Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

مجید فراهانی در پنل چالش ها و رویکردهای مشارکت عمومی-خصوصی در پروژه های فرهنگی-اجتماعی که در حاشیه نخستین اجلاس فصلی معرفی فرصت های سرمایه گذاری در تهران برگزار شد، گفت: در بودجه سال ۹۷ شهرداری تهران، به بخش ماموریت های فرهنگی و اجتماعی بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اختصاص داده شد.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران امسال برای هر خانوار تهرانی ۴۰۰ هزار تومان سرانه فرهنگی و اجتماعی داده است، ادامه داد: این در شرایطی است که شهرداری تهران ۳۵۰ میلیارد تومان هم برای جبران زیان به موسسات و مراکز در حوزه فرهنگی و اجتماعی پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که همه این هزینه ها را می‌توان با روش مشارکت عمومی-خصوصی و واگذاری به سازمان های مردم نهاد و بخش خصوصی از هزینه های شهرداری کم کرد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه شهرداری باید از تصدی گری پرهیز کند، واگذاری مراکز و موسسات به بخش خصوصی و معافیت آن ها از پرداخت عوارض و مالیات را دو راه حمایت از بخش خصوصی عنوان کرد.

فراهانی گفت: در بودجه سال ۹۸ بندی را آوردیم که بر اساس آن در سال آینده بهره برداری از زیر ساخت های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی از طریق مشارکت عمومی-خصوصی رخ دهد. در واقع تاکید کردیم هر گونه پیش بینی اعتبار در این حوزه باید از گردن شهرداری ساقط شود.

وی با بیان اینکه بیش‌تر مراکز زیر مجموعه شهرداری زیان ده هستند، افزود: شهرداری تهران سالانه ۴۰۰ میلیارد تومان کمک زیان به مراکز و موسسات خود پرداخت می‌کند. مثلا برج میلاد با امکانات زیاد تا سال گذشته از شهرداری کمک زیان دریافت می‌کرد. 

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: شهرداری به ۳۸۰ سرای محله تهران کمک زیان پرداخت می‌کند در صورتی که نه هزینه آب ‌و برق دارند و نه اجاره ای پرداخت می کنند در صورتی که بخش خصوصی به مراتب عملکرد بهتری می توانست داشته باشد.  

وی سازمان هایی مثل دولت و شهرداری را گردانندگان خوبی در حوزه های اجتماعی و فرهنگی ندانست و گفت: بر اساس پیش بینی بانک‌ جهانی رشد اقتصادی ایران منفی ۱.۵ تا منفی ۳ درصد خواهد بود. بر همین اساس درآمد شهرداری تهران هم بیش از ۱۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان نخواهد بود اما در صورت ادامه روند کنونی پیش بینی ما این است که میزان هزینه های شهرداری به ۲۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان می رسد.  

فراهانی با بیان اینکه امسال هم ۴ تا پنج هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت، عنوان کرد: راهی جز اقتصادی کردن سازمان ها و شرکت ها در شهرداری تهران نداریم و باید به سمت واگذاری بخشی که جزء وظایف ذاتی شهرداری نیست، حرکت کنیم.  

وی با اشاره به تورم نیروی انسانی در شهرداری تهران هم اظهار کرد: از سال گذشته ۲ هزار نفر از ۶۸ هزار و ۴۰۰ نیروی شهرداری را کم کردیم. زمانی  آقای الویری شهرداری را با ۱۸ هزار نیرو تحویل داد اما حالا این تعداد به ۶۸ هزار نفر رسیده است. 

به گفته فراهانی، میزان اختیارات شهرداران مناطق برای بستن قرارداد با بخش خصوصی ۱۰ میلیارد تومان است، که رقم ناچیزی است. درواقع ۴ میلیارد تومان آورده بخش خصوصی و ۶ میلیارد تومان هم آورده شهرداری است.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: فرصت های سرمایه بودجه شهرداری فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران بخش خصوصی کمیسیون برنامه و بودجه شهر تهران مالیات برج میلاد شورای شهر تهران برق دولت اجتماعی و فرهنگی رشد اقتصادی درآمد کسری بودجه نیروی انسانی برج میلاد تورم شورای شهر تهران شهرداری کسری بودجه پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۳۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حداقل بودجه مورد نیاز برای طرح دارویار ۱۲۰ تا ۱۳۰ همت است

به گزارش «نماینده»، سید جلیل میرمحمدی میبدی در مورد بودجه طرح دارویار، گفت: علیرغم اینکه تاکید داشتیم برای اجرای درست و کامل طرح دارویار در سال ۱۴۰۲ نیاز به ۹۰ تا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان داریم اما متاسفانه ۶۹ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد که تنها نیمی از این اعتبار هم اختصاص یافت.

وی افزود: بودجه این طرح برای سال جاری هم با رشد بسیار مختصری در جداول بودجه پیش بینی شده در حالی که حداقل بودجه مورد نیاز برای این طرح باید ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار میلیارد تومان باشد.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس یازدهم ادامه داد: به طور قطع دود عدم اختصاص به موقع و کافی بودجه به طرح دارویار به چشم مردم می رود و به مردم به ویژه قشر مستضعف آسیب زیادی وارد می شود.

میرمحمدی یادآور شد: امیدواریم مجلس در سال جاری آن چه که تصویب می کند عدد بسیار بیشتری باشد و همچنین شاهد نظارت جدی تری در بحث دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی و شیرخشک باشیم.

دیگر خبرها

  • اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی برای احداث فضای سبز بیشه خزایی
  • ماجرای عجیب تخفیف 30 میلیون تومانی برای یک عمل جراحی!
  • جزییات بودجه شهرداری همدان در دسترس مردم قرار گرفت
  • حداقل بودجه مورد نیاز برای طرح دارویار ۱۲۰ تا ۱۳۰ همت است
  • ۱۳۰ هزار میلیارد تومان، اعتبار مورد نیاز طرح دارویار
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • کسری ۲۳۰ هزار میلیارد تومانی هدفمندی یارانه‌ها
  • قیمت پیشنهادی آپارتمان در منطقه ۵ تهران
  • ابلاغ بودجه ۲۷۰۰ میلیارد تومانی شهرداری گرگان
  • جزئیات بودجه شهرداری همدان در دسترس شهروندان قرار گرفت