Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا از خانه ملت، محمدرضا پورابراهیمی داورانی امروز- دوشنبه- در دیدار با محمدکاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه و مسئولان این بانک افزود: اقدامات بانک سپه در زمینه سرمایه گذاری در پروژه های ملی خوب بوده است.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حل مشکل ناترازی بانک ها یکی از اولویت های نظام بانکی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورابراهیمی تصریح کرد: عملکرد بانک ها درخصوص اجرای مصوبات قانونی مجلس در زمینه بخشش سود و جرایم دیرکرد وام های معوق بانکی ارزیابی می شود بطور مثال اصلاحات مربوط به بند «و» تبصره 16 قانون بودجه سال 97 که در ارتباط با تسویه مطالبات بانک ها و موسسات مالی و اعتباری برای بدهی های معوق سررسید شده تا پایان سال 96 است، باید لحاظ شود.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا در ادامه کارشکنی ها علیه جمهوری اسلامی ایران از برجام خارج شد، بیان کرد: از تمامی ظرفیت ها برای مقابله با تحریم های اقتصادی آمریکا استفاده می شود در این راستا راهکارهای بانک سپه برای ارتقای توانمندی های نظام بانکی در عرصه بین الملل و مقابله با تحریم ها در کمیسیون اقتصادی مجلس مورد بررسی قرار می گیرد.

اجرای مصوبات مجلس شورای اسلامی درخصوص بخشش سود و جرایم دیرکرد وام های معوق بانکی توسط نظام بانکی، اتخاذ تدابیر برای مقابله با تحریم های بانکی دشمنان، ارتقای خدمات بانکی، سرمایه گذاری در بخش های تولیدی و کشاورزی از مطالبات نمایندگان عضو کمیسیون اقتصادی از مدیران بانک سپه بود.

لازم به ذکر است، در ابتدای این نشست محمدکاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه و مسئولان این بانک، گزارشی از عملکرد و برنامه های بانک سپه به نمایندگان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ارائه کردند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه کشاورزی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی صادر شد

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد.   به گزارش ایسنا از روابط عمومی بانک مرکزی، به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‌‏/۰۰ سال ۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.     در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند.   لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.   مزایای برات الکترونیکی  برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:   قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی

-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار

  معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی

  امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره   با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است.   لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق