Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست گفت: هم اکنون در کشور به مدیریت آب با توجه به اینکه خشکسالی وجود دارد نیاز داریم. ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۲ استانها البرز نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، اسکندر امیدی‌نیا عصر امروز در نشست خبری که در سالن جلسات دانشکده محیط زیست برگزار شد، در ارتباط  با وضعیت دانشگاه محیط زیست اظهار داشت: رسالت دانشکده و این دانشگاه مشخص است و با رویکرد جدیدی که دولت ایجاد کرده است می‌تواند تغییرات بسیار خوبی را در این زمینه ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه رشته‌هایی مانند محیط‌بانی رشته هایی هستند که برای کشور و و سازمان مفید هستند، افزود: به دلیل اینکه مشکلات بسیار زیاد است در بحث محیط بانی و ترویج دوره‌های محیط بانی باید  بتوانیم در دل سازمان مجوزهای آن را دریافت کنیم.

سرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست با بیان اینکه همه باید کمک کنند تا دوره‌های مرتبط با محیط زیست را داشته باشیم، گفت: در ارتباط با رشته محیط‌بانی در اولین جلسه تخصصی در وزارت علوم بحث و صحبتهایی شده است که از بین بردن و حذف این رشته وجود ندارد و ما می‌توانیم از پتانسیل این دانشکده به عنوان اتاق فکر آموزش غیررسمی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه محیط زیست نیاز به ترویج و آموزش دارد، بیان کرد: برنامه‌ای داریم که از انجمن‌های علمی به ویژه انجمن‌های تخصصی در این راستا استفاده کنیم.

سیستان و بلوچستان| رشد جمعیت زهک در پی خشکسالی به صفر رسیدگیلان|‌ خسارات سرمازدگی و خشکسالی به چایکاران شمال پرداخت می‌شودخشکسالی بیش از درگیری‌ها سبب آوارگی مردم افغانستان شده است

امیدی‌نیا با اشاره به اینکه فقط کار ما این نیست که با سازمان بتوانیم همه کارها را انجام دهیم چون پتانسیل سازمان محدود است، افزود: با رویکرد جدید بحث آموزش و پژوهش یکپارچه و شفاف است.

سرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه مدارس طبیعت هم فرصتی است برای اجتماعی کردن محیط زیست ولی متاسفانه ساختار و راهکارهای قانونی آن انجام نشده بود و امیدواریم این کار انجام شود کما اینکه فراکسیون محیط زیست در مجلس به دنبال این کار است.

امیدی‌نیا با بیان اینکه از هر اجرایی که در راستای مباحث محیط زیست و در قالب قانون باشد حمایت می‌کنیم، عنوان کرد: در این حوزه باید از مشارکت اجتماعی استفاده کرد و با این رویکرد ما از تمام پتانسیل‌ها حتی مدرسه طبیعت حمایت می‌کنیم ولی به دلیل چالش‌هایی که در سالهای قبل وجود داشت صبر کردیم تا زیرساختهای این موضوع مهیا شود.

وی با بیان اینکه اگر ما بخواهیم اشتغال پایدار داشته باشیم باید بزرگترین چالش زیست محیطی که فقر است را از بین ببریم، گفت: به نظر من تجربه وزارت بهداری و تبدیل شدن وزارت بهداشت یک تجربه کلیدی و اساسی است که بزرگان نظام باید به آن بپردازند و همچنین  سازمان محیط زیست باید کادر خود را خود تربیت کند.

سرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست بیان کرد: متاسفانه در کشور نگاه بخشی‌نگری وجود دارد که همه به دنبال بخش خود هستند. هم اکنون در کشور  به مدیریت آب با توجه به اینکه خشکسالی وجود دارد نیاز داریم.

انتهای پیام/ش

R41451/P1377/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۸۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی آبشخور‌های مناطق حفاظت محیط زیست لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، محسن امیری گفت: با هدف پیشگیری، کنترل و کاهش بیماری‌های مشترک میان دام‌های اهلی و حیات وحش به ویژه بیماری تب برفکی و طاعون نشخوارکنندگان کوچک، آبشخور‌های مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست لرستان لایروبی، شست و شو و ضدعفونی شد.

وی اظهارداشت: سالانه بیش از دو میلیون دام سبک داخل و خارج مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان از طرف دامپزشکی علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک واکسیناسیون و مایه کوبی می‌شوند.

 رئیس اداره حفاظت و مدیریت بر حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به لزوم پیشگیری از عوامل تهدید کننده جمعیت حیات وحش گفت: در حفاظت از زیستگاه‌ها و گونه‌های مختلف جانوری باید هوشمندانه و تخصصی عمل کنیم.

لرستان بیش از ۳۰ درصد تنوع زیستی کشور را در خود جای داده است.

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت آحاد جامعه در حفظ محیط زیست
  • تولید روزانه ۱۲۰ تن کمپوست در قم/ احداث کمربند سبز سایت پردازش پسماند شهر
  • لایروبی آبشخور‌های مناطق حفاظت محیط زیست لرستان
  • ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیک رایگان در فروشگاه‌ های زنجیره‌ای
  • چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط زیست است
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • سلاجقه: امیدواریم روند بهبود دریاچه ارومیه مستمر باشد
  • ساختمان‌های تهران سبز می‌شوند
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود
  • سالانه یک میلی‌متر از میزان بارش‌های کشور کم شده است