Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ گردهمایی باشگاه دانشجوییان منطقه ۷ حامیان محیط زیست با حضور مدیرکل محیط زیست لرستان، رئیس جهاد دانشگاهی لرستان، رئیس دفتر حیات وحش سازمان محیط زیست کشور، رئیس گروه پستانداران کشور و دانشجوییان حامی محیط زیست منطقه ۷ از استان‌های کرمانشاه، ایلام، همدان و لرستان در سالن جهاد دانشگاهی لرستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی بیرانوند، مدیرکل محیط زیست لرستان در گردهمایی دانشجویان منطقه هفت کشور در سالن جلسات جهاد دانشگاهی لرستان گفت: ما با تمام قوا در مقابل هنجار‌های محیطی خواهیم ایستاد. تغییرات محیطی و حفاظت از حیات وحش از مشکلات اصلی ما هستند که نیاز است با استفاده از پیشنهادات و طرح‌های شما دانشجوییان فعال محیط زیست به این موضوعات رسیدگی کنیم. امیداوارم این نشست‌ها باعث افزایش حمایت از محیط زیست باشد.

وی به برگزاری اجلاس بین المللی کوپ 21 در پاریس اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار در تاریخ سیاسی جهان بیش از 170 رئیس جمهور برای چاره اندیشی جهت تغییرات اقلیمی تشکیل جلسه دادند. ریزگردها،خشکیدگی جنگل ها، تنوع زیستی حیات وحش از جمله مشکلات محیط زیست هستند.

خرازیان مقدم، مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان محیط زیست کشور گفت: شما‌ها دانشجوییان آینده سازانی هستید که با تصمیم‌های پخته و به جای خود می‌توانید این مشکلات زیست محیطی را حل کنید.

وی افزود: کشور ما جز ۲۰ کشوری هست که تنوع زیستی متنوع و منحصر به فردی است. برنامه‌های سازمان محیط زیست در زمینه حفاظت گونه‌های در حال انقراض برای استان‌ها ابلاغ شده است و استان لرستان جز ۴ استان برتری است که در زمینه اجرای برنامه‌های محیط زیست همیشه ثابت قدم بوده اند. ایده‌های نو شما دانشجوییان می‌تواند مشکل کشای معضلات زیست محیطی باشد.

خرازیان مقدم با بیان اینکه لرستان از استان های با تنوع زیستی شاخص در کشور است گفت: این استان در زمینه اجرای برنامه های مرتبط در مورد حفاظت از محیط زیست موفق عمل کرده به طوری که در برنامه عمل مربوط به پلنگ، سمندر کوهستانی ، لرستان و خرس قهوه ای به خوبی اقدام کرده است.

انتهای پیام/د

نشست حامیان محیط زیست در لرستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۴۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقابه هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها

علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در جریان سفر به استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از شهرکرد با اشاره به سیاست‌های کلان سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: در کشور از سال‌های قبل، نسبت به مدیریت منابع آب دقت خوبی به‌خرج نداده‌ایم؛ در واقع به مقدار آب ورودی به کشور با میزان آب خروجی به کشورمان به یک اندازه است. به‌طور سالانه تقریباً 10 میلیارد متر مکعب خروجی آب از کشور داریم که میانگین ورودی نیز به همین مقدار است.

وی افزود: بر همین اساس ما سعی کردیم بر اساس قوانین بین‌المللی، ارتباطات و تفاهم‌نامه‌های فی‌مابین، رایزنی با کشورهای همسایه در حوزه مسائل آبی انجام شود. معمولاً کشورهایی نمی‌خواهند که ارتباطات بین کشورهای همسایه به نحو مطلوب شکل گیرد و حتما موضوع آب را به عنوان یک دست‌آویز قرار می‌دهند تا اختلافاتی بین کشورها رخ دهد؛ اما جمهوری اسلامی ایران با تدبیر و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، سعی می‌کند تا این مسائل را تعدیل و حق‌آبه‌ها را دریافت کند.

سلاجقه با اشاره به رایزنی‌های انجام شده اظهار کرد: نشست‌های مفصل و رایزنی‌های متعددی در حوزه مسائل آبی شرق کشور با مسئولین حاکم بر افغانستان داشته‌ایم که مسائل حق‌آبه محیط زیست را از بحث عهدنامه‌هایی که وجود داشت، تفکیک کردیم.

رئیس سازمان محیط زیست کشور اضافه کرد: بحث بر سر این بود که میزان آب موجودی در سدهای آن‌طرف، به‌طوری هست که رهاسازی انجام شود و خوشبختانه آن‌ها نیز، رویکرد مناسبی داشتند و امسال نیز شاهد بودیم که در یک بازه زمانی کوتاه، رهاسازی آب انجام شد و امیدواریم که این روند ادامه یابد.

ایشان گفت: قرار بر این است که هیئتی از سوی افغانستان به ایران آمده و در نشست‌هایی که در پیش داریم، حتماً این مسائل را پیگیری می‌کنیم و تقریباً تفکیک حق‌آبه محیط زیست از معاهداتی که وجود دارد، انجام می‌شود.

معاون رئیس جمهور بیان داشت: در آخرین نشست سازمان ملل در نایروبی، مباحثی با کشور ترکیه مطرح شد و خوشبختانه رویکرد خوبی داشتند و قرار بر این شد که هیئت‌های کارشناسی، بین دو کشور رد و بدل شود و باتوجه به این‌ که وزارت نیرو، مدیریت این قسمت را از جانب دولت جمهوری اسلامی ایران بر عهده دارد، این تبادل هیئت‌های کارشناسی به‌صورت جامع انجام می‌شود تا بتوانیم این مسئله را در داپ که یکی از سرشاخه‌های رود ارس است، حل کنیم.

وی افزود: در مورد مسئله گاپ نیز همچنان، رایزنی‌ها با سه کشور ترکیه، عراق و سوریه ادامه دارد.

علی سلاجقه گفت: با کشور ارمنستان هم پس از 18 سال، نشستی برگزار شد و وزارت نیرو به عنوان نماینده ایران حضور داشت، این مسئولیت به سازمان محیط زیست سپرده شد که در اولین دور نشست، دیداری بین معاونین همتای دوطرف در ایروان شکل گرفت و توافق خوبی ایجاد شد که منجر به نشست پیش از عید امسال در کشور ایران شد؛ اما متأسفانه دولت ارمنستان برخلاف توافق‌نامه‌ها عمل نکرد که ما اکنون سعی داریم با استفاده از وظایف مجموعه وزارت امور خارجه و با توجه به روابط حسنه‌ای که وجود دارد، مسئله آلایندگی رود ارس را حل کنیم.

ایشان همچنین با اشاره به انتقال آب بین حوضه‌ای گفت: جایی که آب شرب اولویت اول باشد، آن انتقال انجام می‌شود؛ اما اگر قرار بر این باشد که درخواست انتقال آب صورت گیرد و مجوزی صادر شود، مبتنی بر مبدأ، انتقال و مقصد است؛ یعنی در قالب برنامه جامع، مزیت‌های سرزمینی و بحث‌های توسعه‌ای دیده می‌شود.

خبرنگار: محمود اسماعیل‌پور اشکفتکی

انتهای پیام/

کد خبر: 1227427 برچسب‌ها سازمان محیط زیست کشور ایران افغانستان

دیگر خبرها

  • اجرای نخستین پویش جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در گلبهار
  • خطر حمله گاندو‌ها در کمین سیل‌زدگان
  • هشدار به سیل زدگان در سیستان و بلوچستان : مراقب تمساح باشید
  • هشدار محیط زیست به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • سیلزدگان مراقب تمساح باشند
  • افتتاح نخستین مرکز درمان و بازپروری حیات وحش در تنگ صیاد
  • حقابه هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • چهار گونه جانوری در طبیعت «میاندشت» تیمار و رهاسازی شدند
  • افزایش جرایم آسیب به حیات وحش در انتظار تصویب شورای عالی محیط زیست