Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست استانداری خراسان رضوی بر تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی مشهد تا دهه فجر تاکید کرد. ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۵ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، قربان میرزایی صبح امروز پس از بازدید از بخش‌های مختلف پروژه کتابخانه مرکزی مشهد اظهار داشت: این پروژه به مدت 23 سال نیمه تمام باقی مانده و امروز با تلاش تمامی دستگاه‌ها و دست اندرکاران باید تلاش صورت بگیرد تا طبق تقویم اعلام شده در دهه فجر به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست استانداری خراسان رضوی بیان کرد: برای تکمیل این پروژه قطعا نیازمند تامین منابع مالی بودیم که خوشبختانه بخش عمده‌ای از آن تاکنون تامین شده و در حال رایزنی برای تامین سایر اعتبارات هستیم.

2 کتابخانه عمومی در اردبیل راه‌اندازی می‌شودامضای تفاهم‌نامه میان معاونت هنر و نهاد کتابخانه‌های عمومیهیچ عذری برای تاخیردر بهره‌برداری پروژه کتابخانه مرکزی مشهد پذیرفته نیست‌

میرزایی افزود: از کل اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح، بخشی از محل نیم درصد درآمد شهرداری‌ها که باید به کتابخانه‌ها اختصاص یابد تامین می‌شود و قسمتی هم از منابع دولتی که توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی پرداخت می‌شود و بخشی هم از منابع  اداره کل کتابخانه‌های استان تامین می‌شود.با توجه به افزایش هزینه‌ها، درصدی رشد در اعتبارات مورد نیاز دیده شده است.

وی عنوان کرد: اولویت بر تکمیل پروژه گذاشته شده و اراده همه بر تحویل این کتابخانه تا دهه فجر به شهروندان است. از امروز تا پایان این پروژه، حضور نماینده دستگاه ناظر در محل پروژه دایمی خواهد بود و پیشرفت پروژه به صورت روزانه کنترل و براساس برنامه خواهد بود و باید همه در کنار هم قرار گیرند.

انتهای پیام/ش

R41347/P1377/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۵۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد قطب آجیل ایران می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سید جمال حسینی اظهار کرد: در حال حاضر دیدگاه کشور ما در مورد آجیل و خشکبار از کالای سنتی و لوکس به کالای ضروری تغییر کرده است و دانش و آگاهی مردم در این مورد افزایش یافته و سلامت محصول برای همه مشخص است و فرهنگ مصرف تغییر کرده است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد افزود: یکی از مهمترین مشکلات ما پایین بودن نرخ بهره‌وری در بخش کشاورزی است جهت ارتقای صنعت در بخش صادرات و مصرف داخلی دچار مشکلاتی هستیم، محصولات کشاورزی ما تجاری سازی نمی‌شود و سهولت در تجارت نداریم.

وی گفت: خراسان رضوی محصولات انحصاری زیادی نسبت به کل دنیا دارد و صنعت آجیل و خشکبار در حوزه فعالیت در بازار مقام دوم را در کشور دارد به طوری که در حال حاضر ۸۰۰ صنف دارای پروانه کسب در این حوزه در مشهد فعالیت می‌کند.

آجیل و خشکبار در مسیر صنعتی شدن

در ادامه مسعود نجفی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی اظهار کرد: در آستانه برگزاری سومین رویداد استارتاپی در مسیر دانش بنیان کردن بخش کشاورزی با همکاری اتحادیه آجیل و خشکبار استان با نگاه صنعتی با توجه به مزیت‌هایی که در کشور و استان دارد به سمت صنعتی شدن این حوزه پیش می‌رویم.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی افزود: با توجه به تصمیم گیری در جهت  برگزاری نخستین رویداد ملی عرضه و تقاضای  صنعت آجیل  و خشکبار (ناتک) مشکلات صنعت آجیل و خشکبار  با چند عنوان مشخص در حضور اعضا کارگروه رویداد مطرح و ارزیابی شد.

وی گفت: خشک کردن آجیل و خشکبار، استفاده از سیستم‌های دقیق و هوشمند در طول فرایند فراوری آجیل، روش‌های جدید رفع آلودگی و میکروب زدایی، استفاده از ضایعات آن و استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ایجاد طعم و.... مشکلاتی بود که طبق آن‌ها فراخوان صادر شد و طرح و ایده‌های مختلفی به دبیرخانه رویداد واصل شد.

نجفی بیان کرد: حدود ۲۵ ایده پذیرفته شد و در طول سه روز بصورت حضوری توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و سرانجام ۷ طرح و ایده در محل اصلی رویداد در حضور صنف آجیل و خشکبار از سراسر کشور عرصه خواهد شد و امید است که دستاورد آن انتقال دانش فنی و عقد قرارداد باشد.

دیگر خبرها

  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • ثبت ۵۰۰ فقره تصادف در شبانه‌روز گذشته در مشهد
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • هوای گرم در خراسان رضوی ماندگار است
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد