Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمد راستاد در آیین گشایش نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی ایران که صبح امروز در مرکز همایش های بین المللی جزیره کیش برگزار شد با تاکید بر اینکه تحریم های دشمنان تاثیری بر روند توسعه فعالیت های دریایی کشور نداشته به نقش کلیدی ایران در دالان ترانزیت بین المللی اشاره کرد و گفت: با امضای موافقت نامه دالان ترانزیتی ایران، هندوستان و افغانستان که اولین شورای هماهنگی آن 2 ماه قبل برگزار شد و اولین کمیته راهبردی آن نیز هفته آینده در بندر چابهار برگزار می شود، ظرفیت های بندر توسعه یافته چابهار در اختیار کشورهای ساحلی اقیانوس هند، آسیای میانه و افغانستان قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به رشد 40 درصدی فعالیت‌های بندر چابهار اشاره کرد و افزود: در راستای توسعه تجارت دریایی و خدمات ترانزیت کالا  ظرفیت بندر چابهار از2 میلیون تن در سال به 8 و نیم میلیون تن افزایش یافته است. امسال نیز برای نخستین بارکشتی 73 هزار تنی حامل غلات در این بندر پذیرش شد. 

راستاد همچنین از بهره‌برداری پایانه کانتینری بندر شهید رجایی با سرمایه گذاری 124 میلیون یورو در روزهای آینده خبر داد و تصریح کرد : در روزهای آینده با حضور مقامات کشوری طرح تجهیز بندر کانتینری شهید رجایی در بخش کشتی های بندر به ساحل با سرمایه گذاری 104 میلیون یورو و بخش جرثقیل های محوطه ای با سرمایه گذاری 20 میلیون یور به بهره برداری می رسند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه پایانه مهم بندری در جزیره نگین هم طرح ارزشمند دیگری در بنادر جنوبی کشور است که عملیات اجرایی آن  سال94 آغاز شده بود و به زودی به بهره برداری می رسد گفت: توسعه دسترسی دریایی بنادر شهید رجایی، امام خمینی و بندر بوشهر از اولویت های دولت است. اجرای موفق طرح ایجاد ظرفیت پذیرش کشتی های 100 هزار تنی در بندر چابهار نیز بخشی از طرح توسعه دسترسی دریایی بنادر کشور است.  

وی با اعلام اینکه چهارشنبه 28 آذر و همزمان با روز ملی حمل و نقل تفاهم نامه چندین طرح در بنادر تجاری کشور با سرمایه گذاری هزار و 800 میلیارد تومانی به امضاء می رسد، تصریح کرد: تحریم های دشمنان خارجی نتوانسته مانعی برای ارتقاء توان داخلی کشور باشد. خوشبختانه در این مقطع اجماع جهانی نیز با دشمنان ما همراه نبوده و تحریم ها را تایید نمی کنند. 

وی جایگاه ارزشمند ایران در حلقه ترانزیت بین المللی را جایگاهی تثبیت شده و غیر قابل اغماض دانست و گفت: انعقاد قرارداد ساخت بزرگ ترین پایانه تمام مکانیزه مواد معدنی کشور در بندر شهید رجایی با سرمایه گذاری پنج هزارمیلیارد تومانی  بخش خصوصی در مراحل پایانی است و این بیانگر  توان بالای بخش خصوصی برای توسعه فعالیت های دریایی است.

راستاد با تاکید بر اینکه با تکیه بر توان داخلی بر تحریم هافائق می آییم از رشد 5 درصدی ترانزیت نفتی کشور در 8 ماه نخست امسال خبر داد و گفت: با تکیه بر توانمندی متخصصان داخلی و ظرفیت شرکت های دانش بنیان داخلی می توانیم با تحریم ها مقابله کرده و پیروز شویم.

وی طراحی و تولید سیستم تصمیم یار کشتی در داخل کشور را نمونه ای ارزشمند از توانمندی های متخصصان کشورمان برشمرد.

در مراسم گشایش نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی ایران در جزیره کیش امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، امیر دریادار رستگاری مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع، محمد راستاد معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، هادی حق‌شناس معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، محمد سعیدی مدیرعامل کشتیرانی کشور، حسین هاشمی تختی نژاد نماینده استان هرمزگان درمجلس شورای اسلامی  حضور داشتند.

نمایشگاه بین المللی دریایی ایران که صبح امروز 26 آذر درجزیره کیش آغاز شد شامگاه چهارشنبه 28 آذر به کار خود پایان می دهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی صنایع دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن گشایش یافت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، خط تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن در یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس، عصر امروز ۲۸ فروردین رسما با حضور معاون اول رئیس جمهور گشایش یافت تا بخشی از نیاز کشور به این محصول وارداتی و ارزبر، تأمین شود. 

سیدمحمد کاظم زاده، قائم‌مقام مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص حوزه‌های فعالیت این شرکت گفت: فعالیت این شرکت در زمینه تولید انواع ایمپلنت‌های ارتوپدی از سال ۱۳۸۵ آغاز شد و به صورت تخصصی در حوزه ساخت انواع ایمپلنت‌های حوزه تروما (شکستگی‌های ناشی از سوانح) مشغول فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه سایت نخست تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی این شرکت در شهرک صنعتی مینودشت در استان گلستان واقع شده است، گفت: درحال حاضر ۱۲۰ نفر در این مجموعه مشغول فعالیت هستند. نخستین شرکت ایرانی هستیم که در این حوزه، موفق به اخذ استاندارد اتحادیه اروپا (CE) شده‌ایم.

به گفته وی، درحال حاضر بیش از ۱۵۰ مرکز درمانی داخل کشور از ایمپلنت‌های ترومای تولیدی این شرکت استفاده می‌کنند. تاکنون بیش از ۴۵۰ هزار عمل جراحی با استفاده از محصولات تولیدی شرکت پویندگان پزشکی پردیس در سراسر کشور انجام شده است. 

کاهش ۹۹ درصدی سهم واردات ایمپلنت‌های حوزه تروما به همت دانش‌بنیان‌های داخلی

وی تصریح کرد: حدود ۱۷ سال قبل و زمانی که فعالیت شرکت در استان گلستان آغاز شد، واردات محصولات ارتوپدی در حوزه تروما سالانه بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار بود و عملا ۱۰۰ درصد وابسته به محصولات خارجی بودیم. اما خوشبختانه  طی۲ دهه فعالیت این شرکت دانش‌بنیان و همچنین سایر تولیدکنندگان داخلی، امروز میزان واردات در حوزه تولید ایمپلنت‌های تروما تقریبا به زیر یک درصد رسیده و رقم ارز تخصیص‌داده شده برای واردات این بخش کمتر از ۵۰۰ هزار دلار بوده است. 

کاظم زاده افزود: از سال ۱۳۹۸ با توجه به نیاز‌های روزافزون کشور در حوزه پروتز‌های تعویض مفصل زانو و لگن، با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین، صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به راه‌اندازی سایت جدید تولیدی به منظور توسعه محصولات حوزه پروتز مفصل زانو و لگن در پارک فناوری پردیس کردیم و امروز با تلاش حدود ۴ ساله همه پرسنل مجموعه، شاهد بهره برداری از خط تولید جدید پروتز مفصل زانو و لگن هستیم که در آینده نزدیک، بخش اعظم نیاز‌های کشور به پروتز‌های این حوزه را مرتفع خواهد کرد. 

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: خوشبختانه از لحاظ سطح کیفیت محصولات تولیدی و سطح فناوری به کار رفته، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی توانسته‌اند نیاز کشور را مرتفع کنند و برخی از شرکت‌ها که در رأس آن شرکت ما قرار دارد، موفق شده اند محصولات تولیدی ترومای تولیدی خود را به کشور‌های مختلف جهان صادر کند. شرکت‌های ایرانی فعال در این حوزه، بازار بسیار خوبی در کشور‌های منطقه دارند.

وی اضافه کرد: درحال حاضر محصولات تولیدی شرکت دانش‌بنیان پویندگان پزشکی پردیس در ۱۵ کشور جهان ثبت (رجیستر) شده است و در حدود ۷ کشور از محصولات تولیدی این شرکت استفاده می‌کنند. 

ورود به عرصه تولید محصولات های‌تک پروتز‌های مفصل زانو و لگن

کاظم زاده با اشاره به پیچیدگی‌های تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن گفت: تنها کشور‌های محدود چندملیتی که در رأس آنها شرکت‌های آمریکایی قرار دارند، بیشتر بازار این حوزه را در اختیار دارند و بالغ بر ۹۵ درصد بازار کشورمان نیز در اختیار این چند شرکت بزرگ است. با توجه به پیچیدگی‌های ساخت و انحصاری که در این حوزه توسط شرکت‌های آمریکایی ایجاد شده بود، عملا قدرت رقابت از همه شرکت‌ها سلب شده بود.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: با توجه به پیام نوروزی رهبری که سال ۱۴۰۳ را سال «رشد تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کرده‌اند، امیدواریم شرکت‌های دانش‌بنیان بخش خصوصی که قدرت تحرک و شتاب‌دهی بالایی در اقتصاد کشور دارند، بتوانند با حمایت‌های صورت گرفته، این منویات را به ثمر برسانند. امیدواریم سال جدید، سال پررونقی برای کشور باشد و بتوانیم با هم‌افزایی بین بخش خصوصی و دولتی و همراهی و حمایت دولت در آینده نزدیک به افق‌های مدنظر کشور دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به گسترش کشاورزی دانش‌بنیان، زمینه صادرات مازاد نیاز داخلی را فراهم می‌کند
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • حضور شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان ایرانی در نمایشگاه جنوب شرق آسیا
  • افزودن ۹ واحد صنعتی به جمع شرکت‌های دانش بنیان‌های کشور
  • خط تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن گشایش یافت
  • جدیدترین دانش کاهش گاز‌های گلخانه‌ای در کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری
  • جدیدترین دانش کاهش گاز‌های گلخانه‌ای در کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری
  • استفاده از توان دانش بنیانی کشور بسترساز افزایش ظرفیت تولید و فروش نفت و گاز
  • دانش‌ بنیان شدن کشاورزی در گرو باور به نقش محوری روستاها است
  • طرح‌های توسعه، راهبرد حیاتی برای بقا و پیشرفت