Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرعامل آبفاي استان تهران با بيان اينکه پژوهش الفباي پيشرفت کشورها محسوب مي‌شود، گفت: برغم اينکه ما در توليد علم از کشورهاي برتر دنيا هستيم، اما هنوز به طور جدي پژوهش‌ها در کشور کاربردي نشده است.

به گزارش ايرنا، مديرعامل آبفاي استان تهران روز دوشنبه در نشست هم‌انديشي حوزه پژوهش و فناوري شرکت‌هاي آب و فاضلاب شهري و روستايي کشور با بيان اينکه در حوزه پژوهش از رتبه 54 به رتبه 16 جهان ارتقا يافته‌ايم اظهار داشت: زماني پژوهش مي‌تواند در کشور جولان دهد که از حالت تئوري خارج و به صورت کاربردي و عملي وارد حوزه صنعت شود، براي پيشرفت کشور ما چاره‌اي نداريم غير از اينکه نتايج پژوهش‌ها وارد عرصه صنعت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: شايد 20 سال پيش، مقوله پژوهش در شرکت‌‌ها به عنوان امري تجملي تلقي مي‌شد ولي امروز اين بحث به‌عنوان مطالبه جدي مسئولان نظارتي از دستگاه‌هاي اجرايي محسوب مي‌شود و سالانه يک درصد بودجه شرکت‌ها بايد به امر پژوهش اختصاص يابد.
به گفته بختياري، کشورهاي صنعتي دنيا اگر ميلياردها دلار صرف امور تحقيقاني هزينه مي‌کند، قطعا نقش تحقيقات را در بهاي تمام شده خود موثر مي‌دانند.
وي ادامه داد: باوجود آنکه همواره در کشور بر اهميت و ضرورت امر تحقيقات تاکيد شده اما همواره با چالش‌هايي همچون موضوعات ديکته شده، کليشه‌اي و بسته بودن دست شرکت‌ها براي انجام تحقيقات کاربردي روبرو هستيم.
مديرعامل آبفاي استان تهران تاکيد کرد: رويکرد نويني در شرکت هاي آب و فاضلاب در حال اجراست که شرکت‌ها را به سمت کاربردي شدن پژوهش‌ها سوق مي‌دهد و در حال حاضر در آبفاي استان تهران بيش از 128 مورد طرح پژوهش در حال انجام است.
بختياري گفت: راه‌اندازي کامل پارک علم و فناوري آبفاي استان تهران واقع در تصفيه خانه فاضلاب جنوب تهران، جلوه‌اي از کاربردي شدن تحقيقات و پژوهش در اين شرکت است که در اين پارک 12 تکنولوژي روز دنيا نمايش داده خواهد شد.
تهرام/ 9206//1348
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری ۱۰ فقره انشعاب آب غیرمجاز خانه باغ در ایلام

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از شناسایی و جمع‌آوری ۱۰ رشته انشعاب غیرمجاز خانه باغ و کارگاه «بچینگ بتن» در شهرک پشت فرودگاه ایلام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمد محمدی امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: انشعاب‌های غیرمجاز یکی از دلایل مهم آسیب به شبکه آبرسانی و افت فشار آب در مناطق مختلف شهری و روستایی به شمار می‌رود.

وی افزود: بر این اساس شرکت آبفای استان، تمام توان و ظرفیت خود را برای برخورد با هرگونه بهره‌برداری غیرقانونی و غیرمجاز در تمام بخش‌ها با هر نوع کاربری به کار گرفته است تا ضمن صیانت از حقوق سایر مشترکان، بتواند خدماتی مطلوب به مردم استان ارائه کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام خاطرنشان کرد: در همین راستا نسبت به شناسایی و جمع‌آوری هشت رشته انشعاب غیرمجاز مربوط به خانه باغ‌های پشت فرودگاه ایلام و دو رشته در کارگاه بچینگ که از آب شرب به صورت غیر مجاز استفاده می‌کردند، اقدام شد.

محمدی اضافه کرد: مشترکان در صورت مشاهده انشعابات غیرمجاز آب و فاضلاب از طریق تماس با مرکز ارتباطات مردمی (۱۲۲) و افراد سایر شهرستان‌ها با تلفن گویای حراست آبفای ایلام (۲۲۳۰۱۴۱_ ۰۸۴۳) یا تماس با آبفای شهرستان خود، مانع تضییع حقوق همه مردم و تحقق عدالت اجتماعی در محدوده شهر و روستای خود شوند.

وی گفت: استفاده از انشعاب آب غیرمجاز علاوه بر افزایش بی رویه مصرف آب، باعث بروز خسارت‌هایی به شبکه توزیع و تأسیسات خواهد شد.

شهر ایلام ۹۲ هزار مشترک آب و حدود ۷۷ هزار مشترک فاضلاب دارد. تأسیسات تولید بتن آماده به عنوان «بچینگ» یا «بچینگ بتن» شناخته می‌شوند.

کد خبر 747178

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری ۱۰ فقره انشعاب آب غیرمجاز خانه باغ در ایلام
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • حدود ۹۵ هزار مشترک تازه گاز تهرانی جذب شد
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • ارائه تازه‌ترین دستاورد‌های پژوهشی در زمینه تولید گندم
  • ابلاغ اولویت‌های پژوهش و فناوری چهار سال آینده شورای عالی عتف
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • تعریف پنج برنامه راهبردی در زمینه امنیت غذایی