Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان؛ سید محمد احمدی  در نهمین جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان در شهرستان رودسر با تاکید بر ضرورت جذب اعتبار اختصاص یافته به شهرستان در حوزه رونق تولید و اشتغال افزود: برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی که تسهیلات لازم برای تولید نیاز دارند می توانند از این منابع استفاده کنند.

وی با بیان اینکه باید در رونق تولید تحرک بیشتری را شاهد باشیم اظهار کرد: همه ما مکلفیم از تولید حمایت کنیم و در این مسیر باید از منابع موجود به خوبی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بانک ها به جای نگاه سخت گیرانه در این عرصه شیوه های حمایتی را رویکرد کار خود قرار دهند چرا که معتقدم هر گونه سیاست سخت گیری جواب عکس خواهد داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان در بخش دیگری از سخنان خود از دو اتفاق مهم و ارزشمند در استان در راستای حمایت از تولید و اشتغالزایی خبر داد و گفت: تشکیل شورای معادن و تصویب طرح ساماندهی آب بندان های استان ۲ اقدام مهم است که آیندگان در این زمینه بعدها قضاوت خواهند کرد.

وی اظهار داشت: تشکیل شورای معادن با کار کارشناسی دقیق انجام شده و شیوه نامه های اجرای طرح ساماندهی آب بندان ها به فرمانداری ها ابلاغ شده که باید از آن به خوبی مراقبت شود و در این مسیر طبعاً جلوی برخی زیاده خواهی ها در این عرصه گرفته خواهد شد.

سرپرست فرمانداری رودسر نیز در این جلسه روند اعطای تسهیلات اشتغال زایی در دو بخش طرح کارا و اشتغال فراگیر را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: شواهد نشان می دهد در حوزه پرداخت اشتغال تلاش های خوبی صورت گرفته است.

علی وارسته با اشاره به فعالیت 82 واحد صنعتی در این شهرستان افزود: سال گذشته در قالب طرح کارا از مجموع سهم شهرستان در حوزه  اشتغال نیمی از آن به متقاضیان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع سهم رودسر در حوزه اشتغال روستایی که 20 میلیارد تومان بوده 14 میلیارد تومان یعنی حدود 70 درصد پرداخت شده است.

وی ادامه داد: در حوزه اشتغال فراگیر از مجموع 30میلیارد تومان اعتبار تخصیصی به رودسر 7 میلیارد تومان آن پرداخت شده و انتظار داریم بقیه نیز محقق شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال حمایت از تولید کارشناسی معاون برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۵۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار ۴۰۰میلیاردتومان طی امسال