Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: بر اساس شاخص های ارزیابی و بررسی در بخش های مختلف اداره آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، استان سمنان به عنوان دستگاه برتر در کشور معرفی شد.
مهدی میرکو افزود: صدور جواز و پروانه های فنی و مهندسی، صدور گواهی، پروانه تحقیق و توسعه، اجرای دوره های آموزشی برای مدیران واحدهای صنعتی و معدنی، صنوف و بازاریان در حوزه های مختلف از مهمترین شاخص های ارزیابی سازمان های این وزارت خانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میرکو با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی، پسادکتری صنعتی و اجرای طرح های پژوهشی واحدهای فنی و مهندسی زمینه های همکاری این سازمان با دانشگاه های استان است.
رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان یادآور شد: ثبت جهانی 2 محصول تجاری استان با عنوان های گچ سمنان و پسته دامغان، انعقاد تفاهم نامه با نظام مهندسی معادن به منظور اجرای دوره های معدنی، برگزاری دوره های آموزشی برای مخاطبان واحدهای صنعتی، معدنی و اصناف در بخش های مختلف و اجرای طرح های فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی با عنوان فاجد از مهم ترین اقدامات این سازمان در بخش آموزش، پژوهش و فناوری است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: سمنان صنعت معدن تجارت پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۱۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵ درصدی صادرات کردستان در سال گذشته

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: طی سال گذشته ۴۶۶ میلیون دلار صادرات در استان کردستان داشته‌ایم که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، شاهد ۱۵ درصد رشد بوده‌ایم.

بختیار خلیقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: در کارگروه توسعه صادرات، برنامه کمی و عملیاتی برای توسعه صادرات غیرنفتی مد نظر قرار گرفته است که در استان کردستان با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، ۱۰۷ درصد برنامه صادرات محقق شد.

وی افزود: در حال حاضر استان کردستان یکی از استان‌های مرزی کشور و به عنوان دروازه تجاری توسعه شرق به غرب شناخته شده و همچنین دروازه تجاری به سمت اقلیم کردستان عراق است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان خاطرنشان کرد: با افتتاح راه‌آهن در کردستان انتظار می‌رود در سال آینده شاهد امتداد راه آهن به سمت مدیترانه باشیم و دروازه تجاری جدیدی به سمت اقلیم کردستان عراق برای بهره‌برداری از واحدهای تولیدی صادرات محور در منطقه باز شود.

خلیقی تصریح کرد: استان کردستان با توجه به مزیت‌های خوبی که در زمینه تجاری داشته، در حال حاضر سه گمرک رسمی فعال در باشماق مریوان، سیرانبد بانه و سنندج دارد.

وی ادامه داد: طی سال گذشته ۴۶۶ میلیون دلار صادرات در استان کردستان داشته‌ایم که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، شاهد ۱۵ درصد رشد بوده‌ایم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: در مجموع حجم مبادلات ما چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بوده است که با توجه به مناسبت‌های قومی و فرهنگی که بین کردستان عراق و ایران وجود دارد انتظار می‌رود در زمینه صادرات شاهد افزایش آمارها باشیم.

۹۲ درصد صادرات کردستان به اقلیم کردستان عراق است

خلیقی ادامه داد: در حال حاضر ۹۲ درصد صادرات استان کردستان به اقلیم کردستان عراق انجام می‌شود و ۸ درصد صادرات نیز به سایر کشورها صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: بر اساس آئین نامه سامانه بازارچه‌های موقت غیررسمی در شعاع ۲۰ کیلومتری در استان کردستان، ۸۷ هزار نفر مرزنشین وجود دارد که کارت بازرگانی آنها در سامانه یکپارچه مرز نشینان صادر شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان خاطرنشان کرد: همچنین در تعاونی مرزنشینان در شعاع ۳۰ کیلومتری نقطه صفر مرزی نیز ۱۹۶ هزار نفر جمعیت مرزنشین در قالب ۱۹ تعاونی ساماندهی شده است.

خلیقی گفت: در حال حاضر ۹۰ هزار جمعیت در واحدهای صنفی استان عضو هستند که بیشترین فعالیت آنها در زمینه تولید صنفی، توزیع خدمات و خدمات صنفی است.

کد خبر 739638

دیگر خبرها

  • ۱۰ توصیه رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس برای جهش تولید
  • نیازمند ایجاد واحد پژوهشی و فناوری مجزا در کشور هستیم 
  • شناسایی و پیگیری روش‌های تقویت مالی در حوزه علم و فناوری
  • زمینه اشتغال ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم در اردستان فراهم می‌شود
  • زمینه اشغال ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم در اردستان فراهم می‌شود
  • ۱۰۷ درصد برنامه صادرات ۱۴۰۲ در کردستان محقق شد
  • رشد ۱۵ درصدی صادرات کردستان در سال گذشته
  • اسکن سه‌بعدی به اکتشافات ایستگاه فضایی بین‌المللی یاری می‌رساند
  • اجرای موفق سیاست «درهای باز، نوآوری باز» در سازمان انرژی اتمی
  • افزایش ۱۰۰ درصدی صدور ضمانت‌نامه توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری