Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بوشهر- ايرنا- مسئول دفاتر نهاد نمايندگي رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌هاي استان بوشهر گفت: وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان دو رکن علمي کشور يکي از مهمترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي است.

به گزارش ايرنا، حجت‌الاسلام عباس دشتي روز سه شنبه در نشست هم‌انديشي اساتيد دانشگاه و حوزه افزود: وحدت اين دو رکن علمي کشور افزون بر رشد و نشاط علمي در جامعه اسلامي عامل تقويت انقلاب و نظام اسلامي مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: سو استفاده از حوزه و دانشگاه و ايجاد فاصله بين آنها همواره از راهبردهاي اصلي دشمن در جامعه اسلامي به شمار مي رود.
دشتي اظهارداشت: حوزه‌هاي علميه و دانشگاه‌هاي ايران اسلامي در قبل و بعد از انقلاب همواره نقش محوري و تعيين‌ کننده اي در عرصه‌هاي مختلف ايفا کرده‌اند.
مسئول دفاتر نهاد نمايندگي رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌هاي استان بوشهر گفت: نقش حوزه هاي علميه و دانشگاه ها به عنوان دو جايگاه علمي در تقويت حرکت اسلامي و تربيت جامعه بسيار حساس و سرنوشت‌ ساز است.
وي اضافه کرد: حوزويان و دانشگاهيان در اين چهار دهه با درک صحيح از شرايط کشور همواره نقش ارزنده اي ايفا کرده و اجازه ندادند دشمن به اهداف خود که همان تفرقه است برسد.
دشتي با تاکيد براينکه وحدت حوزه و دانشگاه آثار مهم و ارزشمندي براي کشور در عرصه‌هاي مختلف دارد گفت: دشمن هيچگاه نمي‌ خواهد حوزه و دانشگاه در يک مسير و هدف مشخص گام بردارند، جدايي و فاصله گرفتن اين دو مرکز علمي کشور از راهبردهاي اصلي دشمن براي ضربه زدن به انقلاب و نظام اسلامي است.
وي افزود: حوزه و دانشگاه در طول 40 سال گذشته همواره يک هدف مشترک داشتند و آن صيانت از انقلاب و آرمان‌هاي نظام مقدس اسلامي است و امروز نيز اين راهبرد مشترک رمز پيشرفت کشور در عرصه‌هاي مختلف است.
دشتي اظهارداشت: هدف از وحدت حوزه و دانشگاه يک وحدت ظاهري و شکلي نيست بلکه نگاه مشترک در مباني ارزش‌هاي فرهنگي و دغدغه‌هاي فرهنگي، سياسي و اجتماعي مي ‌تواند در تحقق وحدت عملي بسيار اثرگذار باشد.
اين مقام مسئول گفت: حوزه و دانشگاه از مراکز فکري جامعه اسلامي تلقي مي‌ شوند که اختلاف در ميان آنان باعث افزايش پرچم فتنه و نشانه بدعت‌ها مي‌ شود.
وي يادآورشد: امروز دشمن براي القاي نااميدي به مردم و ناکارآمد نشان دادن نظام تلاش مي کند ازاين ‌رو نقش‌ آفريني ويژه دانشگاهيان در چهلمين سال پيروزي انقلاب اسلامي اهميت مضاعفي دارد.
دبير هم ‌انديشي اساتيد دانشگاه علوم پزشکي بوشهر نيز گفت: همفکري‌ ها و تعامل بين حوزه‌هاي علميه و دانشگاه‌ها مثمر ثمر بوده و در پيشبرد اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي نقش دارد.
مراد علي فولادوند افزود:برگزاري نشست‌هاي مشترک بين حوزه و دانشگاه ضروري است و بايد اين‌چنين نشست‌هايي بيشتر شود.
27 آذر ماه در تقويم رسمي جمهوري اسلامي بعنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاري شده است.
6047/6045
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود

ایسنا/هرمزگان مدیر سابق مرکز اسلامی استان هرمزگان گفت: برای تحقق تمدن نوین اسلامی باید تمام ارکان جامعه اسلامی مشارکت کنند. نه شیعه و نه اهل سنت به تنهایی نمی‌توانند به این مهم دست پیدا کنند؛ بلکه باید با اتحاد برای تحقق این تمدن تلاش کرد.

حجت‌الاسلام احمدرضا باوقار امروز (هشتم اردیبهشت ماه)، در آئین تودیع و معارفه خود که در سالن جلسات حوزه علمیه بانوان برگزار شد، با ذکر این نکته که مسلمان باید بلند بیندیشد، خاطرنشان کرد: مسلمانان باید حامی و پشتیبان یکدیگر باشند؛ اما متاسفانه امروز در مسئله غزه شاهد رفتاری غیر از این هستیم.

مدیر اسبق مرکز اسلامی استان هرمزگان بیان کرد: هموارسازی مسیر برای عینت‌بخشی به وحدت موجود در استان هرمزگان از جمله اصول اساسی برنامه‌هایم در مرکز اسلامی بود.

در استان هرمزگان بیش از ۲۰ حوزه علمیه شیعه و حدود ۵۰ مدرسه دینی اهل سنت داریم که در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و خدماتی فعالیت‌ می‌کنند.

وی، با اشاره به گستردگی فعالیت مرکز اسلامی، عنوان کرد:این مرکز در حوزه مساجد مانند مرکز رسیدکی به امور مساجد و در حوزه مدارس دینی مانند حوزه علمیه و مرکز خدمات فعالیت می‌کند که نشان دهنده حجم فعالیت‌ها است.

حجت‌الاسلام باوقار منشاء اختلاف را جهل دانست و اظهار کرد: اختلاف باعث عدم تحقق اهداف جامعه اسلامی خواهد شد و همین امر باعث شکست جبهه اسلام می‌شود به همین جهت باید وحدت اسلامی را عینیت بخشید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود