Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک عضو اتاق بازرگانی تهران معتقد است تهران فرصت‌های زیادی برای جذب سرمایه بخش خصوصی دارد، اما برخی موانع سبب شده تا از سرعت سرمایه گذاری چه در تهران و چه در کشور کاسته شود

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، عباس آرگون، تهران را کلانشهری با ظرفیت های زیاد برای سرمایه‌گذاری توصیف کرد و افزود: تهران با جمعیتی بیش از 10 میلیون نفری که بخش عمده تجارت و تصمیم های مهم کشور در آن انجام می شود، فرصت های زیادی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرگون اضافه کرد: اما برخی موانع، چالش های زیادی را پیش روی بخش خصوصی قرار داده است و به همین دلیل فعالان بخش خصوصی تمایل کمتری به سرمایه گذاری در حوزه شهری دارند.

این عضو اتاق بازرگانی تهران در تشریح موانع سرمایه گذاری عنوان کرد: به صورت عام، فضای کسب و کار چه در تهران و چه در شهرستان‌ها مطلوب نیست و رغبت به سرمایه گذاری کاهش پیدا کرده است، به طوری که رشد سرمایه گذاری هم یا منفی بوده و یا رشد حداقلی داشته است.

آرگون با بیان اینکه فضای کلی کشور برای سرمایه گذاران قابل پیش بینی نیست، توضیح داد: سرمایه گذار باید در فضای ثبات و آرام اقتصادی بتواند آینده را پیش بینی و بر اساس آن برنامه ریزی کند، در صورتی که فضای امروز اقتصاد کشور اینگونه نیست. به همین دلیل هم سرمایه ها از بخش های مولد به سمت بخش غیرمولد اقتصاد روانه می شود.

وی یکی دیگر از موانع سرمایه گذاری را نوسانات قیمت ارز عنوان کرد و گفت: تهران در مرکز همه رخدادها قرار دارد و بیشتر از سایر کلانشهرها از تغییرات مثبت و منفی اثر می گیرد، به همین دلیل ریسک سرمایه گذاری در تهران بسیار بالاست.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اتاق بازرگانی بخش خصوصی میزان عباس آرگون تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۰۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند

عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا با اشاره به ساخت یک ابرپروژه چندمنظوره برق‌آبی ساخت ایران در سریلانکا توسط مهندسان ایرانی گفت: یکی از انتظارات مهم از دولت سیزدهم این بود که ضمن تقویت این ارتباطات، نسبت به افزایش ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و همسایگی در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین ارتقای صادرات خدمات فنی - مهندسی اقدام نماید.

محمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس جمهور به سریلانکا با تاکید بر اینکه پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا این است که اولویت ما حفظ و تقویت نظام تعاملات بین‌المللی با اولویت همسایگان و کشورهای منطقه است، اظهار کرد: متاسفانه در سال‌های قبل تقریباً از ارتباط با کشورهای نزدیک غفلت کرده بودیم و حتی روابط ما با کشورهای همسایه نظیر پاکستان، ترکمنستان و قزاقستان ضعیف شده بود؛ در این شرایط یکی از انتظارات مهم از دولت سیزدهم این بود که ضمن تقویت این ارتباطات، نسبت به افزایش ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و همسایگی در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین ارتقای صادرات خدمات فنی- مهندسی اقدام نماید.

وی تاکید کرد: یکی از فرصت‌های بسیار مهمی که در ارتباطات بین‌المللی حاصل می‌شود، ظرفیت‌های اقتصادی و همچنین خدمات فنی و مهندسی مورد توجه قرار می‌گیرد و فرصت‌های خوبی برای جوانان تحصیلکرده کشور فراهم می‌شود؛ سفرهای ریاست محترم جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه گذاری را به ویژه با اولویت حوزه‌های زیر ساختی فراهم می‌کند.

این عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا با اشاره به ساخت یک ابرپروژه چند منظوره برق آبی ساخت ایران در سریلانکا توسط مهندسان ایرانی اظهار کرد: طی سال‌های گذشته ظرفیت‌های خوبی در حوزه ساخت نیروگاه و سد در کشور ایجاد شد و صادرات خدمات فنی و مهندسی به خوبی به عنوان اولویت برخی مجموعه‌های فعال در بخش تامین زیرساخت انرژی مورد توجه قرار گرفت؛ با توجه به اینکه تامین انرژی حتماً در آینده حرف اول را می‌زند، با هدف قرار دادن ظرفیت‌های همسایگان و همچنین کشورهای منطقه جهت صادرات خدمات فنی و مهندسی نظیر آنچه در سریلانکا اتفاق افتاد، می‌توانیم جایگاه خود را در منطقه و دنیا ارتقا دهیم.

وحیدی در پایان با تاکید بر اینکه حفظ نخبگان کشور موجب تقویت آینده کشور می‌شود، گفت: با فراهم شدن امکان بهره برداری از ظرفیت‌های کشورهای همسایه و منطقه با گسترش ارتباطات با این کشورها، این فرصت فراهم می‌شود تا بجای خروج جوانان از کشور، در مجموعه‌هایی جذب شوند که با استفاده از خدمات آنها در نقاط مختلف دنیا، درآمد کافی کسب کنند و این موضوع موجب افزایش ماندگاری آنها در کشور شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود
  • جای خالی بخش خصوصی در سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • «شهر آفتاب» فضای مناسب برای برگزاری نمایشگاه کتاب را ندارد + فیلم
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است
  • شاخص فضای کسب‌وکار در استان بوشهر مناسب نیست
  • خیز شهرداری برای ساختن ۴ هتل در بوستان‌های تهران
  • برنامه جذب ۸۰ همت سرمایه بخش خصوصی توسط شهرداری تهران