ میلیارد تومان برای سه پروژه سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی صورت می گیرد.

راستاد در ادامه با بیان اینکه بزرگ ترین پروژه سرمایه گذاری در بندر شهیدرجایی صورت می گیرد، گفت: مگاپروژه احداث پایانه تمام مکانیزه مواد معدنی با سرمایه گذاری ۵ هزار میلیارد تومانی در بندر شهیدرجایی در مراحل نهایی عقد قرارداد است.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد حسین حاجیلو رئیس شورای حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش کشور در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران گفت: داوطلبان کنکور اطمینان داشته باشند که امنیت آزمون به طور کامل برقرار می‌شود.
وی یادآور شد: آزمون‌های سازمان سنجش در ۴ دسته؛ شامل سنجش علمی، استخدامی، صلاحیت حرفه‌ای و آزمون‌های بین‌المللی قرار دارند و دستورالعمل حفاظتی به عنوان سند بالادستی به تصویب شورای امنیت کشور (شاک) رسیده است. در این سند وظایف دستگاه‌ها در زمینه‌های اجرایی، امنیتی، قضایی و انتظامی مشخص شده است.
حاجیلو ادامه داد: همه دستگاه‌ها ملزم هستند بر اساس این دستورالعمل حفاظتی در تمام آزمون‌های کشور هماهنگی لازم را داشته باشند و وظایف گفته شده را اجرا کنند تا امنیت داوطلبان تامین شود.
وی با اشاره به برگزاری نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در روز‌های ۶ و ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۳ هزار نفر در جلسات مختلف آمورشی حفاظت آزمون شرکت کرده اند و موضوع امنیت قبل، حین و بعد از آزمون برای تمام عوامل اجرایی و حفاظتی تبیین شده است.
قائم مقام سازمان سنجش گفت: در زمان خروج سوالات از قرنطینه اصلی تا رسیدن بسته‌های سوالات به مخازن اصلی محل برگزاری آزمون مانند دوی ۴۰۰ متر است و همه عوامل ملزم هستند در هوشیاری کامل قرار داشته باشند.
وی اضافه کرد: برای این بخش ۳ لایه حفاظتی و یک لایه جدید بعنی لایه چهارم حفاظتی در نظر گرفته شده است که اجرای این لایه‌های حفاظتی در شهر‌های بزرگ تا دورافتاده‌ترین مراکز آزمون یکسان است.
حاجیلو تاکید کرد: همه عوامل اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری باید شناسایی شده باشند و دارای شناسنامه باشند و هیچ عامل بیرونی خارج از عوامل شناسنامه دار اجازه ورود به مجموعه‌های حفاظتی را ندارد. مواردی در گذشته دیده شده که محرمانه به مرکز مربوطه اخطار داده شده است.
وی با تاکید بر اجرای اقدامات حفاظتی در زمان برگزاری آزمون گفت: دفترچه غایبان کنکور قطعا باید ۱۰۰ درصد پلمپ شده جمع آوری شود. تجربه نشان داده در زمان برخورد با فرد متقلب همه تمرکز بر پاسخنامه قرار می‌گیرد، اما عوامل هوشیار باشند در هیچ شرایطی دفترچه سوال فرد متقلب از حوزه خارج نشود. پاسخنامه‌ها نیز همانند دفترچه‌ها در امنیت کامل ارسال شود.
قائم مقام سازمان سنجش تکریم خانواده‌های داوطلبان کنکور را یکی از مهمترین وظایف عوامل اجرایی و حفاظتی دانست و گفت: از افراد فرهیخته و مسوولیت پذیر برای تکریم خانواده‌ها استفاده کنید. خانواده‌ها در فاصله مناسب از حوزه آزمون پذیرایی شوند. برای این موضوع بودجه‌ای در اختیار نمایندگان تام الاختیار وزیر علوم در حوزه‌های آزمون قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: براساس مکاتبات سازمان سنجش آموزش کشور و معاون وزیر کشور در همه استان‌ها در زمینه برگزاری کنکور باید شورای تامین استان تشکیل شود. رصد فضای مجازی از زمان ثبت نام تا زمان برگزاری کنکور در حال انجام است و این کار با همکاری پلیس فتا در حال انجام است و در شورای تامین نیز این موضوع باید مدنظر قرار گیرد.
حاجیلو از عوامل اجرایی و حفاظتی و نمایندگان دانشگاه‌ها خواست بحث اطلاع رسانی به خانواده‌ها و داوطلبان کنکور را به صورت جدی از مراکز صداوسیما استان‌ها پیگیری کنند و افزود: بیش از ۱۰۰ فیلم کوتاه اطلاع رسانی در زمینه کنکور تهیه شده که لازم است تا زمان برگزاری آزمون مرتب پخش شوند.

دیگر خبرها

  • مردم به جای سرمایه گذاری در بانک؛ نفت بخرند!
  • شناسایی ۱۸ ظرفیت جدید سرمایه گذاری در بخش آب استان
  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی
  • ◄ یک فروند کشتی با ظرفیت 40 TEU کانتینر یخچالی در بندر شهید باهنر پهلوگیری شد
  • رشد ۷۲ درصدی تخلیه کالاهای اساسی در بندر انزلی
  • شهرداری‌ها با تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را جذب کنند
  • جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی اولویت مدیران عمرانی کشور باشد
  • مردم به جای سرمایه‌گذاری در بانک نفت بخرند!
  • تدوین برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه کشاورزی