Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فرش دستباف خراسان جنوبی از ارزآوری ۵ میلیون دلاری صادرات فرش دستباف استان از ابتدای امسال خبر داد. ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۱ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

محمدحسن کامیابی مسک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار کرد: از ابتدای امسال 110 هزار مترمربع فرش دستباف در خراسان جنوبی توسط 50 هزار بافنده در استان تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از این میزان فرش بافته شده از ابتدای سال، 70 هزار مترمربع آن به کشورهای آلمان، آمریکا، امارات، ایتالیا، اسپانیا و سایر کشورهای اروپایی صادر شده است گفت: این میزان صادرات 5 میلیون دلار ارزآوری داشته است.

رئیس اتحادیه فرش دستباف خراسان جنوبی ارزش 110 هزار مترمربع فرش تولیدی استان را بیش از 45 میلیارد تومان اعلام و بیان کرد: فرش‌های تولیدی در ابعاد و اندازه‌های متفاوت از 12 تا 24 متر بزرگتر تولید شده است.

کامیابی‌مسک از مهم‌ترین مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان خراسان جنوبی را بیمه تامین اجتماعی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر مدتی است که بازار جهانی کوچک‌تر شده و میزان تولیدات از تقاضای بازار بیشتراست.

صادرات فرش ایران در مقایسه با 23 سال قبل به یک ششم کاهش یافته استصادرات فرش دستباف ایران به آمریکا 143 درصد افزایش یافتصادرات فرش در استان زنجان 16 درصد کاهش یافت

وی ادامه داد: افزایش عرضه نسبت به تقاضا و کاهش نرخ بازار می‌طلبد بازارهای تجاری بیشتری در جهان دنبال شود و در این راستا باید تبلیغات زیادی صورت گیرد.

رئیس اتحادیه فرش دستباف خراسان جنوبی نقش‌ فرش‌های تولید شده از ابتدای سال در استان را ریزه ماهی، ریزماهی لچک ترنج، ریزماهی کف ساده، افشان، خشتی، نائین و ایلیاتی عنوان کرد.

کامیابی مسک از افزایش 10 درصدی تولید فرش از لحاظ متراژ و 20 درصدی به لحاظ ارزشی در مقایسه با سال گذشته خبر داد و افزود: حجم صادرات حدود 20 درصد افزایش داشته است.

وی یادآور شد: در خراسان جنوبی 50 هزار بافنده کار تولید فرش دستباف را به صورت تمام وقت، پاره وقت و فصلی بر عهده دارند اما متأسفانه کمتر از 10 درصد بافندگان خراسان جنوبی بیمه‌اند که این در برخی استان‌های دیگر 100 درصد است.

رئیس اتحادیه فرش دستباف خراسان جنوبی با بیان اینکه هنگامی که تولیدات بازار فروس ندارد فرش منطقه ضرر می‌کند اظهار داشت: در برخی از روستاهای خراسان جنوبی معیشت مردم و بافندگان با همین تولید فرش و پول یارانه‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: بافندگان فرش دستباف جزو ضعیف‌ترین و از طرفی شرافتمندترین افراد بوده که صدای آنها به جایی نمی‌رسد و دولت باید به این قشر زحمتکش توجه ویژه داشته باشد و در این زمان که وقت بودجه‌ریزی است نمایندگان نسبت به حمایت بافندگان فرش توجه بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/ش

R41348/P4001/S6,56/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۴۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته

وحید یعقوبی، معاون اجرایی و هماهنگی انجمن فولاد ضمن اشاره به اینکه این نشست در راستای توسعه صادرات زنجیره فولاد برگزار شد و ایران در جایگاه دهمین تولیدکننده فولاد در کشور و پانزدهمین صادرکننده این صنعت در نمایشگاه اکسپو امسال حاضر شده است، اظهار کرد: در سال گذشته ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد ثبت شده است و برای امسال نیز پیش‌بینی می‌شود این رقم افزایش پیدا کند. مطابق برنامه ریزی صورت گرفته، پیش‌بینی ما این است که در صورت رفع محدودیت‌های انرژی و مسائل زیرساختی، صنعت فولاد ۱۰ میلیارد دلار ارزآوری برای سال جاری، به همراه خواهد داشت.

وی یکی از مهم‌ترین مسایل صنعتگران فولاد کشور را بحث انرژی و سیاست‌های ارزی دانسته و معتقد است که مسائل ارزی نیازمند بازنگری و یکپارچه‌سازی در جهت توسعه صادراتی است.

معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران خاطر نشان کرد: این نشست در راستای توسعه صادرات زنجیره فولاد ایران و در قالب ایران اکسپو برگزار شده که علاوه بر مسئولان داخلی، نمایندگانی از کشورهای کوبا، ونزوئلا، پاکستان و... حضور دارند سایر کشورها حضور دارند.

یعقوبی اعلام کرد: صنعت فولاد ۱.۱ درصد آب کشور را مصرف می‌کند که عمده‌ی این آب مورد نیاز از پساب‌ها تهیه می‌شود و سیستم‌های بازچرخی مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ فلذا صنعت فولاد نه‌تنها مصرف آب را کم کرده است؛ بلکه آب شیرین را تولید می‌کند. با سرمایه‌گذاری صورت گرفته، آب از دریای عمان شیرین و پمپاژ و به استان‌های یزد و اصفهان انتقال داده می‌شود. از این‌رو صنعت فولاد نه‌تنها قاتل آب و صنعت آب‌بری نیست که وضعیت آبی را ساماندهی نیز می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید