Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ امام جمعه موقت تهران با تاکید بر لزوم اجماع برای حل مسائل کشور گفت: قطعا اجماع در طول عقلانیت و علم شکل خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی‌فرد در جلسه شورای اداری استان تهران که با موضوع تکریم و معارفه استاندار جدید تهران برگزار شد، گفت: سال‌هاست که آقای مقیمی را از نزدیک می‌شناسم و به ایشان ارادت دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عقلانیت، تلاش، تجربه و دیانت این برادر عزیز را در خانه ملت تجربه کرده‌ام. همکاران ایشان نیز در دوران مدیریت شهر تهران آقای مقیمی را با همین توصیفات می‌شناختند.

وی افزود: صفاتی که برای آقای مقیمی عنوان می‌شود همان ویژگی‌هایی است که برای یک مدیر شایسته در نظام جمهوری اسلامی انتظار می‌رود. ایشان در دوران نسبتاً کوتاه مدیریت خود در استان تهران مسائل اصلی این استان همچون ترافیک و آلودگی را مورد توجه قرار دادند و در راستای تحقق برنامه‌هایشان به قطار شهری توجه ویژه‌ای کردند و برای این موضوع وقت زیادی را صرف کردند که این تلاش‌ها منجر به آغاز پروژه مهم قطارشهری اسلامشهر و همچنین ایجاد مقدمات ساخت قطارشهری در سایر شهرستان‌های استان تهران شد.

وی ادامه داد: آقای مقیمی کار بزرگی در حوزه کمربند آب شرب تهران انجام داده‌اند به شکلی که رینگ آب شرب تهران که از گذشته طراحی شده بود در دوران آقای مقیمی 25 تا 30 درصد پیشرفت داشت و امروز در حدود 80 درصد این پروژه نهایی شده است. امیدواریم با تلاش استاندار جدید این پروژه هر چه زودتر تکمیل شود.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به تلاش استاندار سابق تهران در حوزه حل مشکلات تعاونی‌های استان تهران گفت: در دوران آقای مقیمی اقدامات جدی برای حل مشکلات تعاونی‌ها انجام شد در حالی که این حوزه و مشکلات آن در گذشته کمتر مورد توجه قرار می‌گرفت.

وی تاکید کرد: موضوع انتخابات برای کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است که خوشبختانه در انتخابات اخیر اجرای انتخابات به شایستگی در تهران انجام شد و به یک الگو تبدیل شد. آقای مقیمی مورد اعتماد بود و حضورشان اطمینان‌آفرین بود. بی‌تردید باید این حوزه مورد توجه جدی قرار گیرد تا مردم احساس کنند آرای آنها مورد احترام است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نامه امام علی (ع) خطاب به مالک به چهار وظیفه دولتمردان اشاره کرد و افزود: یکی از وظایف دولتمردان درآمدزایی و جمع‌آوری مالیات است که متاسفانه در کشور ما مورد غفلت قرار گرفته است. استانداران اگر اختیارات لازم را داشته باشند قطعا در کشور با یک تحول روبه‌رو خواهیم شد. باید افزایش عملکرد آنها در درآمدهای مالیاتی با دیگران مورد ارزیابی قرار گیرد و اگر چنین شد قطعا تحولات بسیاری در کشور رخ می‌دهد. امروز جمهوری اسلامی ایران در موضوع امنیت به خوبی عمل کرده و رتبه استثنایی‌ای دارد. یکی دیگر از وظایف دولتمردان تربیت انسان‌ها و آبادانی و عمران مملکت است.

وی تاکید کرد: قطعا در تنفیذ اختیارات استانداران کلید در دست دولت است. دولت تصمیم می‌گیرد برای افزایش وظایف استانداران و همچنین انتخاب استانداران متناسب با وظایف که به این ترتیب تحولی بزرگ روی خواهد داد.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: برای آقای محسنی بندپی که با کوله‌باری از تجارب مدیریتی در این جایگاه قرار گرفته است، آرزوی موفقیت دارم. بی‌تردید مسائل کشور با اجماع قابل حل است و اجماع جز در طول عقلانیت و علم شکل نخواهد گرفت.

وی تاکید کرد: اگر دولت نیمی از وقتی که برای اجماع با جامعه جهانی را گذاشته برای اجماع در داخل می‌گذاشت برجام به روانی و سهولت بیشتری پیش می‌رفت.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب استانداری تهران برجام ابوترابی فرد حجت الاسلام ابوترابی فرد حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۱۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند است

یاسر احمدوند رئیس سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با رودرا گائوراو شرست؛ سفیر هند در ایران دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار علی رمضانی؛ قائم مقام و سخنگوی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و اسماعیل جانعلی‌پور؛ مدیر کمیته ناشران خارجی و مدیر کل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند.

حضور هند به عنوان دروازه نشر جهان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 

در این دیدار یاسر احمدوند با بیان اینکه ظرفیت ایجاد شده در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منجر به توسعه فرهنگی می‌شود، گفت: امیدوارم با مساعدت، همکاری و همراهی مجموعه فعالان فرهنگی ایران و هند ارتباط فرهنگی بین دو کشور رو به رشد حرکت کند.

رئیس سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خطاب به سفیر هند اشاره کرد: افق و هم فکری مشترکی بین ما وجود دارد. مشتاق حضور نویسندگان و اهالی ادبیات هند در ایران هستیم تا ادبیات معاصر هند به اندازه کافی به جامعه فرهنگی ایران شناسانده شود. برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با آثار مکتوب نویسندگان، شاعران و ارتباط با جامعه ادبی ایران و هند است. 

احمدوند در خصوص ترجمه کتاب‌های نویسندگان ایرانی و هندی نیز چنین توضیح داد: پیشنهاد‌هایی برای ترجمه تعدادی از آثار هندی به زبان فارسی به ما ارائه شده و ما در حال بررسی آنها هستیم. پیشنهاد‌هایی هم برای ترجمه آثار ایرانی به زبان هندی ارائه خواهیم داد. امیدواریم علاوه بر غرفه رسمی کشور هند که با معماری و شمایل زیبایی اجرا می‌شود ناشران هندی نیز در بخش خارجی این نمایشگاه حضور پیدا کنند. مردم ایران به آشنایی با نشر هند علاقه‌مند هستند؛ بنابراین هند می‌تواند به عنوان دروازه نشر جهان در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پیدا کند. 

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با اشاره به جانمایی غرفه هند به عنوان میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: در فرهنگ شرق تلاش می‌شود میزبان بهترین را برای میهمان فراهم کند؛ بنابراین ما نیز تلاش می‌کنیم موقعیت مناسبی برای غرفه هند در نمایشگاه در نظر بگیریم. 

بالاتر از انتظار در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پیدا خواهیم کرد

در ادامه رودرا گائوراو شرست با بیان اینکه برای افزایش ظرفیت فعالیت‌های فرهنگی بین ایران و هند هیچ محدودیتی وجود ندارد، گفت: تعاملات هزاران ساله بین ایران و هند وجود دارد و تاثیر آن را می‌توانیم در فرهنگ هند از نوع لباس تا غذا ببینیم. به عبارتی سایه‌ای از تاثیر فرهنگ ایران بر فرهنگ هند دیده می‌شود. تصویر اکثر هندی‌ها از ایران یک تصویر زیباشناسانه از معماری، شعر، ادبیات و... این کشور است. این تاثیر همواره بر توسعه تمدن هندی به ویژه توسعه زبان فارسی دیده می‌شود. این زبان در هند جزو ۹ زبان کلاسیک هند شناخته می‌شود و ما آن را جزو زبان‌های خارجی نمی‌دانیم. 

سفیر هند حضور ایران و هند به عنوان میهمان ویژه در نمایشگاه‌های کتاب دو کشور را فرصت مناسبی برای تاکید بر وجود سابقه و سنت دیرینه در زمینه ادبیات و زبان بین دو کشور دانست و گفت: ما نباید فرصت حضور در نمایشگاه کتاب دو کشور را به ویژه در زمینه آگاهی بخشی به نسل جوان از دست بدهیم. چرا که نسل جوان کمتر از ارتباط قوی بین دو کشور اطلاع دارد. حضور در نمایشگاه‌های کتاب دو کشور تضمین کننده ارتباط فرهنگی در آینده خواهد بود. 

وی ادامه داد: هر ساله در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو یک کشور به عنوان میهمان ویژه حضور دارد که ممکن است صرفا برای ارائه کتاب در نمایشگاه شرکت کرده باشند، اما ایران و هند به علت داشتن سنت ادبی غنی باید حضور قوی‌تری در این رویداد‌ها داشته باشند؛ بنابراین ما بالاتر از انتظار شما در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پیدا خواهیم کرد و برای حضور در این نمایشگاه به عنوان میهمان ویژه بسیار هیجان زده هستیم. هند در حوزه ادبیات برادر ایران است و این رابطه فرهنگی باید به مردم دو کشور منتقل شود.

سفیر هند در ایران با اشاره به برنامه‌های پیشنهادی غرفه هند در زمان برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: این برنامه‌ها را می‌توانیم در زمان حضور ایران در نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو تکمیل کنیم. تعدادی از کتاب‌های کلاسیک از نویسندگان و ناشران ایران و هند برای ترجمه انتخاب و در زمان حضور ایران در نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو از آنها رونمایی کنیم. همچنین می‌توانیم تفاهم‌نامه‌هایی در زمینه‌های مختلف بین دو کشور برقرار و در زمان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو آنها را عملیاتی کنیم. همچنین نویسندگان ایرانی می‌توانند در زمان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو در این نمایشگاه حضور پیدا کنند و با نویسندگان و ناشران هندی تعامل و گفتگو داشته باشند. مردم هند با حافظ، مولانا، سعدی و... آشنایی دارند، اما از آثار نویسندگان معاصر ایرانی شناخت کافی وجود ندارد. 

رودرا گائوراو شرست در پایان بیان کرد: امیدوارم حضور ایران و هند در نمایشگاه‌های کتاب دو کشور اتفاقات خوبی را در حوزه تعاملات فرهنگی رقم بزند. در نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو تلاش می‌کنیم این حضور به موفقیت کامل تبدیل شود. مشتاقانه منتظر حضور ایران در دوره بعدی نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو هستیم و امیدوارم این حضور منجر به بازتولید علاقه موجود نسبت به ادبیات در دو کشور شود. 

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • رئیسی: گذشت زمانی که برخی می‌خواستند با برجام 2 و برجام 3 روی موشک‌ها و توانایی‌های ما معامله کنند/ ما به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد که روی توانایی‌های ملت ایران که به برکت خون شهیدان به دست آمده، معامله شود
  • عمده‌ترین تخلف روانشناسان دارای پروانه عدم رعایت تعرفه ‌هاست
  • آماده همکاری با دولت برای استقرار شهر جهانی نوآوری در اصفهان هستیم
  • آماده همکاری با دولت برای استقرار شهر جهانی نوآوری کشور در اصفهان هستیم
  • متفاوت بودن روشن‌گران افکار عمومی با تهدیدکنندگان امنیت روانی
  • افزایش بهای مسکن به دلیل توقف یک دهه‌ای ساخت مسکن
  • استوری جدید گروسی با تگ ایران
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند است
  • نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند
  • دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند