Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، آیت‌الله «محمدعلی تسخیری» در آیین گرامیداشت هفته پژوهش در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به اهمیت پژوهش و نتایج آن اشاره کرد و گفت: باید با برنامه‌ریزی مناسب و سازنده، زمینه‌ها و زیرساخت‌های پیشرفت و افق‌های روشن پیش رو را ترسیم کنیم. همچنین باید پژوهش‌ها را با حضور اندیشمندان و سفیران فرهنگی فعال در این حوزه در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نهادینه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اسبق سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید: که باید برای آینده برنامه‌ریزی داشته باشید چرا که برنامه‌ریزی می‌تواند انسان را به تقوای الهی برساند.
آیت الله تسخیری با تأکید بر این که هر کس در هر زمینه‌ای که فعال است مشکلات را جمع‌بندی و مطرح کند، اظهار داشت: هر فرد با ارائه راهکارها و تبیین، آنچه از تحقیقات و پژوهش‌ها به دست آمده است را ارائه کند.

مشاور رهبر انقلاب در امور فرهنگی جهان اسلام با اشاره به آیات قرآن درباره پیش‌بینی آینده گفت: مفسرین می‌گویند در برخی آیات، بر برنامه‌ریزی در چارچوب تقوای الهی تأکید شده است. ما کشوری هستیم که می‌خواهیم رسالت خود را به گوش جهانیان برسانیم و این هدف عظیم به برنامه‌ریزی، فعالیت و پژوهش اصیل در چارچوب تقوای الهی نیاز دارد. شگرد و حمله فرهنگی دشمن ما را وادار می‌کند همیشه آماده باشیم.

آیت الله تسخیری با اشاره مجدد به آیات قرآن گفت: در برخی آیات آمده است که کفار با همگامان خود ولایت مشترکی دارند و با آن به سوی شما حرکت می‌کنند بنابراین اگر شما به فکر آینده نباشید و ولایت را در میان خود برقرار نکنید منتظر غوطه‌ور شدن در فتنه و فساد باشید.

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور فرهنگی جهان اسلام خطاب به مسئولان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: باید از نیروها و تجربیاتتان در این زمینه استفاده کنید، نیروها را بسیج کنید تا برای برنامه‌ریزی جامع در این حوزه کمک کنند تا وظیفه خطیر الهی خود را به سرانجام برسانید.

آیت‌الله تسخیری در پایان گفت: بخش اعزام مبلغ در سازمان فرهنگ و ارتباطات پیشرفت داشته و امیدواریم با پژوهش دقیق، حرکت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را به جلو هدایت کنیم.

در ادامه ابوذر ابراهیمی ترکمان پژوهش را مادر توسعه در هر حوزه‌ای عنوان کرد و افزود: پژوهش‌های برتر و کارآمد می‌تواند زمینه مناسب پیشرفت و ترقی کشور را فراهم کند.

وی به رونمایی از بیش از ۱۰۰ عنوان پژوهش برتر این سازمان از طریق بخش‌های مختلف به ویژه رایزنی‌های فرهنگی ایران در اقصی نقاط جهان اشاره کرد و گفت: امروز تکنولوژی کمک کرده تا بتوانیم به سرعت و درکوتاهترین زمان به اطلاعات خوبی درباره کشورها دست پیدا کنیم. درگذشته اطلاعات ما در مورد کشورها و ذائقه‌های فرهنگی ملل ضعیف بود اما خوشبختانه امروز این آگاهی افزایش یافته است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: آنچه امروز از اهمیت ویژه و مضاعفی برخوردار است، استقبال اکثر نظام های دنیا از ذائقه‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران است که جلب توجه کرده است. داشته‌ها و ذخیره‌های فرهنگی جمهوری اسلامی اسلامی ایران به قدری نزد دیگر کشورهای دنیا نشانگر توانایی و قدرت نرم آن است که اینگونه امروز مورد توجه کل دنیا قرار گرفته است.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، عرضه فرهنگی را مهم و با اهمیت عنوان کرد و گفت: این سازمان توانسته در راستای همین امرمهم، همه زحمات رایرنی‌ها ، تدوین‌ها ، ترجمه‌ها و تألیف‌های زیاد را و کارهایی که در قاب کتاب منتشر شده را به اقصی نقاط جهان عرضه کند.

وی در ادامه با اعلام اینکه پژوهش‌های تولید شده در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنی‌های فرهنگی در کشورهای مختلف به عنوان منابع تولیدات پژوهشی و پایان‌نامه‌ها مورد استفاده پژوهشگران قرار می‌گیرد، اظهار داشت: امروز دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور از آثار مکتوب سازمان و رایزنی‌های فرهنگی استفاده کرده تا جائیکه بخش عمده ای ازاین آثار می‌تواند منشأ بسیاری از تصمیم‌های فرهنگی در کشور تلقی شوند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود همچنین با اشاره به اقدامات مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، گفت: در دوره هایی خیلی ترجمه ها مورد اهتمام قرار نمی‌گرفت و کتاب‌ها بدون هدف و گاهی به صورت تکراری به زبان‌های دیگر ترجمه می‌شدند که کارایی مورد نظر را نداشت؛ اما اکنون این وضعیت ساماندهی و مورد توجه خیل مشتاقان زیادی قرار گرفته است.

ابراهیمی‌ترکمان با بیان اینکه امروز همچنین جمهوری اسلامی ایران در عرصه گفت‌وگوهای دینی به عنوان یک برند و نماد در جهان معرفی می شود ، اظهار داشت: امروز در برخی از کشورها، مطالعات شیعی وارد مدخل‌های دایره‌المعارف‌ها شده که این مهم بیانگر نتیجه ارتباط و گفت‌وگوی دینی است. سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پژوهش‌ها را به سمت خارج از کشور هدایت کرده و بودجه آن را به حداقل رسانده است؛ چون خود را مسئول پژوهش در داخل کشور نمی‌داند. این سازمان وظیفه دارد تا اطلاعات حوزه‌های فرهنگی را به ایران منتقل کند و از طرفی داشته‌های پژوهشی داخل را به خارج از کشور انتقال دهد که در این باره موفقیت‌های خوبی نصیب آن شده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید براینکه نباید به هیچ عنوان کار فرهنگی خود را در خارج از مرزها تعطیل کنیم، تاکید کرد: اگر نتوانیم خودمان را از طریق زبان خودمان به دیگران بشناسانیم، دیگران ما را آنطور که خود می‌خواهند ما را خواهند شناخت. دیگران هیچگاه نخواسته و نمی خواهند فضایل ، پیشرفت ها و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران را ببینند ازاین رو این فضایل و دستاوردها را خداوند به کشور، ملت و نظام عطا کرده ونباید در معرفی این فضایل کوتاهی کنیم.

وی با تشریح برخی از نمودهای حضور فرهنگی ایران در سایر کشورها از جمله در حوزه فرهنگی ایران و خارج از آن در طول تاریخ تا دوران معاصر، یادآور شد: پدران ما بدون امکانات در خصوص معرفی فرهنگ خود بسیار موفق بوده‌اند و اگر ما با این همه امکانات موجود، نتوانیم داشته‌های خود را منتقل و معرفی کنیم، واقعاً به خود جفا کرده‌ایم. حوزه‌های پژوهش و دانش و فرهنگ، تعطیل‌شدنی نیست و لذا فرهنگ مانند غذا و هوا چنانچه انسان استفاده نکند، حیات خود را از دست خواهد داد.

ابراهیمی ترکمان در عین حال گفت: باید مسائل فرهنگی و پیچیدگی‌هایی آن را درک و در حوزه پژوهش توانمندی‌های موجود را برای معرفی و تبیین فرهنگ غنی ایرانی اسلامی با استفاده از همه ابزارها به همه جهان به کارببندیم.

منبع: فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۲۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلیط کنسرت‌ ارزان می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران، گفت: رزمندگان اسلام افتخار بزرگی آفریدند. انتقام سخت از آستین فرزندان امام و رهبری بیرون آمد و هیمنه رژیم صهیونیستی را فرو ریخت.
وی ادامه داد: این اقدام مایه مباهات همه آزادگان و مستضعفان جهان شد و شکوه و عظمت فرزندان انقلاب را نشان داد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اقدام جدید شورای فرهنگ عمومی، گفت: برای پیشرفت حوزه اقتصاد این حوزه را در شورای فرهنگ عمومی با یک پیوست فرهنگی توام کردیم. این پیوست با هدف لحاظ شدن همه الزامات فرهنگی در پیشرفت‌های اقتصادی تهیه شد که به زودی به صورت عمومی منتشر می‌کنیم.

وی با اشاره به جلسه شورای انقلاب فرهنگی، تصریح کرد: تصویب اولیه سند ملی ثبت پوشش اسلامی ـ ایرانی را داشتیم. این سند از زمان ابلاغ اجرایی می‌شود نتایجش در جامعه قابل مشاهده است. امروز در جلسه دولت با هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شد برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در موضوع تخصیص یارانه فرهنگی برای نمایشگاه کتاب در سالجاری، با ابعاد گسترده‌تر نسبت به سالهای گذشته انجام شود. همه ساله به دانشجویان، طلاب و اساتید دانشگاه یارانه تخصیص می‌دادیم و از امسال با برنامه‌ای که داریم یارانه فرهنگی به سایر اقشار هم توسعه می‌یابد.

اسماعیلی ادامه داد: مناطق محروم را ویژه خواهیم دید و با استفاده از سامانه‌های فروش برخطی که در اختیارمان قرار گرفته که یک تحول و گام اصلی برای برقراری عدالت فرهنگی است، گام‌های مهمی را بر خواهیم داشت. در خرید برخط فرهنگی همزمان با تهران متقاضیان می‌توانند از اقصی نقاط کشور وارد سامانه برخط شوند و کتابهای مدنظرشان را خریداری کنند. کتاب‌های خریداری شده به صورت رایگان در منازل‌شان تحویل خریداران می‌شود. وی با تشکر از بانک مرکزی و وزارت اقتصاد، گفت: تخصیص ارز مبادله‌ای حجاج خانه خدا انجام شد و ان‌شاءالله ۹۰ هزار زائر از اواخر اردیبهشت ماه به حج اعزام می‌شوند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای کاهش قیمت بلیط کنسرت‌ها، تصریح کرد: با همکاری خوب تهیه‌کنندگان اجراهای صحنه و معاونت هنری وزارتخانه، کنترل و نظارت قوی‌تر پیدا می‌کند تا قیمت بلیط این مراسم‌ها به زیر یک میلیون تومان و حداکثر ۹۰۰ هزار تومان کاهش یابد.

وی با تشریح آخرین اقدامات وزارتخانه تحت امرش برای سند ملی پویانمایی، گفت: با ابلاغ رییس‌جمهور اواخر اسفند ۱۴۰۲ بنیاد ملی پویانمایی را افتتاح کردیم. کارهای توسعه‌ای با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مساعدت رییس‌جمهور حل شده است. اعضای پیشنهاد برای هیات امنای بنیاد ملی پونمایی را معرفی کردیم و به زودی اعضای هیات مدیره و مدیرعامل آن تعیین می‌شوند. اسماعیلی از دنبال کردن شهر جهانی صنایع خلاقیت فرهنگی سخن گفت و افزود: ایجاد مجموعه‌های شهرک‌های تولید صنایع خلاق فرهنگی را در شهرهای اصفهان، کیش، تهران، مشهد، پرند و تبریز که تاثیر بسزایی در جهش اقتصاد فرهنگ‌بنیاد دارند، دنبال می‌کنیم. آثار خوب آن به زودی برای همه قابل مشاهده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به طرح بازسازی تئاتر شهر، گفت: این پروژه از ابتدای دی ۱۴۰۲ آغاز شده است و حداکثر تا سال آینده حریم تئاتر شهر با ایجاد فضاهای جدید نمایشی خارج از محدوده در اختیار اهالی تئاتر قرار می‌گیرد. ساماندهی دست‌فروش‌ها در این منطقه نیز توسط شهرداری در جریان است. سند هنر نمایشی و تئاتر از قبل از عید نوروز در شورای هنر مطرح شده و ان‌شاءالله به زودی تصویب می‌شود. در بازدید از اداره تئاتر شهر تهران با مخروبه شدن این اداره روبرو بودیم که ان‌شاءالله ۸ پلاتوی جدید تا پایان سالجاری در این اداره در اختیار اهالی تئاتر قرار می‌گیرد.

اسماعیلی از راه‌اندازی موزه تئاتر و همچنین اختصاص بودجه ویژه در قالب قانون برنامه هفتم برای بخش موسیقی خبر داد.

کد خبر 845216 منبع: ایسنا برچسب‌ها كنسرت موسيقى خبر مهم موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا

دیگر خبرها

  • ذوالنور: موشک‌ها‌‌ی ایران ‌در ۱۲ دقیقه به اسرائیل ‌رسیدند‌
  • عملیات «وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • عملیات«وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • حوزه فرهنگ نیازمند طراحی‌های کاربردی برای مقابله با شرایط انحرافی دشمن است
  • بلیط کنسرت ارزان می‌شود
  • بلیط کنسرت‌ ارزان می‌شود
  • ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی گچساران برای برگزاری اجلاسیه شهدای ارتش کهگیلویه و بویراحمد
  • ضرورت تعامل و همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • تعاونی‌های حوزه فرهنگ و هنر در استان‌ها فعال شوند
  • ضرورت توجه به اسناد بالادستی در برنامه‌ریزی‌ها