Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، در حالی که پسر ارشد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی چند روز قبل آشکارا به مسلمان‌ها توهین کرده بود مسئولان شبکه اجتماعی «فیسبوک» تنها به تعلیق موقت و 24 ساعته حساب کاربری وی بسنده کردند.

بر اساس این گزارش، «یائیر نتانیاهو» روز شنبه در صفحه فیسبوک خود مدعی شد که صلح و آرامش در سرزمین‌های اشغالی بدون خروج شهروندان عرب میسر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در صفحه شخصی فیسبوک نوشت: «تا زمانی که یکی از این دو حالت رخ ندهد، صلح محقق نخواهد شد: اول، همه یهودیان سرزمین اسرائیل را ترک کنند؛ دوم، تمام مسلمانان سرزمین اسرائیل را ترک کنند. من امیدوارم دومی رخ دهد.»

یائیر نتانیاهو سپس در توهینی نژادپرستانه مدعی شد که در کشورهای ایسلند و ژاپن به خاطر عدم وجود مسلمانان، هیچ حمله‌ای خرابکارانه‌ای صورت نمی‌گیرد.

وبگاه شبکه خبری «الجزیره» دوشنبه در تحلیلی معیارهای دوگانه فیسبوک در سانسور پیام‌ها و صفحات مرتبط با مسائل اسرائیل و فلسطین را مورد بررسی قرار داد.

طبق گزارش الجزیره روزنامه نگاران و فعالان فلسطینی مدت‌هاست که از شبکه‌های اجتماعی چون فیسبوک به دلیل اتخاذ معیارهای دوگانه در اجرای سیاست‌های خود در زمینه مباحث اسرائیل و فلسطین گله‌مند هستند. این شرکت، تا کنون حساب کاربری‌ ده‌ها فلسطینی را مسدود کرده است.

سال گذشته نیز نشریه آمریکایی «اینترسپت» در گزارشی نوشت که فیسبوک برای حذف صفحات و مطالب برخی از فعالان فلسطینی به دستور دولت آمریکا و مقام‌های رژیم صهیونیستی عمل می‌کند.

به نوشته الجزیره، در ماه مارس (اسفند) نیز ده‌ها اصحاب رسانه فلسطینی در اعتراض به مسدود شدن حساب کاربران فسلطینی در فیسبوک در مقابل دفتر سازمان ملل در غزه تجمع کرده و با انتقاد از این اقدام، آن‌را نقض آشکار حق آزادی بیان و عقیده برشمردند.

«سلاما معروف» سخنگوی جنبش مقاومت حماس نیز در آن برهه اظهار داشت: «فیسبوک سال گذشته به بهانه‌های ساختگی حدود 200 حساب فلسطینیان را مسدود کرده است و از سال 2018 به این طرف نیز حساب 100 کاربر دیگر را بست. »

وی افزود که حدود 20 درصد از حساب‌های فیسبوک متعلق به اسرائیل بدون این‌که با تهدید بسته شدن مواجه شوند به طور آشکاری برانگیخته شدن خشم علیه فلسطینی‌ها را موجب می‌شوند.

«مرکز رسانه‌های اجتماعی عرب» نیز در ماه آوریل (فروردین) در گزارشی اعلام کرد که یگان سایبری رژیم اسرائیل به طور رسمی اعلام کرده که فیسبوک در سال 2017 با 85 درصد از تقاضا‌های تل آویو جهت حذف محتویات ، حساب‌ها و صفحه‌های کاربران فلسطینی موافقت کرد.

در این گزارش مرکز رسانه‌های اجتماعی عرب آمده است: «این نوع نظارت و کنترل محتوای دیجیتالی فلسطینی‌ها در رسانه‌های اجتماعی مبدل به ابزاری برای دستگیری‌های گسترده شده و نقض حقوق بشر و حقوق دیجیتال محسوب می‌شود.»

فیسبوک همچنین با بیان برخی اتهامات اثبات‌نشده ده‌ها صفحه متعلق به کاربران ایرانی که تنها به حمایت از توافق هسته‌ای ایران و علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی پرداخته‌اند را حذف کرده است.

اقدام علیه کاربران ایرانی در حالی صورت گرفته که اعضای گروهک تروریستی منافقین با حساب‌های کاربری جعلی در حال تحریک به خشونت در فضای مجازی و فعالیت‌های تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و فیسبوک و توئیتر تا کنون هیچ اقدامی برای برخورد با آنها صورت نداده‌اند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان های بومی و غیر بومی عدم فعال سازی رمز تأیید دو مرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

این مقام مسؤول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سو استفاده از عدم آگاهی و سهل انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد، افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضاً محرمانه افراد، فریب خورده؛ زمینه اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سود جو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات و یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس بر روی شبکه‌های اجتماعی ، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) گزینه تأیید دو مرحله‌ای ( two- stepverification) را انتخاب کرده و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم بر روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره مند شوند.

کد خبر 6100186

دیگر خبرها

  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ آغاز عملیات رژیم صهیونیستی در رفح
  • المرت: به محمود عباس پیشنهاد تشکیل دولت فلسطینی را دادم/ حمله به رفح منجر به آزادی اسرا نمی‌شود
  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • رشیده طلیب: نتانیاهو و مقام‌های رده بالای اسرائیل باید بازداشت شوند
  • نتانیاهو در تله رفح
  • انگلیس به ابراز نگرانی درباره عملیات نظامی اسرائیل در رفح بسنده کرد
  • «گوترش»درباره تجاوز نظامی اسرائیل به رفح به ابرازنگرانی بسنده کرد
  • «گوترش» از تجاوز نظامی اسرائیل به رفح به ابراز نگرانی بسنده کرد
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند