Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-23@11:30:01 GMT

در ۲ شرکت‌ اقتصادی هلال احمر چه می‌گذرد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۹۲۲۱

به گزارش تسنیم، بر اساس نامه‌ای که محمود محمدی‌نسب دبیرکل سابق هلال احمر در تاریخ 19 آبان امسال برای علی‌اصغر پیوندی نوشته، به نامه مورخ 16 شهریور خود و نامه محرمانه رئیس سابق کمیسیون اقتصادی جمعیت درباره ملک طالقانی اشاره کرده و گفته است: سه برگ مختلف کارشناسی رسمی که دو مورد توسط هیات مدیره شرکت و یک کارشناسی توسط کارشناسان رسمی مورد وثوق حراست هلال احمر انجام شده، نشانگر اختلاف 400 تا 650 میلیارد ریالی در روند قیمت‌گذاری ملک طالقانی است که در حالت خوش‌بینانه نشانه سوء تدبیر و مدیریت و در حالت بدبینانه (با توجه به آنکه کارشناسی صورت گرفته در سال 97 پایین‌تر از کارشناسی سال 96 است) نیز نشانه‌ی اتفاق بسیار نامبارک و خطرناکی است که در هر دو حالت نیازمند آسیب‌شناسی و ورود جدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل سابق جمعیت هلال احمر تصریح کرده است: از آنجا که چندی‌پیش در پروژه ازگل نیز شاهد اتفاق مشابهی بودیم که البته با بررسی و تلاش‌های فراوان از سوی اینجانب، اداره کل حراست و برخی اعضای کمیسیون اقتصادی، به دستور حضرتعالی از تضییع اموال جمعیت جلوگیری شد و در سازمان تدارکات نیز درباره خرید مواد اولیه، معاملات دارو، آفرهای شرکت‌های پخش، خرید خط تولید فیلترهای دیالیز و ... مسائل و مشکلات عدیده وجود دارد که بسیار نگران کننده است.

محمدی‌نسب در ادامه نامه خود پیشنهادهایی را مطرح و اعلام کرده است: چون در پروژه ملک طالقانی، هیئت مدیره و و دو شرکت سرمایه‌گذاری هلال و شرکت ساختمانی درگیر بودند، خواهشمند است دستور فرمایید تا پیش از آشکار شدن علل اختلافات پیش آمده، هیئت مدیره‌های این دو شرکت از هر گونه اقدام منجر به تبادلات عمده مالی، معاملات، خرید، فروش، مشارکت، انتقال اسناد ملی و ... خودداری کنند.

دبیرکل سابق جمعیت هلال احمر که همین چند روز پیش به یک‌باره برکنار شد و به دنبال او نیز چند تن از معاونان جمعیت هلال احمر استعفا دادند، در ادامه نامه خود به موضوع جالبی اشاره و عنوان کرده است: همان‌طور که پیشتر نیز کراراً به استحضار رسانده‌ام، فروش و مشارکت در ساخت املاک در شرکت سرمایه‌گذاری هلال و زیرمجموعه‌هایش بدون هیچ هدف و برنامه مشخصی پیش می‌رود. در حالی ملک طالقانی یا ازگل را برای فروش یا مشارکت گذاشته‌اند که به دبیرکل و خزانه‌دار به عنوان حافظان قانونی اموال و دارایی‌های جمعیت، هیچ گونه طرح توجیهی ارائه نشده است و مشخص نیست هدف از فروش چیست؟ و در صورت فروش، برنامه بعدی برای ایجاد ارزش افزوده با پول حاصل از معاملات چیست؟

او در بخش دیگری از نامه خود به عملکرد جزیره‌ای این شرکت اشاره کرده و توضیح داده است: مهمترین دلیل بروز اینگونه مسائل در شرکت‌ها و موسسات زیر مجموعه جمعیت، عملکرد جزیره‌ای و بدور از نظارت ارکان مختلف جمعیت است که علاوه بر تضییع اموال و سرمایه‌های جمعیت با بروز فساد و انحراف مالی، نارضایتی‌های زیادی را در شورای عالی و جمعیت به وجود آورده است. اساساً امروز جمعیت در حوزه اموال و دارایی با این پارادوکس روبه‌روست که برای انجام خریدهای چند میلیون تومانی و چند 10 میلیون تومانی و برای فروش املاک چند صد میلیونی درگیر طی تشریفات قانونی بسیار زیاد است و کمیسیون دائمی شورای عالی و شورای عالی وقت زیادی را صرف تصمیم‌گیری می‌کنند  در حالی که طی مصوبات سال‌های گذشته شورای عالی، اختیار تصمیم‌گیری درباره املاک چند صد میلیارد تومانی به هیئت مدیره شرکت‌ها واگذار شده است؛ شرکت‌هایی که توسط افرادی مدیریت می‌شوند که مستقیماً توسط روسای جمعیت منصوب شده و می‌شوند و حتی امروز که به حکم قانون در صدد پایان بخشیدن به فعالیت‌ بازنشستگان هستیم، از ارائه پرونده‌ پرسنلی خویش و کارکنان‌شان به جمعیت خودداری می‌کنند.

اکنون پرسشی که از رئیس جمعیت هلال احمر و اعضای شورای عالی هلال احمر مطرح است این است که تا چه اندازه بر روی فعالیت‌ها و اقدامات شرکت‌های زیرمجموعه این نهاد مردمی که با اموال و دارایی‌های مردم سروکار دارند، نظارت وجود می‌شود؟

این شرکت‌ها که بنا به اذعان دبیرکل سابق هلال احمر به دور از نظارت ارکان مختلف هلال احمر فعالیت می‌کنند، به چه نهادهایی پاسخگو هستند؟

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان توزیع شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن حسین‌زاده امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: واحد داوطلبان جمعیت هلال احمر درمیان، در سال ۱۴۰۲ با هم‌افزایی مشارکت‌های مردمی و همکاری‌های بین‌بخشی با مؤسسات و تشکل‌های مردم نهاد طرح‌های مختلفی را اجرا کرده است.

وی افزود: در این راستا تعداد هزار و ۴۶۱ بسته غذایی و معیشتی برای خانواده‌های کم بضاعت و کم برخوردار شهرستان تهیه و توزیع شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان درمیان بیان داشت: در اولین طرح توزیع و حمایت جمعیت هلال احمر شهرستان در سال ۱۴۰۳ نیز تعداد ۲۴۱ بسته معیشتی به ارزش یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در بین خانواده‌های کم برخوردار شهرستان توسط خانه‌های هلال توزیع شد.

حسین‌زاده گفت: ارزش ریالی هر بسته غذایی، مبلغ ۸ میلیون ریال بوده که شامل کنسرو تن ماهی، کنسرولوبیا، شکر، عدس، قند، چایی، پودر لباس شویی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در ادامه روند اجرایی این‌گونه برنامه‌ها بتوانیم با مشارکت و کمک حامیان و خیرین شهرستان جامعه هدف بیشتری را تحت پوشش طرح‌های حمایتی جمعیت هلال احمر قرار دهیم.

کد خبر 6086287

دیگر خبرها

  • ۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان توزیع شد
  • روزهای هفته هلال احمر نامگذاری شد
  • برخورد با شتر ۸ مصدوم برجای گذاشت
  • تصادف در گنبد ۷ مصدوم برجا گذاشت
  • جسد جوان غرق‌شده در رودخانه سزار لرستان پیدا شد
  • مرکز رصد هوشمند جمعیت هلال احمر افتتاح می‌شود
  • مرکز رصد هوشمند جمعیت هلال احمر در هفته هلال‌احمر افتتاح می‌شود
  • کشف جسد جوان غرق شده در رودخانه سزار لرستان
  • جسد فرد غرق شده در رودخانه سزار کشف شد
  • تزریق واکسن مننژیت ۱۲۰ نفر از زائران حج در استان ایلام