Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده کشور گفت: قبل از اعمال ممنوعیت صادرات، میزان خروج دام از کشور تنها ۱ درصد از کل تولید بود، اما اکنون این رقم به ۱۰ تا ۱۱درصد رسیده است.

منصور پوریان افزایش قاچاق دام در پی اعمال ممنوعیت صادرات را فاجعه ای برای بازار گوشت قرمز کشور دانست و اظهار کرد: بدون شک یکی از مهم‌ترین دلایل نوسانات قیمت گوشت در بازار، افزایش قاچاق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر گوشت های وارداتی در حجم زیاد و با قیمت پایین عرضه می شود که عرصه را برای گوشت داخلی تنگ کرده است.

به گفته پوریان؛ روزانه 150تن گوشت قرمز گرم وارداتی و ماهانه 1000تن گوشت منجمد به کشور سرازیر می شود.

وی با بیان اینکه  80 تا 85درصد گوشت قرمز گرم و منجمد عرضه شده در بازار تهران وارداتی است، افزود: این امر همراه با افزایش هزینه حمل موجب شده؛ انتقال گوشت تولید داخل از سایر استان مانند: کرمانشاه و خوزستان به استان تهران تقربیا متوقف شود.

پوریان قیمت خرید هر کیلوگرم دام زنده از دامداران را 25هزارتومان و قیمت فروش آن در میادین را 29 تا 30هزار تومان عنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه قیمت معقول برای مصرف کننده نباید بیش از 58هزارتومان باشد،گفت: متاسفانه قیمت‌ها در برخی مناطق به بیش از 70هزارتومان رسیده است.

پوریان با یادآوری اینکه در ایران سالانه 12میلیون راس دام در کشور تولید می شود، افزود: در صورت مدیریت درست این میزان تولید پاسخگوی نیاز کشور است.

وی یکی از مشکلات صنعت پرواربندی کشور را افزایش وزن دام‌ها دانست و اظهار کرد: دامداران برای به صرفه شدن تولید خود، به افزایش وزن دام‌ها می‌پردازند در حالی که اکنون ذائقه بازار به سمت دام ها با وزن پایین تغییر کرده است، این امر موجب ماندن دام‌ها بر روی دست دامداران و روی آوردن آن ها به قاچاق دام شده است.

پوریان دو راهکار مناسب برای کنترل بازار و قاچاق دام را جوان سازی گله‌های گوسفند با صدور اجازه صادرات دام‌های پیر با وزن 55 تا 60کیلوگرم و خروج گوساله‌های بالای 500کیلوگرم برشمرد.

 

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000BQs برچسب ها: گوشت ، گوشت قرمز ، بازار

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: گوشت گوشت قرمز بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد با اشاره به اینکه استان یزد در زمینه گوشت و تخم مرغ خودکفا است، در ارتباط با وضعیت شکر استان گفت: ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی شاه حسینی صبح امروز در نشست کارگروه تنظیم بازار استان یزد با اشاره به اینکه تمامی دستگاه‌های مرتبط باید در زمینه نظارت بر بازار جدیت لازم را داشته باشند، اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در این کارگروه به آن توجه ویژه می‌شود بحث قیمت محصولات مختلف از جمله گوشت مرغ است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر یزد در زمینه تولید گوشت سفید و همچنین در حوزه جوجه ریزی رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده و از قطب‌های اصلی تولید این محصول مهم کشور به حساب می‌آید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد، استان یزد را یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گوشت مرغ کشور دانست و عنوان کرد: تلاش بسیار زیادی شده که در حوزه گوشت مرغ اقدامات لازم انجام شود تا علاوه بر اینکه هیچ کمبودی در بازار وجود نداشته باشد، قیمت آن هم کاهشی باشد.

شاه‌حسینی تصریح کرد: در حال حاضر قیمت مصوب گوشت مرغ در کشور 82 هزار تومان است اما با توجه به اقدامات صورت گرفته و حجم جوجه ریزی در استان یزد، قیمت این محصول در مغازه‌های استان یزد به طور تقریبی 77 هزار تومان است که نسبت به مصوب پنج هزار تومان کمتر است.

وی با تاکید بر اینکه علاوه بر گوشت مرغ، در استان یزد زمینه تخم مرغ هم خودکفا است ادامه داد: تولید تخم مرغ استان یزد مازاد بر نیاز استان است و به سایر نقاط ارسال می‌شود.

وی در ارتباط با وضعیت تامین شکر در استان یزد ادامه داد: سهمیه شکر به میزان مطلوب برای استان یزد در ماه مبارک رمضان اخذ شد و علاوه ‌بر آن به میزان یک هزار و 200 تن شکر سهمیه صنفی و خانوار با نرخ دولتی اخذ شده که قرار است در سکوهای تنظیم بازار عرضه شود.

شاه‌حسینی در خصوص قیمت گوشت قرمز در استان یزد تصریح کرد: استان یزد تولیدکننده گوشت قرمز نبوده و واردکننده نهاده‌های دامی است.

انتهای پیام/781/

دیگر خبرها

  • افزایش واردات گوشت منجمد
  • واردات گوشت منجمد افزایش می‌یابد
  • تورم نقطه به نقطه تولید گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • جزییات تولید دام سنگین در کشور+جدول
  • حداکثر کشتار دام در طول سال ۸ میلیون راس است
  • تورم ماهانه قیمت ماهی بالاتر از گوشت قرمز و مرغ
  • ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود
  • کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار یزد
  • گوشت قرمز در وضعیت سفید | چرا قیمت گوشت قرمز کاهشی شد؟
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره