Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین علی مقنی در خصوص برپایی سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم گفت: سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم از ۱۹ فروردین ماه ۹۸ الی ۲۶ فروردین ماه در مصلای تهران برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: ۱۹ فروردین ماه پذیرش انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ۲۱ فروردین ماه افتتاحیه، ۲۵ فروردین اختتامیه و ۲۶ فروردین نیز دیدار با رهبر معظم انقلاب خواهد بود.

برپایی مسابقات در سه مرحله

دبیر بنیاد مسابقات با اشاره به اینکه مسابقات در چند سطح و مرحله انجام خواهد گرفت، افزود: مرحله مقدماتی، نیمه نهایی و نهایی از سطوح  برپایی این دوره از مسابقات خواهد بود که ارسال اثر و ارزیابی در مرحله مقدماتی بوده و مرحله بعد نیمه نهایی است که افرادی از مرحله قبل به این سطح معرفی خواهند شد که در سالن جنبی مسابقات با پوشش رسانه ای گسترده انجام خواهد گرفت.

 مقنی ادامه داد: در مرحله نهایی در تمام رشته ها ۶ الی ۸ نفر راه پیدا خواهندکرد و در نوبت بعد از ظهر به رقابت خواهند پرداخت.

دعوت از ۱۱۴ کشورجهان اسلام

وی با اعلام اینکه به ۱۱۴ کشور تاکنون دعوتنامه ارسال شده است، افزود: ما محدودیتی برای ارسال دعوتنامه نداریم و برای ۱۱۴ کشور تاکنون از طریق رایزنی و سفارت جمهوری اسلامی و وزارت خارجه دعوتنامه ارسال کرده ایم که این امر مهم بر دوش سازمان فرهنگ و ارتباطات جمهوری اسلامی بوده است.

عدم محدودیت پذیرش قاریان و حافظان

وی با تأکید بر اینکه امسال محدودیت پذیرش را برای حضور متسابقین برداشته ایم، تصریح کرد: در فراخوانی که سالهای قبل ما برای کشورهای مختلف می‌فرستادیم تنها یک نفر را قبول می‌کردیم، اما امسال بنا بر سطح مسابقات و یا قراء وسطح کشورهایی که از سالهای قبل تاحدودی مشخص شده بود، سهمیه هایی قرار دادیم. به عنوان مثال سهمیه کشورهایی مثل افغانستان، مالزی ده قاری و حافظ  را برای این مسابقات می توانند معرفی کنند که در مرحله مقدماتی از این ده نفر ما یک نفر را پذیرش خواهیم کرد.

وی به نحوه برگزاری مسابقات در سالهای قبل اشاره کرد و گفت: سال قبل تنها در دو مرحله مسابقات را برگزار می‌کردیم، اما ارزیابی اولیه ای برای کشورهایی که از طریق سازمان اوقافشان نماینده معرفی نمی‌کردند داشتیم. از آنجایی که بیشتر نمایندگان از طریق موسسات معرفی می‌شدند، در ارزیابی ما حذف می‌شدند، ولی تنها در دو مرحله اما از آنجایی که امسال مرحله مقدماتی و ارسال اثر اضافه شده است، لذا آثار داوری شده و به مرحله نیمه نهایی راه پیدا خواهند کرد.

تعامل هرچه بیشتر دستگاه ها

مقنی با اشاره به اتفاق نظر و همکاری بین دستگاهی افزود: اتفاق نظری که بین دستگاه های برگزار کننده از جمله آموزش و پرورش، سازمان بهزیستی،سازمان اوقاف، حوزه های علمیه و کمیته بانوان که در یک روند واحد و موثر در حال رخ دادن است موجب این خواهد شد که مسابقات به صورت مطلوبی بر روی فعالیت هایش متمرکزشود.

دبیر بنیاد مسابقات در پاسخ به این سوال که آیا تغییرات مدیریتی در سازمان اوقاف موجب تغییرات ساختاری مسابقات شده است، اظهارداشت: در تغییرات مدیریتی سازمان امری دستخوش تغییر نشده است و تمام اشتراکاتی که با دستگاه های مختلف داشتیم امسال به صورت بهتری در حال رخ دادن است.

وی با تأکید براینکه امسال نیز شاهد برپایی مسابقات مناسبی خواهیم بود ادامه داد: با توافق های صورت گرفته و تعامل هر چه بیشتر با دستگاه ها پیش بینی می‌کنیم مسابقات خوبی را پشت سر بگذاریم. به عنوان مثال اگر سال گذشته هتل ها جدا بود، امسال هتل ها یکی می شود. اگر کمیته فنی جدا بود، امسال آن نیز با بقیه یکی خواهد شد. این اتفاقات خوبی است که امسال ما باید شاهد آن باشیم.

زمان برپایی مسابقات بانوان و آقایان

وی با اعلام اینکه روال برنامه به همین نحو با تعامل و وفاق بین دستگاهی صورت خواهد گرفت، افزود: بر همین اساس مسابقات قرآنی دانش آموزان در شیفت صبح برگزار نخواهد شد، بلکه نونهالان قرآنی در شیفت بعداز ظهر همزمان با مسابقات بزرگسالان در مرحله نهایی به رقابت خواهند پرداخت.

مقنی در خصوص مسابقات بانوان ادامه داد: مسابقات بانوان و دختران دانش آموز باهم در شیفت صبح برگزار خواهد شد و مسابقات آقایان نیز در شیفت بعد ازظهرخواهد بود.

دبیر بنیاد مسابقات در خصوص اضافه شدن رشته قرائت در مسابقات بانوان افزود: رشته قرائت به مسابقات بانوان اضافه نشد. با توجه به اینکه بحث های خیلی زیادی در سطح جلسات نسبت به این موضوع انجام می شود اما تا کنون به نتیجه نرسیده است و ما در سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن تنها شاهد برپایی مسابقات بانوان در رشته حفظ کل خواهیم بود.

حداقل تصدی گری اوقاف در این دوره/ واگذاری مسابقات به بنیاد

مقنی با اشاره به اینکه نگاه رییس سازمان یک نگاه وسیع بین المللی است، افزود: سیاست مدیریت این است که برنامه هایی به صورت مشترک انجام شود، موازی کاری حذف شده و هزینه ها کاهش یابد.

دبیر بنیاد مسابقات با اشاره به نقش این بنیاد در برپایی این دوره ازمسابقات بین المللی تصریح کرد: تمام مسائل مرتبط با این مسابقات با مدیریت بنیاد انجام و بخش عمده ای از  آن را بنیاد برعهده داشت.

وی ادامه داد: در سال های گذشته سازمان اوقاف مسابقات را برگزار می‌کرد به این معنا تمام کارکنان سازمان اوقاف از پشتیبانی و بازرسی و تمام ارکان سازمان اوقاف و امور خیریه به نحوی درگیر مسابقات بین المللی می‌شدند، اما امسال به این شکل نیست و تیم هایی خیلی چابک مسابقات را برگزار می کنند که بخش عمده ای از آنها غیر سازمانی هستند. در واقع سازمان اوقاف نقش نظارت و ستادی و حکومتی خود را ایفا می‌کند و کسانی که مسابقه  را برگزار می کنند تیم هایی هستند که تحت لوای بنیاد اعم از کمیته فنی، کمیته تشریفات بین الملل، کمیته پیگیری ، کمیته مدعوین فعالیت می‌کنند و با تعاملی  که بین دستگاه ها وجود دارد تصدی گری اوقاف به حداقل خواهد رسید.

اهتمام برای پوشش مسابقات قرآن در رسانه های بین المللی

وی به اهمیت رسانه های داخلی و بین المللی برای انعکاس این رویداد مهم قرآنی جمهوری اسلامی ایران پرداخت و گفت: در جلسه ای که با مدیریت داشتیم، بر اهمیت پوشش این مسابقات در رسانه های خارج از کشور که مذهبی و دینی هستند تأکید شد.

مقنی ادامه داد: بر همین اساس چه در رسانه های خارجی و چه در فضاهای مجازی امسال شاهد تبلیغات رسانه ای گسترده ای خواهیم بود. ما سال قبل نیز نیاز سنجی رسانه ای انجام دادیم که همه آنها محقق نشد، اما نقشه راهی برای تبلیغات و پوشش رسانه ای مسابقات مشخص شد که سال قبل نزدیک به چهل درصد آن تحقق یافت و امسال نیز این تبلیغات را در فضای مجازی، رسانه ها، پخش انواع تیزر، تبلیغات محیطی در رسانه های ملی و خارج از کشور مشاهده خواهیم کرد.

یاد آور می شود، سی و ششمین دوره مسابقات بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران در رشته‌های حفظ و قرائت، سومین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ کل بانوان، چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی نابینایان در رشته‌های حفظ و قرائت، ششمین دوره مسابقات بین‌المللی دانش‌آموزان دختر و پسر در رشته‌های حفظ و قرائت، سومین دوره مسابقات بین‌المللی طلاب علوم دینی در رشته‌های حفظ، تفسیر و قرائت، تفسیر و ترتیل، تفسیر و خطابه قرآنی و پایان‌نامه‌های قرآنی و همایش پژوهش‌های قرآنی از ۱۹ فروردین ماه ۹۸ الی ۲۶ فروردین ماه در مصلی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان

به نقل از الاخبار المسائی، روز گذشته ۲۳ آوریل(۴ اردیبهشت) مصادف با روز جهانی کتاب بود که همه‌ساله از سوی یونسکو گرامی داشته می‌شود، از سویی پژوهش‌های مرتبط با وضعیت کتاب‌خوانی، گسترش کتابخانه‌ها، ترویج کتاب‌خوانی و کتاب‌های پرفروش نیز معمولاً در این ایام انتشار می‌یابد.

یونسکو در روز جهانی کتاب، با همکاری سایر سازمان‌های بین‌المللی مرتبط با کتاب، شهری را به عنوان پایتخت بین‌المللی کتاب انتخاب می‌کند.

 هدف از انتخاب چنین شهری تشویق مردم به‌طور عام و جوانان به‌طور خاص برای کشف لذت مطالعه و احترام به آثار و دانشی است که نویسندگان در طول قرون و اعصار آفریده‌اند. علاوه بر این به منظور گسترش فرهنگ در بین مردم، پایتخت کتاب منتخب هرسال متعهد می‌شود که کتاب‌خوانی را ترویج کند و میزان مطالعه در گروه‌های سنی و جمعیتی مختلف در داخل و خارج از کشور بالا ببرد. همچنین دولتی که پایتخت کتاب منتخب در آن است متعهد می‌شود که در آن سال برنامه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی تدوین کند.

در روز جهانی کتاب امسال، آدری اوزولای، مدیرکل یونسکو عنوان پایتخت جهانی کتاب در سال ۲۰۲۴ را به شهر آکرا در غنا اعطا کرد.

علی‌رغم پیشرفت فناوری و دسترسی مردم به اینترنت و به تبع آن شبکه‌های اجتماعی، کتاب‌ها هنوز در سراسر جهان بسیار محبوب هستند. هرساله ناشران در سراسر جهان هزاران کتاب منتشر و برخی از آنها برای دستیابی به پرفروش‌ترین کتاب‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند.

مراکز پژوهشی در جهان اعلام کردند قرآن کریم، نهج‌البلاغه، اصول کافی و اسفار اربعه از پرفروش‌ترین کتاب‌ها در جهان و به‌ویژه در کشورهای اسلامی بوده است.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • مرحله مقدماتی هفتمین دوره مسابقات قرآن جامعه کارگری
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد
  • مسابقات مرحله استانی قرآن، عترت و نماز در دیلم برگزار شد
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود
  • مسابقات بین المللی کشتی فرنگی نوجوانان در اردبیل آغاز شد
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • حمیدرضا نصیری و محمدرضا زاهدی نمایندگان ایران در مسابقات قرآن مالزی
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان