Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد نوروزی مدرس حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وحدت حوزه ودانشگاه گفت: یکی از دستاورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی در نظام آموزشی کشور، وحدت حوزه ودانشگاه است؛ زیرا دوران قبل از انقلاب اسلامی همواره بین نظام آموزشی حوزه و دانشگاه فاصله وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی ایران اهداف و آرمان‌های مشخصی را مد نظر دارد و در راستای آن‌ها حرکت می‌کند؛ بنابراین بخشی از وحدت حوزه و دانشگاه به مبانی فکری و آرمان‌های انقلاب اسلامی برمی گردد.

مدرس حوزه و دانشگاه گفت: از طرفی نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر بنیان‌های فکری و خاص است و لازمه توجه به این مبانی و آرمان‌ها اقتضا می‌کند، نظام آموزشی طوری طراحی شود که به این مبنا و اهداف توجه داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین نوروزی بیان کرد: بخشی از نظام و ساختار آموزشی به تدوین ابعاد مختلف دین پرداخته که طبیعتا جایگاه آن در حوزه‌های مقدس علمیه است و بخش دیگر آن به نیاز‌های بسیار فراوان نظام اسلامی چه دربعد انسانی و سلامت جامعه و چه دربعد مدیریت کلان آن می‌پردازد.

ثمره مهم وحدت حوزه و دانشگاه

وی درباره مهم‌ترین دستاورد وحدت حوزه و دانشگاه گفت: پاسخگویی نظام‌مند به نیاز‌های جامعه اسلامی مهم‌ترین دستاورد این وحدت است؛ جامعه امروز دارای نیاز‌های فراوان در ابعاد مختلف است و وحدت حوزه و دانشگاه می‌تواند برای پاسخگویی به این نیاز کلان جامعه دربعد مادی ومعنوی موثرباشد.

این مدرس حوزه و دانشگاه اظهار کرد: هرچه دانشگاه‌ها برای ایجاد این وحدت به سمت بنیان‌های فکری انقلاب اسلامی گرایش پیدا کنند باعث مانوس شدن نظام دانشگاهی با حوزه‌های علمیه خواهد شد؛ درحقیقت حوزه و دانشگاه ۲ بال پیش رونده انقلاب اسلامی است و کاستی در هر یک ازآن‌ها می‌تواند به حرکت بلند انقلاب اسلامی و دستاورد آن یعنی نظام جمهوری اسلامی لطمه وارد کند.

وی گفت: تاکنون اقداماتی برای ایجاد این وحدت انجام شده است، ولی به نظرمی‌رسد تا رسیدن به آرمان وحدت حوزه ودانشگاه، هنوز فاصله داریم؛ چه بسا بسیاری از دانش آموختگان دانشگاه در علوم حوزوی ورود پیدا کنند و این یکی از نماد‌های مهم وحدت حوزه و دانشگاه و حاصل انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین نوروزی بیان کرد: باید تلاش کرد تا به تعمیق اندیشه‌های اسلامی در نظام دانشگاهی و متقابلا توجه حوزه‌های علمیه به بعد نیاز‌های واقعی و میدانی جامعه اسلامی برسیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • کارگران موتور محرکه و بازوان پرتوان جامعه‌ هستند
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • دشمنان، همواره در تلاش برای ایجاد نفاق برای منحرف کردن مسیر پیشرفت ایران هستند
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی