Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز، آمریکا و مجارستان تنها کشور‌هایی بودند که در نشست مجمع عمومی سازمان ملل با قطعنامه سالانه درباره آژانس پناهندگان سازمان ملل برای حل بحران این بحران مخالفت کردند.

بدین ترتیب آمریکا یک بار دیگر در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل منزوی ماند.

 ۱۸۱ کشور به قطعنامه سالانه درباره آژانس پناهندگان رأی مثبت داده و ۳ کشور رأی ممتنع دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطعنامه طی بیش از ۶۰ سال گذشته با اتفاق آرا به تصویب رسیده است.

اما قطعنامه سال جاری با سال گذشته تفاوت داشت و در آن برنامه‌ای برای پناهندگان گنجانده شد. این برنامه را «فیلیپو گراندی»، رئیس آژانس پناهندگان سازمان ملل تدوین کرده است. قطعنامه سال جاری از کشور‌ها می‌خواست این برنامه را اجرا کنند.

آمریکا ماه گذشته که اولین مذاکرات بر سر این قطعنامه مذاکره انجام شد و مورد تأیید کمیته حقوق بشر مجمع عمومی قرار گرفت، تنها کشوری بود که با پیش‌نویس آن مخالفت کرد. واشنگتن ادعا می‌کرد برخی از مفاد موجود در قطعنامه اعم از رویکرد جهانی نسبت به پناه‌جویان و مهاجران با منافع این کشور در تضاد است.

قطعنامه‌های مجمع عمومی غیرالزام‌آور هستند، اما می‌توانند بار سیاسی داشته باشند

انتهای پیام/

منزوی شدن دوباره آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا اتحادیه اروپا سازمان ملل بحران پناهجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۳۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نخست‌وزیر مجارستان: جنگ اوکراین می‌تواند تا پایان ۲۰۲۵ پایان یابد

به گزارش قدس آنلاین، اوربان در اظهاراتی در شبکه‌های اجتماعی گفت: اگر طرفداران "صلح" و نه "جنگ"، در انتخابات ماه ژوئن (خرداد) پارلمان اروپا و انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ماه نوامبر (آبان) پیروز شوند، پایان جنگ در اوکراین امکان پذیر است.

وی ضمن تاکید بر لزوم توقف جنگ طلبان در اوکراین، افزود: جنگ در اوکراین تا پایان سال ۲۰۲۵ خاتمه می یابد.

به عقیده نخست وزیر مجارستان، چنانچه صلح طلبان در انتخابات پارلمان اروپا پیروز شوند، تصمیمات نظامی در این قاره کند، متوقف و یا حتی لغو می‌شود.

اوربان سپس در ادامه با اشاره به اینکه جو بایدن نامزد جنگ طلب و دونالد ترامپ کاندیدای صلح طلب انتخابات پیش‌روی آمریکا است، گفت: انتخابات دیگری هم در آمریکا برگزار می‌شود که یک نامزد طرفدار جنگ و دیگری طرفدار صلح است. چنانچه کاندیدای صلح جو پیروز شود، آنگاه ما از آمریکا حمایت خواهیم کرد.

وی در ادامه افزود: بنابراین پس از برگزاری این انتخابات‌ها، اگر همه چیز به خوبی پیش برود و خداوند به ما کمک کند، آنگاه رهبران سیاسی که طرفدار صلح هستند، می‌توانند در اروپا و آمریکا گام بردارند و ما می‌توانیم این جنگ را تا پایان سال به پایان برسانیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع تکواندوی آسیا
  • جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت
  • ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع عمومی اتحادیه تکواندو آسیا
  • دستگیری معترضان و مخالفان کمک به اسراییل در آمریکا
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • پیش‌بینی نخست‌وزیر مجارستان: جنگ اوکراین می‌تواند تا پایان ۲۰۲۵ پایان یابد
  • ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم/ برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی/ ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن/ آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور