Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@09:13:30 GMT

بخشی از اصلاح نظام بانکی باید فورا انجام شود

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۱۹۴۰

بخشی از اصلاح نظام بانکی باید فورا انجام شود

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد دژپسند در حاشیه جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش‌خصوصی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اصلاح نظام بانکی بخشی از یک پروژه مفصل است، گفت: بخشی از اصلاح نظام بانکی باید فورا انجام شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر آخرین وضعیت اصلاح نظام بانکی افزود: اصلاح نظام بانکی، باید یک مجموعه کامل باشد که به صورت همزمان پیاده‌سازی می‌شود؛ اما به دلیل اینکه در برخی زمینه‌ها این ضرورت وجود دارد که با فوریت، بخشی از این طرح اجرایی شود، تصویب آن را در دستور کار قرار داده‌ایم که در مراحل تصویب قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دژپسند گفت: بعد از تصویب، جزئیات اصلاح نظام بانکی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر بازپرداخت ال‌سی، یوزانس و تعهدات ارزی، از تشکیل کارگروهی برای تعیین تکلیف این موضوع خبر داد و تصریح کرد: این موضوع در کمیسیون اقتصاد دولت مطرح شد؛ ولی به واسطه اینکه ابهامات و سوالاتی در مورد آن وجود داشت، آن سوالات پاسخ داده نشده بود؛ به همین دلیل موضوع به کارگروهی ارجاع داده شده است.

وزیر اقتصاد گفت: قرار است تا هفته آینده، نتیجه بررسی این کارگروه مشخص شود تا تعیین تکلیف نهایی در این زمینه صورت گیرد. البته این بحث جدید و خاصی نیست؛ بلکه در چهار دهه اخیر، سه بار این بحث مطرح شده و دلیل آن هم جهش‌های ارزی است که وجود داشته است؛ بنابراین باید به ساز و کارهایی برسیم که فعالان اقتصادی، با پیش‌بینی آینده، ساز و کاری را تعریف کنند که در این چنین مواقعی، بازپرداخت صورت ندهند.

وی تاکید کرد: اظهارنظر در این موضوع، بحثی نیست که الان بخواهم به عنوان موضع دولت، آن را بیان کنم، اما به زودی کمیسیون اقتصاد آن را بررسی کرده و به جمع‌بندی نهایی خواهد رسید. آنگاه به دولت خواهد رفت و تصویب نهایی می‌شود. 

دژپسند گفت: نتایج بررسی کارگروه، در جلسه هفته آینده کمیسیون اقتصاد مطرح می شود.

وی در خصوص فروش اموال مازاد بانک ها نیز خاطرنشان کرد: خوشبختانه این کار به صورت خیلی منظم در حال انجام است؛ به این معنا که بانکها برای آن برنامه‌هایی ارایه کرده اند و وزارت اقتصاد نیز آن را بررسی نمود، بنابراین با توجه به اینکه برنامه نظام بانکی تامین کننده همه خواسته‌های ما نیست، در حال تجدیدنظر هستیم که تا آخر هفته باید این کار کامل شود.

وزیر اقتصاد در خصوص رقم فروش رفته از اموال مازاد بانکها گفت: اموال مازاد بانکها دارای تنوع است، اما به هر حال شرکتهای وابسته به بانکها، در فراخوان‌های جداگانه مزایده‌هایی را انجام داده‌اند که برخی اعتراضات از سوی مخالفان نیز در این میان کاملا ملموس است.

وی افزود: این کار در شبکه گسترده‌ای در حال انجام است و ما تا تحقق هدف، نباید کوتاه بیاییم.

کد خبر 4488089 محبوبه فکوری

منبع: مهر

کلیدواژه: اموال مازاد بانکها فرهاد دژپسند وزارت امور اقتصادی و دارایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۱۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی

 محمدعلی بخشی‌زاده، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان حوزه بانکی امروز در اولین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری، گفت: بانک‌ها با توجه به ماموریت‌هایی که به آنها واگذار شده است، مدیریت و هدایت عملیات مالی را بر عهده دارند و با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانک‌ها محکوم هستند که از فناوری‌های تولیدشده در شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را در حوزه فناوری‌های بانکی آغاز کرده است، افزود: این شرکت اولین کارخانه نوآوری هوشمندسازی در حوزه بانکداری است.

به گزارش ایسنا، بخشی‌زاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمی‌کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزه‌هایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم می‌شود، همه خدمات را دریافت کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانش‌بنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در این راستا در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.

وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه مالی، خدمات اعتباری را یکی از محصولات تولیدی این شرکت دانست و ادامه داد: نئوبانک از دیگر محصولات ما است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود می‌شود، کلیه خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت می‌کند.

وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزه‌های صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.

بخشی‌زاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارت‌هایی برای انجام کلیه خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.

وی همکاری با نظام وظیفه را از دیگر اقدامات این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: در این همکاری پلتفرم ایجاد شده است تا مشمولین نظام وظیفه خدمات آموزشی برای اشتغال پس از خدمت نظام وظیفه دریافت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • جزئیات مدیریت سرخابی‌ها توسط دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی از زبان وزیر اقتصاد
  • افزایش استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان خوزستان
  • نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است
  • تلاش برای تکمیل زنجیره ارزش مشتریان به‌دست دانش بنیان‌ها