Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه اراک بیان کرد: بعد از گذر چهل سال از انقلاب اسلامی امروز برای برون‌رفت از مشکلات کشور نیازمند انقلاب علمی هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سعید حمیدی رئیس دانشگاه اراک روز دوشنبه در همایش تقدیر از پژوهشگران برتر استان مرکزی در دانشگاه اراک گفت: در بین ۲۵ کشور برتر دنیا در سال ۲۰۱۷  در حوزه نشر رشد علمی با ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد رشد نسبی رتبه اول را کسب کردیم که بعد از کشور ما، روسیه و چین با ۶.۶ و ۴.۲ درصد به ترتیب در رتبه‌های ۲ و ۳ قرار گرفتند.

حمیدی ضمن بیان اینکه رتبه علمی کشور در حوزه تولید مقاله از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ از ۱۸ به ۱۶ رسیده است عنوان کرد: در این حوزه در بین کشورهای اسلامی رتبه اول و در بین کشورهای عضو جنبش عدم تعهد بعد از هند رتبه دوم راداریم.

وی ضمن مهم دانستن ارتقا جایگاه علمی دانشگاه‌های کشور در نظامات بین‌المللی تصریح کرد: در حال حاضر، در دو نظام مختلف رتبه‌بندی، ۱۸ و ۲۱ دانشگاه کشور حائز رتبه شدند درصورتی‌که در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ این دانشگاه‌ها دو مورد بوده است.

رئیس دانشگاه اراک افزود: این موفقیت در شرایطی رقم خورده که اعتبارات پژوهشی این دانشگاه‌ها تنها ۱۰ درصد اعتبارات پژوهشی دانشگاه‌های هم‌تراز بوده است.

وی به دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت و تشریح کرد: میزان فروش این شرکت‌ها به ۷۷۰۰ میلیارد تومان رسیده و ۲۶۲ میلیون دلار صادرات داشته‌اند همچنین این شرکت‌ها برای ۴۲۰۰۰ نفر  اشتغال‌زایی کرده‌اند.

حمیدی بیان کرد: بعد از گذر چهل سال از انقلاب اسلامی امروز برای برون‌رفت از مشکلات کشور نیازمند انقلاب علمی هستیم. انقلاب علمی به این معنا که تمامی مسئولین کشور به این نتیجه برسند که رسیدن به توسعه پایدار و اقتصاد دانش‌محور جز از مسیر علم و دانش محقق نخواهد شد.

وی کنترل رشد کمی مکان‌های علمی و توجه ویژه به کیفیت آموزش را دو مورد مهم این حوزه دانست و تصریح کرد: آموزش تنها تدریس نظری نیست و نیاز به اثربخشی پژوهشی داریم که این مهم زیرساخت‌های پژوهشی می‌خواهد.

رئیس دانشگاه اراک به نامه ارسالی این دانشگاه و برخی دیگر از دانشگاه‌های کشور به رئیس مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: در این نامه خواسته‌شده است درصدی از مالیات بر ارزش‌افزوده به خرید تجهیزات آزمایشگاهی توسط دانشگاه‌ها اختصاص یابد.

وی سرمایه‌گذاری در علم و دانش را تنها راه برون‌رفت کشور از مشکلات دانست و عنوان کرد: کار و تلاش، توجه به نظم و قانون مداری لازمه رشد و تعالی کشور است.

حمیدی به برنامه هفته پژوهش پرداخت و ادامه داد: طبق روال هرساله آذرماه امسال نیز ستادی با ریاست استاندار، دبیری ریاست دانشگاه اراک، دبیری اجرایی سازمان مدیریت و دبیری علمی معاونت علمی معاونت پژوهشی دانشگاه اراک متشکل از کمیته‌های مختلفی تشکیل شد و مسئولیت رسیدگی و بررسی پژوهشگران هر کمیته به هر یک از مراکز علمی استان داده شد و درنتیجه امروز از ۶۲ نفر از پژوهشگران استان تقدیر به عمل می‌آوریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، افشین غنی‌زاده سرپرست به همراهی مرتضی کهراریان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در راستای تعامل و همکاری با سازمان‌ها، ارگان‌ها، صاحبان صنایع و شرکت‌های فعال تفاهم‌نامه همکاری با نمایندگان معاونت علمی پژوهشی ناحیه مقاومت بسیج سپاه کرمانشاه و شرکت بیمه زندگی خاورمیانه امضا کردند.

افشین غنی‌زاده با تأکید بر اهمیت ارتباط دانشگاه در راستای سیاست‌های کلان آموزشی، پژوهشی فرهنگی و اقتصادی با اشاره به فعالیت‌های مشترک در زمینه‌های مختلف مورد توافق طرفین اظهار کرد: هدف از این تفاهم‌نامه‌ها دستیابی به موضوعات مهم و مورد توافق طرفین است که با مذاکرات قبلی مشخص شده و در تحقق موضوعات مورد توافق طبق مفاد تفاهم‌نامه اقدام می‌کنیم.

وی افزود: در راستای تحقق سیاست‌های کلی نظام مقدس اسلامی و به‌منظور بهره‌مندی نظام‌مند از خرد جمعی، همکاری و ارتباط بین دانشگاه‌ها، ارگان‌ها، صنایع و شرکت‌های مختلف ازجمله معاونت علمی پژوهشی ناحیه مقاومت بسیج سپاه کرمانشاه و شرکت بیمه زندگی خاورمیانه می‌تواند به ارتقای کمی و کیفی اهداف و برنامه‌های مشترک طرفین یاری رساند؛ بنابراین با امضای این تفاهم‌نامه‌های همکاری، در این مسیر گام برمی‌داریم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی برای استمرار ارتباط سازمان‌یافته مابین طرفین به‌منظور برطرف کردن نیاز‌های متقابل را از مهم‌ترین اهداف این تفاهم‌نامه برشمرد.

به گزارش آنا،‌ تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با معاونت علمی پژوهشی ناحیه مقاومت بسیج سپاه کرمانشاه به مدت سه سال در هفت ماده ۴ تبصره بوده و به امضای غنی‌زاده نماینده دانشگاه و غلامعلی یاربیگی نماینده ناحیه مقاومت سپاه همچنین تفاهم‌نامه با شرکت بیمه زندگی خاورمیانه نیز به مدت دو سال در ۸ ماده و دو تبصره به امضای رئیس دانشگاه و سیامک حبیبی مدیر توسعه شرکت بیمه زندگی خاورمیانه رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان
  • افزایش حدود پنج برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان طی سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در ۳ سال
  • جهش در اجرای طرح‌های پژوهشی با قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • کانکت پلاس پلی برای بازگشت نخبگان و تأسیس شرکت دانش بنیان
  • حمایت از تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج از کشور
  • جهش در اجرای طرح‌های پژوهشی با قانون جهش تولید دانش‌بنیان / ۱۱ هزار طرح پژوهشی دانشگاه و صنعت در حال اجرا + فیلم