Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر داود ثمری مدیر کل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم گرامیداشت روز پژوهش در واحد رشت، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری دنیا در عرصه نظام آموزش عالی در حال فعالیت است.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی از مولودهای خوب انقلاب اسلامی ایران است که منشاء خدمات ارزنده‌ای در کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ثمری با اشاره به اینکه شعار امسال هفته پژوهش، «پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی» است، خاطر نشان کرد: پژوهش هدفمند پژوهشی است که ماموریت‌گرا بوده و مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند.

وی ادامه داد: هم اکنون ۳۸درصد از دانشجویان کشور در دانشگاه آزاد اسلامی در حال تحصیلند و حدود صد هزار نفر به طور مستقیم در قالب عضو هیأت علمی تمام وقت و پاره وقت و کارمند مشغول به فعالیت هستند.

مدیر کل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: اگر با نگاهی دقیق به موضوع پژوهش بنگریم، متوجه خواهیم شد پژوهشی ارزشمند است که بتواند مسأله و مشکلات جامعه را حل کند و به همین منظور سامانه پایش در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شد تا بتواند به این اصل مهم رسیدگی کند.

دکتر ثمری با نگاهی اجمالی به دوره های مختلف دانشگاه عنوان کرد: با توجه به اینکه سه نسل گذشته دانشگاه ها رویکردی آموزشی، پژوهشی و کار آفرینی داشتند، مأموریت های نسل چهارم تغییر کرده و به سمت مسئولیت های اجتماعی و رفع مسائلی که در جامعه وجود دارد، سوق داده شده است.

وی با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی سالانه حدود صد هزار پایان نامه و رساله دفاع می شود، اظهار داشت: به همین منظور در راستای هدفمند کردن پایان نامه ها در طرح پایش، موضوعاتی قرار گرفت. همچنین به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی قرار است چهل ابر چالش را معرفی کنیم که دارای موضوعات و محورهایی باشد که تا امروز 10 نمونه از این موضوعات نهایی و در سامانه پایش بارگذاری شده است.

مدیر کل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی، هدفمند شدن پایان نامه ها و ارتباط بیشتر اعضای هیأت علمی با دانشجویان را از فواید راه اندازی سامانه طرح پایش عنوان کرد.

وی تصریح کرد: اگر دو مقوله پژوهش هدفمند و فناوری های ارزش آفرین را کنار هم قرار دهیم، قطعاً می توان در شرایط تحریم کشور در زمینه تولیدات ملی تأثیرگذار باشیم، همانگونه که در زمینه سلول های بنیادی و نانو توانستیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم.

انتهای پیام/

31 / 31 دکتر داود ثمری ارتباط با صنعت پژوهش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ارتباط با صنعت پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۶۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • دانشگاه آزاد با ارائه راهکارهای تحول‌آفرین به حل مسائل استان کمک کند
  • تبیین سیاست‌های فرهنگی تأثیرگذار بر بازآفرینی شهری
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم