Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس- ایرنا – مدیر کل شیلات هرمزگان گفت:علمی کردن فعالیت های شیلاتی با هدف افزایش تولید و گسترش سطوح زیر کشت میگو و ماهی در قفس (پرورش ماهی در قفس های دریایی) از محوری ترین برنام های این اداره کل است.

محسن یکتاپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، از جذب دانش آموختگان رشته های شیلاتی بوسیله پرورش دهندگان به عنوان مهم ترین گام در راستای علمی کردن فعالیت های آبزی پروری نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از تولید حدود پنج تن میگوی پرورشی از سطح هرهکتاراستخر به عنوان یکی از چشم اندازهای کوتاه مدت نام برد و افزود: بعضی از پرورش دهندگان این استان با استفاده از جدید ترین فن آوری ها و همچنین غذاهای استاندارد موفق به تولید چند برابر این رقم نیز شده اند.
مدیرکل شیلات هرمزگان با تاکید بر بهداشت سایت های پرورش میگو و کارگاههای تولید کننده لارو میگو از پرورش دهندگان خواست برای جلوگیری از آلوده شدن مزارع میگو به بیماری های مختلف ازجمله لکه سفید ارتباط خود را با کارشناسان اداره کل دامپزشکی و این اداره کل تقویت و به روز کنند.
یکتاپور با تشریح برنامه های دولت دوازدهم در حمایت از پرورش دهندگان میگو و ماهی در قفس خاطرنشان ساخت: هماهنگی بین کارشناسان یاد شده با پرورش دهندگان موانع توسعه این صنعت را از میان برمی دارد.
این مقام مسوول با اشاره به سابقه و توانایی های هرمزگان درزمینه پرورش میگو و شناسایی 50هزار هکتار زمین مستعد پرروش میگوو همچنین تولید 100هزارتن ماهی درقفس در طول900کیلومتر نوار ساحلی ( دریای عمان و خلیج فارس) و همچنین 400کیلومتر سواحل جزیره های چهارده گانه این استان پیش بینی کرد تا پایان برنامه ششم توسعه میزان تولید این آبزیان به چند برابر افزایش یابد.
مدیرکل شیلات هرمزگان از پیشرفت و هماهنگی این چرخه شامل کارگاههای تولید پست لارو، بچه میگو و همچنین واحدهای عمل آوری و بسته بندی و شرکت های صادراتی میگو و ماهی در قفس به عنوان مهم ترین امتیاز برای فعالان این صنعت نام برد.
یکتاپوربا بیان اینکه برای تامین لارو(بچه میگو) با کیفیت مورد نیاز مزارع پرورش میگونیازبه مولدین سالم داریم ابراز داشت: دراین زمینه نیاز به نوعی کرم خونی یا شنی دریایی برای تغذیه سالم مولدین است.
وی از فراهم شدن مقدمات لازم برای تولید این غذای زنده وارداتی مورد نیاز مولدین پرورشی به عنوان اولین گام در زمینه علمی کردن صنعت میگوی پرورشی با همکاری بخش خصوصی نام برد و گفت: دراین راستا پروانه تاسیس یک شرکت به ظرفیت تولید سالانه شش هزار و 500 کیلوگرم صادر شده است .
بر اساس آمارهای منتشره استانداری و سازمان برنامه و بودجه هرمزگان؛ رتبه اول تولید میگوی پرورشی به میزان 15هزارو 333 تن درسال و همچنین رکورد تولید در واحد سطح به مقدار 20تن درهکتار به شیلات این استان اختصاص دارد.
دراین اطلاعات از فعالیت های شیلاتی به عنوان یکی از چند بخش مهم و تاثیرگذار در اقتصاد، اشتغال، تولید و صادرات هرمزگان یاد شده که با فعال شدن همه ظرفیت های این حوزه می توان بخش زیادی از مشکل بیکاری این استان را برطرف کرد.
‎در این اطلاعات اضافه شده است: هرمزگان با 22 بندر صیادی و صید سالانه 260 هزار تن انواع آبزی، 30 درصد بنادر صیادی و 36 درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده که این نشان از جایگاه و اهمیت فعالیت های شیلاتی در این استان دارد.
‎براساس این اطلاعات، شیلات هرمزگان توانسته برای 34 هزار نفر به صورت مستقیم و افزون بر 53 هزار نفر نیز به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کند که با توجه به جذب سرمایه گذاری صورت گرفته در زمینه احداث سایت های پرورش میگو و پرورش ماهی در دریا ( ماهی در قفس های دریایی) این میزان رو به افزایش است.
6149 /6048 / 1339

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شيلات آبزيان كيش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۵۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، محمد قویدل در نشست خبری برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم افزود: این شمار، معلمان آزمون‌های استخدامی جدید و خروجی دانشگاه فرهنگیان هستند.

وی گفت: سیصد تن از این معلم‌های جدید در شهرستان بشاگرد و جزایر استان جذب می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان افزود: در زمینه تامین فضای آموزشی نیز پارسال ۸۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان به بهره برداری رسید و تا پایان امسال نیز ۵۰۰ کلاس دیگر در استان ساخته می‌شود.

قویدل افزود: هرمزگان اکنون حدود ۳۰۰ مدرسه فرسوده نیازمند نوسازی یا مقاوم سازی دارد.

وی گفت: شمار هنرستان‌های جوار صنعت نیز در هرمزگان اکنون به ۲۹ مدرسه رسیده است که در این زمینه استان پیشتاز است.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان افزود: در دور دوم سفر هیات دولت به هرمزگان دوهزار میلیارد تومان اعتبار به آموزش و پرورش اختصاص یافت که نسبت به سفر قبلی، افزایش چهار برابری داشت.

قویدل درباره برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم هم گفت: امسال سه هزار و ۷۰۰ برنامه مختلف بزرگداشت مقام معلم در استان برگزار می‌شود.

وی افزود: نواختن زنگ سپاس در همه مدارس استان فردا یازدهم اردیبهشت ماه، حضور در گلزار شهدا، دیدار با خانواده معظم شاهد و ایثارگر فرهنگیان و حضور ۹ معلم برتر استان در دیدار با رهبر معظم انقلاب از مهمترین برنامه‌های بزرگداشت مقام معلم است.

بیشتر بخوانید؛ تمدید مهلت نام نویسی در آزمون استخدامی معلمان در هرمزگان

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: هرمزگان ۴۳۰ هزار دانش آموز و بیش از ۲۹ هزار فرهنگی دارد که در سه هزار و پانصد مدرسه مشغول آموزش هستند.

دیگر خبرها

  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد
  •  جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  • نقشه‌برداری از ذخایر میگو در خلیج فارس با اطلاعات ماهواره‌ای
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر