Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

به گزارش خبرگزاری بسیج ،محمدعلی پورمختار در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به احتمال حذف یارانه ثروتمندان در سال 98 و توزیع یارانه نقدی توسط استان ها گفت: چند سال پیش به رئیس جمهور پیشنهاد دادیم که پرداخت یارانه نقدی را به استان ها داده شود، چرا که هر استان به راحتی می تواند ثروتمندان را شناسایی و یارانه آنها را حذف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف یارانه نقدی ثروتمندان رقم سنگینی می شود که می تواند مشکل اشتغال را حل کند.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی درباره اعتبار آزاد شده از حذف یارانه نقدی ثروتمندان بیان داشت: اعتباری که از حذف یارانه نقدی ثروتمندان باید به بودجه اشتغالزایی همان استان افزوده شود، به عباراتی اگر هزار میلیارد تومان اعتبار از حذف یارانه نقدی ثروتمندان یک استان احصا می شود، چه اشکالی دارد این اعتبار به طور مشخص و قابل ارزیابی از سوی مجلس و دیوان محاسبات در اشتغالزایی هزینه شود.

اعتبار آزاد شده از حذف یارانه ثروتمندان گم نشود

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: نباید اعتبار آزاد شده از حذف یارانه نقدی ثروتمندان، در حوزه جاری و متفرقه هزینه و گم شود که نتوان آن را رصد کرد.

 

 

وی تاکید کرد: حذف یارانه نقدی ثروتمندان رقم سنگینی می شود که می تواند مشکل اشتغال را حل کند، در واقع  با این کار هم مشکل نیازمندان برطرف می شود و یارانه نقدی دریافت می کنند و هم موجب می شود سطح توزیع ثروت افزایش یابد.

پورمختار در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره افزایش یارانه نقدی، بیان داشت: برای افزایش اعتبار یارانه نقدی در برنامه ششم توسعه حکمی تصویب شده است، در این حکم تاکید شده است که تا حدود 70 درصد حداقل حقوق باید به نیازمندان یارانه داده شود، امسال این رقم 750 هزارتومان بود و سال آینده این مبلغ بیشتر می شود، دولت اجازه دارد از محل هدفمندی یارانه ها 7 هزار میلیارد تومان به این موضوع اختصاص دهد.

این نماینده مجلس گفت: دولت باید این حکم قانون برنامه ششم توسعه را عملیاتی کند تا مشکل بخش نیازمند برطرف شود و با حذف یارانه نقدی ثروتمندان اعتبار بیشتری برای حوزه اشتغالزایی و کارآفرینی در نظر بگیرد، تا مشکل بیکاری در بازه زمانی کوتاهی حل شود.

65 هزار تومان اختلاف بین درآمد و هزینه های هدفمندی یارانه ها

وی با بیان اینکه مجلس افزایش یارانه نقدی را تصویب کرده است، عنوان کرد: نباید اعتبار افزایش یارانه نقدی از حذف یارانه نقدی ثروتمندان تامین شود، برای کمک به طبقه آسیب پذیر ردیف اعتباری دیگری تعریف شده است و نیاز نیز از این اعتبار آزاد شده استفاده کرد.

 

 

پورمختار تاکید کرد: در سال های گذشته شاهد افزایش هزینه آب، برق و گاز هستیم و بررسی ها حاکی از آن است که سالیانه بین 39 تا 41 هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت می شود این در حالی است که در آمد ناشی از افزایش قیمت ها بیش از 120 هزار میلیارد تومان است، مجلس و دیوان محاسبات به این اختلاف ورود کرده اند.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این اختلاف حدود 65 هزار میلیارد تومان می شود که باید مشخص شود این مبلغ جای دیگر هزینه نشود و به سمت اشتغال و حمایت از واحدهای تولیدی برود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۲۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد

فیروز شکوری مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان گفت: سال گذشته بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری استان واریز شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ نیز ۱۶ هزار میلیارد ریال از سوی امور مالیاتی به شهرداری ها و دهیاری های استان پرداخت و چهار هزار میلیارد ریال نیز بابت یک درصد بهداشت به خزانه واریز شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان درآمد مالیاتی را منبعی پایدار و سالم برای تامین هزینه ها عنوان کرد و افزود: علاوه بر این موارد، مالیات، کارکرد تنظیم‌گری در بازار را نیز دارد.

شکوری با بیان اینکه یکی از سیاست های دولت سیزدهم تمرکز جدی بر مالیات است،‌گفت: در این راستا تلاش دولت ایجاد یک نظام مالیاتی موفق و عادلانه است تا این مهم در رفاه عمومی و عمران و آبادانی کشور تاثیرگذار باشد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان به لزوم نهادینه کردن فرهنگ مالیاتی تاکید کرد و افزود: وقتی پرداخت مالیات در جامعه نهادینه شود، پاسخگویی نهادهای اجرایی نیز در خصوص هزینه کرد منابع افزایش می یابد.

شکوری اظهار کرد: هزینه کرد مالیات در عمران و آبادانی شهرها و روستاها موجب فرهنگ سازی و تشویق و ترغیب مردم به پرداخت به موقع مالیات می شود.

وی گفت: بیش از ۹۵ درصد از درآمدهای استان از طریق مالیات تامین می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی این ماه همراه با سورپرایز
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی اردیبهشت همراه با سورپرایز
  • یارانه ۶۰۰ هزار تومانی برای مادرانِ فرزندان کمتر از دوسال
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد