Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@07:23:12 GMT

افزایش تنش لفظی بین فرماندهان نظامی هند و پاکستان

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۹۱۵۶

افزایش تنش لفظی بین فرماندهان نظامی هند و پاکستان

اسلام آباد - ایرنا - پس از سخنان فرمانده ارتش هند در خصوص ناآرامی های اخیر در کشمیر با موضوع اینکه در صورت سنگ باران معترضان، جواب هر سنگ را با گلوله خواهیم داد، سخنگوی ارتش پاکستان به این سخنان واکنش تند نشان داد.

در پی تیراندازی روز شنبه هفته جاری نیروهای دولتی هند به معترضان ضد هندی در منطقه مورد مناقشه کشمیر، 10 نفر کشته و ده ها تن زخمی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش فاکس نیوز، نیروهای دولتی هند، روستای در جنوب منطقه «پولواما» را که محل اختفای شورشان بوده را محاصره کردند و همزمان با شروع عملیات جست و جو درگیری مسلحانه میان این دو گروه صورت گرفت که منجر به کشته شدن 10و زخمی شدن حدود 30 تن در این منطقه شد.

** اقدامات دیپلماتیک پاکستان برای کشمیر
«شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان نیز روز گذشته - یکشنبه- با برگزاری نشست خبری در محل ساختمان وزارت امور خارجه این کشور، وزیر امور خارجه پاکستان در این نشست خبری با تشریح اقدامات دولت پاکستان برای حل موضوع کشمیر، گفت:به منظور حل مسئله کشمیر، نامه های جداگانه ای به سازمان ملل متحد، سازمان حقوق بشر و دبیر کل ( او - آی -سی) ارسال کرده است.
قریشی افزود:طی این 70 سال جنبش آزادی کشمیر فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته است، اما هیچ ظلم و جنایتی نتوانسته است تاکنون عزم و اراده آزادی مردم را سرکوب کند و ارتش هند نیز به منظور سرکوب آزادی خواهی مردم کشمیر از هرگونه تکنیکی استفاده کرد اما تاکنون موفق به سرکوبی مردم نشده است.

*** ارتش هند: پاسخ سنگ را با گلوله می دهیم
اما فرمانده ارتش هند به این اعتراضات واکنش نشان داد و گفت که جواب هر سنگ را با گلوله خواهیم داد.
ژنرال «بیپین راوات» در گفت و گو با یک روزنامه آمریکایی گفته که مقابل سنگ باران معترضان، از گلوله های پلاستیکی استفاده می کند.
وی افزود: در حال حاضر سنگ نیز می تواند جان نیروهای امنیتی را به خطر بیندازد و نخواهم گذاشت که نیروهای ارتش این کشور با سنگ کشته شوند.
وی افزود: وقتی نیروهای من از من می پرسند که جواب سنگ را ما با چه بدهیم، می گویم که جواب سنگ را با گلوله بدهید.

*** ارتش پاکستان:گلوله هرگز مبارزان آزادیخواه را سرکوب نمی کند
سخنگوی ارتش پاکستان نیز امروز دوشنبه در پاسخ به اظهارات فرمانده ارتش هند در موضوع کشمیر گفت:گلوله ها هرگز نمی توانند مبارزان آزادیخواه و شجاع را سرکوب کنند.
ژنرال «آصف غفور» با انتشار پیامی در رسانه «توییتر» اضافه کرد:ارتش هند باید اخلاق حرفه ای احترام بگذارد.
وی در پیام خود، کشتار مردم در کشمیر را محکوم کرده است.
آساق**6125**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي پاكستان هند تظاهرات كشمير فرماندهان نظامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین شاعر شیعی کشمیر

نسخه خطی نفیسی از دیوان «جویا تبریزی» در کتابخانه خدابخش هندوستان نگهداری می‌شود. او را بزرگترین شاعر شیعی کشمیر می‌دانند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نسخه خطی نفیسی از سروده‌های «جویا تبریزی» در کتابخانه خدابخش هند نگهداری می‌شود. میرزا داراب‌بیگ، متخلص به جویا، از شاعران شیعی سده یازدهم و آغاز سده دوازدهم در هند بود. پدرش، ملاسامری، شاعر بود و سامری تخلص می‌کرد. اجداد جویا در اصل ایرانی بودند و از آنجا به کشمیر مهاجرت کرده بودند. او در کشمیر به دنیا آمد. برخی منابع، اصل وی را تبریزی دانسته‌اند و کلیاتش نیز با همین عنوان به چاپ رسیده است. برادر او، کامران‌بیگ، نیز شاعر بود و «گویا» تخلص می‌کرد، ولی به اندازه جویا شهرت نیافت.

از زندگی جویا اطلاع چندانی در دست نیست. بنابر آنچه در باره او نوشته‌اند، وی معاصر اورنگ‌زیب عالمگیر بود و استادان او در شعر ملاعلی‌رضا تجلی، محمد سعید اشرف مازندرانی و میر معزفطرت بودند. او در سخن‌پردازی از صائب تبریزی پیروی می‌کرد و به‌نوشته واله‌ داغستانی در کشمیر با کلیم و صائب ملاقات کرده بود.

آرزو, وی را برجسته‌ترین شاعر کشمیر دانسته و گفته است که تمام شاعران کشمیر پس از او, یا از شاگردانش بوده‌اند یا از تربیت‌شدگان وی بودند. جویا در اشعار خود حاکمان کشمیر را مدح کرده است، به‌ویژه نواب ابراهیم‌خان، که مانند جویا شیعه‌مذهب و از حامیان بزرگ او بود و در تربیت شعری‌اش تاثیر مهمی داشت.

قدیمی‌ترین قرآن جهان کجاست؟

اهمیت جویا در غزلسرایی اوست. از ویژگی‌های شعری او مضامین بدیع و کاربرد ترکیبات استعاری و مجازی و متناقض‌نما (پارادوکس)، کاربرد فراوان امثال و اصطلاحات، به‌کاربردن صنعت مراعات‌ نظیر و تمثیل و ارسال‌المثل، و مهارت در ساختن مادّه‌ تاریخ است. نثر او مرصع و متکلفانه است. جویا اشعاری در استقبال از غزلیات حافظ سروده و اشعاری را نیز از کلیم و صائب و طالب تضمین کرده است. او قصایدی در نعت امامان معصوم دارد. وی در سال 1706م/ 1118ق در کشمیر درگذشت.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • قرارداد ۶میلیارد دلاری تسلیحات و تجهیزات آمریکا برای اوکراین
  • روسیه: ۲۹۹ پهپاد اوکراینی منهدم شد
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم صهیونیستی/ اسموتریچ: فرماندهان مسئولیت شکست را بپذیرند
  • شهادت زن جوان فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در الخلیل
  • پیشنهاد دیواره نگاره شهدای ارتش و نیروی انتظامی
  • کشته شدن ۱۱ تروریست در پاکستان
  • بزرگترین شاعر شیعی کشمیر
  • امیر محمودی: جوانان ما به تهدیدات پاسخ قاطع خواهند داد/ غزه در مقابل تمام دنیا ایستاده است + فیلم
  • ادعای عجیب اسنایپر برتر آمریکایی: سلاح‌های زمان شوروی بهتر هستند!
  • تاکید فرماندهان سپاه تهران و نیروی زمینی ارتش بر تعامل در عرصه‌های مختلف