Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@07:39:11 GMT

کشف پروئین مقابله کننده با ابولا در سلول های انسانی

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۴۵۷۰

کشف پروئین مقابله کننده با ابولا در سلول های انسانی

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه نورث وسترن، دانشگاه ایالتی جورجیا، دانشگاه کالیفرنیا، دانشگاه سان فرانسیسکو و موسسات گلدستون آمریکا در مطالعه ای مشترک، با استفاده از تکنیک «طیف سنجی جرمی» به بررسی تعاملات بین پروتئین های انسانی و پروتئین های ویروس ابولا پرداختند.

آنها دریافتند رابطه قوی ای در مورد برهم کنش بین پروتئین ویروس ابولا VP۳۰ و پروتئین انسانی RBBP۶ وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجزیه و تحلیل ساختاری و محاسباتی بیشتر، برهم کنش را به زنجیره پپتیدهای کوچک، ۲۳ آمینو اسید بلند محدود کرد. این گروه کوچک از اسیدهای آمینه به تنهایی برای توقف دوره حیات ویروس ابولا کافی است.

«جود هالتکوئیست»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اگر این پپتید به سلول های انسانی اضافه شود، می توان عفونت ویروس ابولا را متوقف کرد. بالعکس زمانیکه پروتئین RBBP۶ از سلول های انسانی حذف شود، ویروس ابولا به مراتب سریع تر تکثیر می شود.»

محققان عنوان می کنند که باید در ادامه به شیوه ای موثر در این روش دستکاری ایجاد کرد که دارای ارزش درمانی شود.

کد خبر 4488142

منبع: مهر

کلیدواژه: پروتئین عفونت ویروس ابولا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۴۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!

ایتنا - محققان موفق به ابداع فناوری تصویربرداری جدیدی شده‌اند که امکان مشاهده درون سلول‌های سرطانی به صورت زنده و مطالعه نحوه تعامل آن‌ها با محیط اطراف را فراهم می‌کند.
این دستاورد می‌تواند گام مهمی در درک بهتر بیولوژی سرطان و توسعه درمان‌های موثرتر باشد.

این فناوری توسط تیمی از دانشگاه ساری انگلستان توسعه یافته که به دنبال مشاهده و مطالعه محتوای چربی یا لیپیدهای موجود در سلول‌های سرطانی بوده است. لیپیدها اجزای کلیدی در رشد، تکثیر و متاستاز سلول‌های سرطانی هستند.

در این روش، ابتدا سلول‌های سرطانی منفرد زنده از محیط کشت استخراج شده و با رنگ فلورسنت رنگ‌آمیزی می‌شوند. سپس با کمک طیف‌سنجی جرمی، ساختار دقیق لیپیدهای داخل سلول تعیین می‌گردد. در نهایت، پژوهشگران قادر به مشاهده تغییرات و تکامل سلول‌های سرطانی در پاسخ به تغییرات محیطی خواهند بود.

یوهانا فون گریشتن از دانشگاه ساری می‌گوید: "مشکل سلول‌های سرطانی این است که هیچ دو سلولی شبیه به هم نیستند. همین مسئله طراحی یک درمان مناسب را دشوار می‌سازد. توانایی مشاهده و مطالعه سلول‌های زنده منفرد بسیار هیجان‌انگیز است."

کارلا نیومن از GSK نیز معتقد است این روش جدید راه را برای مطالعه سلول‌های سرطانی با جزئیاتی که قبلا ندیده بودیم، هموار می‌کند و می‌تواند درمان‌های جدید و هدفمندتری را فراهم آورد.

علاوه بر کمک به درک بهتر سرطان، این فناوری می‌تواند بینش‌های ارزشمندی در مورد چگونگی پاسخ انواع سلول‌ها به پرتودرمانی و تشعشع نیز ارائه دهد. پژوهشگران امیدوارند این دستاورد بتواند به توسعه درمان‌های کارآمدتری برای سرطان و حتی سایر بیماری‌ها مانند بیماری‌های ایمنی و عفونی نیز کمک کند.

این تحقیقات که با همکاری کالج دانشگاهی لندن، شرکت‌های داروسازی GSK، یوکوگاوا و سایکس انجام شده، در مجله Analytical Chemistry منتشر گردیده است.

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند