Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-04-27@19:14:49 GMT

حذف «بدون تاریخ بدون امضا» از اسکار ۲۰۱۹

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۶۴۷۶

مهر: آکادمی علوم و هنرهای سینمایی درحالی فهرست کوتاه نامزدهای ماقبل نهایی ۹ بخش جوایز اسکار امسال را اعلام کرد که نامی از نماینده ایران در میان بهترین فیلم‌های غیرانگلیسی زبان دیده نمی‌شود.

به نقل از ورایتی، آکادمی علوم و هنرهای سینمایی شامگاه ۱۷ دسامبر (۲۶ آذر) فهرست کوتاه نامزدهای بخش‌های بهترین ترانه، بهترین موسیقی متن، بهترین مستند کوتاه، بهترین فیلم کوتاه، بهترین انیمیشن کوتاه، بهترین چهره‌پردازی و آرایش مو، بهترین جلوه های تصویری، بهترین مستند بلند و بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان نود و یکمین دوره جوایز اسکار را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال ۸۷ کشور نمایندگان خود را برای رقابت در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان به اسکار معرفی کرده‌ بودند، از کشور ما نیز فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» ساخته وحید جلیلوند راهی این رقابت ها شده بود که البته نتوانست به فهرست کوتاه آکادمی راه پیدا کند، در این بخش نمایندگان کشورهای کلمبیا، دانمارک، آلمان، ژاپن، قزاقستان، لبنان، مکزیک، لهستان و کره جنوبی توانستند به فهرست کوتاه آکادمی راه پیدا کنند.

قرار است نامزدهای نهایی نود و یکمین دوره اسکار روز سه شنبه ۲۲ ژانویه ۲۰۱۹ اعلام شود.

نامزدهای بهترین مستند بلند:

«شهر جادو»، «اشتراک»، «جنایت+مکافات»، «پول مخفی»، «صدای دور سگ‌ها»، «فری‌سولو»، «هالی کانتی امروز صبح، امشب»، «مراقب فاصله بودن»، «از پدران و پسران»، «آربی‌جی»، «طفره‌روها»، «سکوت دیگران»، «سه غریبه همسان» و «همسایه من نخواهی شد؟»

نامزدهای بهترین مستند کوتاه:

«گوسفند سیاه»، «پایان بازی»، «قایق نجات»، «دستورات»، «نوارهای مستهجن پدر مرحومم»، «یک شب در باغ»، «عصر. پایان حکم»، «۶۳ بایکوت»، «زنان گولاگ» و «صهیون»

نامزدهای بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان:

«پرندگان مهاجر» از کلمبیا، «گناهکار» از دانمارک، «هرگز رو برنگردان» از آلمان، «دزدان فروشگاه» از ژاپن، «آیکا» از قزاقستان، «کفرناحوم» از لبنان، «رُما» از مکزیک، «جنگ سرد» از لهستان و «سوختن» از کره جنوبی

نامزدهای بهترین چهره‌پردازی و آرایش مو​:

«پلنگ سیاه»، «بوهمین راپسودی»، «مرز»، «مری ملکه اسکاتلندی‌ها»، «استن و اُلی»، «سوسپیریا» و «معاون»

نامزدهای بهترین موسیقی متن:

«نابودی»، «انتقام جویان: جنگ ابدیت»، «تصنیف باستر اسکراگز»، «پلنگ سیاه»، «بلک‌ک‌کلنزمن»، «آسایی های خرپول»، «مرگ استالین»، «جانوران شگفت‌انگیز: جنایات گریندل‌والد»، «نخستین انسان»، «اگر خیابان بیل زبان داشت»، «جزیره سگها»، «بازگشت مری پاپینز»، «یک مکان ساکت»، «شماره یک آماده»، «معاون»

نامزدهای بهترین ترانه:

ترانه «وقتی یک کابوی مهمیزهایش را با بالها معامله می کند» از فیلم «تصنیف باستر اسکراگز»، ترانه «گنج» از فیلم «پسر زیبا»، ترانه «همه ستاره‌ها» از فیلم «پلنگ سیاه»، ترانه «مکاشفه» از فیلم «پسر پاک شد»، ترانه «دختر در سینما» از فیلم «دامپلین»، ترانه «ما حرکت نخواهیم کرد» از فیلم «نفرتی که تو می کاری»، ترانه «The Place Where Lost Things Go» از فیلم «بازگشت مری پاپینز»، ترانه «Trip A Little Light Fantastic» از فیلم «بازگشت مری پاپینز»، ترانه «Keep Reachin» از فیلم «کویینسی»، ترانه «مبارزه خواهم کرد» از فیلم «آربی‌جی»، ترانه «A Place Called Slaughter Race» از فیلم «رالف اینترنت را خراب می کند»، ترانه «OYAHYTT» از فیلم «ببخشید مزاحم شدم»، ترانه «سطحی» از فیلم «ستاره ای متولد می شود»، ترانه «سوسپیریوم» از فیلم «سوسپیریا»، ترانه «ناشناس بزرگ» از فیلم «بیوه‌ها»

نامزدهای بهترین انیمیشن کوتاه:

«عصر دریانوردی»، «رفتار حیوان»، «بائو»، «بیلبی»، «پرنده کارما»، «آخر بعداز ظهر»، «گمشده و پیداشده»، «گامی کوچک»، «بابابزرگ والروس» و «پایان هفته ها»

نامزدهای بهترین فیلم کوتاه:

«کارولین»، «Chuchotage»، «بازداشت»، «Fauve»، «ایکار»، «مارگریت»، «روز کارگر»، «مادر»، «پوست» و «Wale»

نامزدهای بهترین جلوه های تصویری:

«مرد مورچه‌ای و زنبورک»، «انتقام جویان: جنگ ابدیت»، «پلنگ سیاه»، «کریستوفر رابین»، «نخستین انسان»، «دنیای ژوراسیک: سقوط پادشاهی»، «بازگشت مری پاپینز»، «شماره یک آماده»، «سولو: داستانی از جنگ ستارگان» و «به مارون خوش آمدید»

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۶۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ برده‌داری به زبان طنز

  کشور انگلیس ثروتمند نبود، فرانسه ثروتمند نبود، کشورهای اروپایی ثروتمند نبودند‌؛ اینها ثروت کشورهای دیگر را گرفتند.» آنچه خواندید بخشی از بیانات رهبری در باب کتاب «سرگذشت استعمار» است که به‌تازگی مجموعه‌ای نمایشی ازآن اقتباس شده و برای گروه نوجوان روی آنتن رفته است. به این بهانه نگاهی به چند و چون این کتاب و همچنین اثر اقتباس شده از آن انداختیم. 

برگ اول
واقعیت فانتزی
مجموعه نمایشی «هیس، هیچی نیس!» که به‌تازگی روی آنتن شبکه دوی سیما رفته،ویژه مخاطبان نوجوان در مرکز سوره تولید شده است. تهیه‌کنندگی این اثرراحمیدرضا عطارد به‌عهده دارد وکارگردانی آن را هم حسین حقانی به انجام رسانده است.دراین سریال به زبان طنز و در قالب فانتزی تاریخچه برده‌داری و استعمار به تصویر کشیده شده تا مخاطبان نوجوان هم با این بخش از تاریخ جهان آشنا شوند وباسبک انتخاب شده برای روایت، زهر آن گرفته شود.زینب یزدانی،سردبیر مجموعه دراین خصوص به جام‌جم گفت: دوره تاریخی انتخاب شده بسیار تلخ است و به همین علت در نظر داشتیم با زبان طنز، زهرش را بگیریم تا برای این گروه سنی جذاب‌تر شود. در این اثر ساختارشکنی کردیم که امیدوارم مخاطب بپسندد‌. در تیم پژوهش اطلاعاتی را که سند محکم داشت به نویسنده می‌دادیم اما دست او باز بود که این داده‌ها را در قالب نمایش بازآفرینی کند تا برای مخاطب نوجوان جذابیت داشته باشد. فکر می‌کنم سال‌هاست چنین کاری برای مخاطبان نوجوان انجام نشده بود. 

برک دوم
این قصه خواندنی است
کتاب ۱۵جلدی سرگذشت استعمار که به قلم مهرداد میرکیایی نوشته شده، منبع اقتباس سریال «هیس، هیچی نیس!» قرار گرفته است. این کتاب را سوره مهر منتشر کرده و در بخشی از آن می‌خوانیم: در همین روزها مردی که خودش را تاجر انگلیسی معرفی می‌کرد همراه فردی هندی که مانند سادات دستار سبزی به سر بسته بود و ادعا می‌کرد نامش سید کرامت‌علی است، از تبریز به سوی استرآباد به راه افتاد. این دو مسافر در میان ترکمن‌ها از حوادثی که در قفقاز رخ داده بود، جنگ‌های ایران و روسیه و شکست سخت ایران صحبت می‌کردند. دو غریبه عجله‌ای برای ادامه سفر نداشتند. آنها پس از دیدار با گروهی از ترکمن‌ها به ملاقات دسته‌ای دیگر می‌رفتند و... .

برگ سوم

هر جلد، یک ماجرا
همان‌طور که اشاره شد، این کتاب ۱۵جلد است که در هرکدام به ترتیب می‌خوانیم:

سفر به آن سوی دریاها(جلد۱): در این کتاب ماجراهای سفرهای دریایی پرتغالی‌ها و غارت‌های‌شان شرح داده شده است. 
گرگ‌ها با چشم باز می‌خوابند(جلد۲): دراین جلد ماجرای استعمار انگلیس برهند وچپاول ثروت هند توسط ملکه انگلیس شرح داده شده است. 
شکار انسان(جلد۳): برده‌داری غربی‌ها وشکار انسان‌ها ازقاره آفریقا در این جلد از کتاب به رشته تحریر درآمده است. 
صلیب خونین (جلد۴): اروپایی‌ها هرجا می‌رفتند همراه‌شان کشیش‌ها را هم می‌برند به این بهانه که می‌خواهند مسیحیت را گسترش دهند اما ... .
راهپیمایی اشک‌ها (جلد‌۵): ماجرای قتل و قارت بومیان سرخپوست قاره آمریکا در این کتاب مستند شده است. 
فاخته‌ها لانه ندارند(جلد۶): درشهر ونیز که دریانوردان معروفی داشت،هرساله حاکم با دریاازدواج می‌کرد تاصاحب دریا شود...!
سفر الماس (جلد۷): حکایت این کتاب، حکایت الماس است و سفرهای دریایی رزمناو انگلیسی برای ملکه انگلستان. 
به دنبال کادی (جلد ۸): کادی پارچه‌ای است که با گاندی آن را نماد استقلال‌طلبی در هندوستان کرد و نهایتا هند را از استعمار انگلستان درآورد. 
افطار در کلیسا (جلد ۹): مهدی میرکیایی دراین جلد ازکتاب سرگذشت استعمار،ماجرای خالی شدن خزانه پرازالماس وفیروزه و سنگ‌های قیمتی ایران را نوشته است. 
گنج‌های کلات (جلد‌۱۰): این کتاب در مورد تاریخ ایران و اشتراکش با استعمار است. ماجرای محمود افغان و شاه سلطان حسین. 
جوانه‌های آتش (جلد ۱۱): این جلد از کتاب هم در مورد تاریخ ایران و این بار دوره قاجار و اشتراکش با استعمارگران است. 
 بازی بزرگ (جلد۱۲): این جلد از کتاب هم دوباره درباره تاریخ ایران و استعمار انگلستان است و جدایی بخش‌هایی از ایران. 
ماجرا هنوز تمام نشده (جلد ۱۳): در کنار ایران معاصر،امپراتوری بزرگ دیگری هم بودبه نام عثمانی. استعمار علاوه بر ایران، تمایل نداشت عثمانی هم بزرگ باقی بماند. 
فارغ‌التحصیل زندان (جلد ۱۴): یک روزنامه‌نگار که در حال ارسال اخبار هیجان‌انگیز از آفریقاست، به دستور پادشاه بلژیک شروع به خرید زمین‌های آفریقایی‌ها می‌کند. او این زمین‌ها را به بهای اندک می‌خرد، آن هم سه برابر مساحت بلژیک. 
ملکه تهیدست (جلد ۱۵): داستان، داستان مواجهه ناوگان دریایی قدرتمند انگلستان با چینی‌هاست. 

دیگر خبرها

  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • اجرای دیالوگ ترانه علیدوستی به زبان کره ای توسط بازیگر زن «نون خ» | آرزوی سلامتی خانم بازیگر برای ترانه علیدوستی + ویدئو
  • تاریخ برده‌داری به زبان طنز
  • فیلم| قایدی بهترین گلزن تاریخ ایران در لیگ امارات
  • (ویدئو) اجرای دیالوگ ترانه علیدوستی به زبان کره‌ای توسط بازیگر زن «نون خ»
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • (ویدئو) اجرای دیالوگ ترانه علیدوستی به زبان کره‌ای
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • عکس| ترانه علیدوستی در ۲۰ سالگی
  • ملاقات بهترین‌های تاریخ در مهرآباد!