Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اصغر سلیمی درباره وضعیت ورود مکمل های  خارجی  به کشور،گفت: بیماران و ورزشکاران آگاه باشندکه مصرف مکمل‌های خارجی قاچاق می‌تواندبه شدت سلامتشان را به خطر بی‌اندازد زیرا کالاهای قاچاق  فاقد  شاخص‌های استاندارد از منظر بهداشتی هستندو این امرمی‌تواند سلامت فرد را به شدت به خطر بی‌اندازد.

 نماینده مردم  سمیرم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:داروهای مکمل خارجی درصورت نیاز برای بیماران خاص و سرطانی وارد شود و از همین رودر غیر اینصورت در شرایط فعلی ضرورتی برای  ورود داروهای مکمل‌های خارجی به کشور احساس نمی‌شود زیرا می‌بایست داروهای اضطراری در شرایط کنونی تامین شود اما اگربیماری برای طی پروسه درمانی اش نیازمند مصرف مکمل‌های  دارویی خارجی  است می بایست  دارو فوق در مسیر واردات قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروهای مکمل خارجی درصورت نیاز برای بیماران خاص و سرطانی وارد شود و از همین رودر غیر اینصورت در شرایط فعلی ضرورتی برای  ورود داروهای مکمل خارجی به کشور احساس نمی‌شود

 سلیمی افزود: مکمل‌های خارجی با توجه به گرانی ارز نرخ‌های  بالایی دارند  واین در  حالی است که  امکان ورود مکمل‌های دارویی خارجی قاچاق با توجه به تلاطمات ارزی  به کشور وجود دارد.

نماینده  مردم سمیرم در مجلس با بیان  اینکه برخی از  مکمل‌های خارجی از مبادی غیر قانونی وارد کشور می‌شوند افزود: صدمات حاد  بر سلامت دستگاه گوارش  با مصرف مکملهای دارویی قاچاق مشهود است.

 سخنگوی کمیسیون شوراها وامور داخلی مجلس با بیان اینکه  تجویز داروهای  مکمل خارجی  وداخلی تنهابا  نظر متخصصان و پزشکان  تجویز شود تا از سلامت ورزشکار و  بیمار محافظت بعمل آید یادآورشد: مکمل‌های دارویی تنها برای بیماران بیمارستانی،سرطانی وخاص،  صعب العلاج در صورت نیاز  وارد شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیماران خاص بیماران صعب العلاج مکمل دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۵۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به عمر دو ساله صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، از اعتبار ۹ همتی برای این صندوق در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد مهدی ناصحی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۲ سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل ۵ همت (۵هزار میلیارد تومان) بود و در سال گذشته به ۷ همت رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال جاری معادل ۹ همت است.

ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج توجه کرده‌اند و بیمه‌های پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشته‌اند. حدود ۲ سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد اما از شالکه بسیار خوبی برخوردار است.

وی درباره بیماری‌های تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج گفت: ۱۰۷ گروه از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش قرار دارند.

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی