Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که در تحقیقات و پژوهش‌های ما باید مشارکت‌های جمعی موضوعی مهم تلقی شود، گفت: اگر این مسائل مورد توجه قرار نگیرد در نهایت به شرایطی می‌رسیم که امروزه در آن قرار داریم. دولتی روی کار می‌آید که پژوهش‌محور نیست، ضمن این‌که مجموعه‌های پژوهش نیز مساله‌محور نیستند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدشریعتمداری –وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی– امروز در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علم و صنعت که در مجتمع امام خمینی (ره) این دانشگاه برگزار شد، امر پژوهش را یکی از مسائل اساسی و با اهمیت شرایط فعلی کشور توصیف کرد و گفت: این‌که در مراکز آموزشی ما از ابتدای تحصیل انسان پرسشگری تربیت می‌کنیم یا خیر سوالی جدی است که باید مورد بررسی قرار گیرد و باید بازنگری جدی در نوع آموزش‌های ما داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه باید شیوه آموزش در مراکز آموزشی اعم از مهدکودک‌ها به گونه‌ای باشد که افراد از همان دوران کودکی ذهن پرسشگری داشته باشند و بتواند درد جمعی از جامعه را حس کند، گفت: در واقع در کشورهای دیگر این نوع رویکرد و آموزش‌ها در مهدکودک‌ها جدی تلقی می شود و کودکان از همان دوران مشارکت جمعی را یاد می‌گیرند و در سنین بزرگسالی نیز به سمت مسئولیت‌های اجتماعی و تلاش‌های جمعی قدم بر می‌دارند.

شریعتمداری خاطر نشان کرد: یکی از آسیب‌های جدی کشور ما اعم از نظام اداری و دانشگاهی عدم تطابق پژوهش‌های صورت گرفته در عرصه عمل است و این پژوهش‌ها خیلی در عمل پذیرفته نیستند، بنابراین ما نه در حوزه پژوهش توانستیم اقداماتی انجام دهیم که موثر باشد و نه در عرصه اجرا توانستیم از این پژوهش استفاده کنیم در نهایت با شرایطی نظیر تحریم مواجه می‌شویم که مسائل و مشکلاتی پیش می‌آید.

وی خاطر نشان کرد: قبل از دوره تحریم قرار بود خودروی پراید از رده تولید خارج شود اما امروز همچنان حاضر است و ۱۵۰۰ دلار ارزبری دارد و همه تلاش‌های ما برای بومی‌سازی این محصول با مشکل مواجه شده است. همچنین در تولید خودروی پژو نیز امروزه ۲۸۰۰ دلار ارزبری داریم.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وضعیت ارزبری در تولید محصولات فقط به موضوعات صنعت مربوط نمی‌شود و در کشاورزی هم وضع به همین صورت است مثلا شیرپاستوریزه یا همان ماده نوشیدنی سفید که ۷۰ درصد قیمت تمام شده آن به علوفه مربوط می‌شود، وارداتی است. درواقع ۷۰ درصد علوفه ما وارداتی هستند و با این توصیف ۵۰ درصد قیمت تمام شده شیر ما در کشور با دلار است و در محصول مرغ نیز همین‌طور، به گونه‌ای که ۷۰ درصد قیمت تمام شده آن به دلار است.

وی با تاکید بر این‌که ۹۴ درصد آب کشور در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود و تنها پنج درصد آن آب شرب و صنعتی هستند، گفت: سال‌های متمادی است که می‌گوییم آب مساله‌ اصلی کشور است، اما در حال حاضر بخش اعظمی از آب کشور در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود، بنابراین ما در حوزه کشاورزی و صنعت نیاز به تحرک جدی داریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این‌که اکثر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ما از مهارت کافی بهره‌مند نیستند، گفت: ما نیازمند انقلابی جدی در مهارت‌افزایی دانشجویان هستیم و در این زمینه آماده هستیم همکاری‌های لازم بین مراکز سازمان فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌ها اتفاق بیفتد.

شریعتمداری مهارت‌افزایی را یکی از اصل‌های اساسی در دانشگاه‌های کشور عنوان کرد و افزود: ما نیازمند به تربیت دانشجوی تحصیلکرده با مهارت هستیم. متاسفانه اکثر دانشجویان ما مهارت کافی را بعد از فارغ‌التحصیلی ندارند و باید در عرصه مهارت‌افزایی دانشگاه‌ها انقلاب اساسی در کشور راه بیفتد.

وی از آمادگی همکاری سازمان‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به منظور ارائه‌ آموزش‌های مهارتی به دانشجویان خبر داد و گفت: اگر این علاقه‌مندی وجود داشته باشد ما دنبال همکاری برای مهارت‌افزایی هستیم ضمن این‌که استفاده از اساتید جوان در حوزه‌های اجرایی یکی از سیاست‌های من در وزارت کار است و در این زمینه با اجرای قانون بازنشستگی مدیران و هیات مدیران جای خالی برای بهره‌گیری از توانمندی نخبگان جوان فراهم شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرايد پژو 206 محمد شريعتمداري هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد

شهردار اصفهان با تاکید بر حمایت مدیریت شهری اصفهان از دانش‌بنیان‌ها گفت: شهرداری اصفهان بهترین مشتری برای شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه حمل‌ونقل، خدمات شهری و مسائل شهرسازی است.

علی قاسم‌زاده با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه برای برگزاری این رویداد مهم ملی و برگزاری این نمایشگاه زحمات بسیاری کشیده شده است، اظهار کرد: فرصت من برای بازدید از این نمایشگاه محدود بود، اما در همین فرصت محدود از بعضی غرفه‌ها بازدید کردم؛ از شهرهای مختلف آخرین شرکت‌های دانش‌بنیان آخرین فناوری‌های خود را به نمایش گذاشته‌اند که انتظار می‌رود نمایشگاه مسئله‌محور باشد.

وی افزود: ابتدا باید مشکلات موجود در اصفهان را شناسایی کنیم و مشکلات را به شرکت‌های دانش‌بنیان شهر و کشور ارائه دهیم تا اگر نمایشگاهی برگزار می‌شود، راه‌حل‌ها و دانشی که برای حل آن مسائل تولید کردند را ارائه دهند

شهردار اصفهان تصریح کرد: نمی‌دانم دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه تا چه میزان مسئله‌محور بودند و چقدر صرفاً ارائه محصول داشتند، اما در حقیقت نفس حرکت به سمت فناوری‌های نوین کاری بسیار ارزشمند است.

قاسم‌زاده با بیان اینکه تصمیم مدیریتی برای استفاده از اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی گرفته شده است، ادامه داد: در حال حاضر در معاونت‌های حمل‌ونقل و مالی و اقتصادی و شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری اصفهان به‌دنبال انتخاب محصول برای خرید خودروهای برقی و هیبریدی هستند و پیشنهادات مختلف را مقایسه می‌کنند؛ در حال حاضر به جمع‌بندی رسیدیم و برای خرید تاکسی و اتوبوس برقی گزینه‌های برتر و ترجیحی انتخاب شده است و برای بعضی موارد برای انعقاد قرارداد وارد تعامل شدیم.

وی با تاکید بر حمایت مدیریت شهری اصفهان از دانش‌بنیان‌ها، گفت: شهرداری اصفهان بهترین مشتری برای شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه حمل‌ونقل، خدمات شهری و مسائل شهرسازی است.

کد خبر 749999

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • ارزیابی مشکلات قلبی را به ChatGPT نسپارید!
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد
  • استفاده از ChatGPT برای ارزیابی مشکل قلبی عاقلانه نیست!