Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- قائم‌مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز اشاره فرموده‌اند، برخی می‌خواهند حماسه ۹دی به فراموش سپرده شود. اما هیچ ارگان و سازمان انقلابی و ارزشی اجازه فراموشی این حماسه بزرگ را نمی‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، نصرت‌الله لطفی صبح امروز در نشست هماهنگی بزرگداشت حماسه ۹دی بیان کرد: نهم دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز اشاره فرموده‌اند، برخی می‌خواهند حماسه ۹دی به فراموش سپرده شود. اما هیچ ارگان و سازمان انقلابی و ارزشی اجازه فراموشی این حماسه بزرگ را نمی‌دهد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد: باید دستگا‌ه و نهاد‌های کشور پشتیبانی ویژه‌ای از مراسم ۹ دی در سطح ملی و استانی انجام دهند.

لطفی افزود: فتنه سال ۸۸ برای براندازی نظام اسلامی صورت گرفت.

وی با اشاره به برخی اغتشاشات دی ماه سال گذشته، تصریح کرد: در سه روز ابتدای زمستان سال گذشته مردم برای بیان مشکلات معیشتی و اقتصادی خود تجمع داشتند، ولی بعد از آن دشمن بر موج این مطالبات سوار شد و درصدد بهره برداری به نفع مطامع و اهداف پلید خود بود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیان کرد: لازم است امسال در بزرگداشت حماسه ۹دی به صورت آگاهانه کار‌هایی صورت بگیرد تا مردم حضور قوی تری در این مراسم داشته باشند. بصیرت افزایی و برنامه‌های تبیینی باید همراه باحضور میدانی مردم در صحنه باشد.

وی گفت: آنچه تاکنون توطئه‌های دشمنان نظام و انقلاب را خنثی کرده است سه عامل اسلامی، مردمی و استکبار ستیز بودن است. حضور مردم در صحنه عامل اصلی خنثی شدن توطئه‌های دشمنان است. نگاه‌های افراطی و تفریطی در برگزاری این مراسم نباید ورود کند.

لطفی اضافه کرد: بزرگداشت حماسه ۹دی در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود و از سخنران مراسم هم دعوت شده است. مراسم همزمان در همه شهر‌های کشور برگزار می‌شود. زمان دقیق هم مشخص خواهد شد.

سردار شریف: باید در ۹ دی امسال دستاورد‌های ۴۰ ساله انقلاب اسلامی تبیین شود
سردار رمضان شریف نیز در این نشست پیشنهاد داد: باتوجه به اینکه در چهلمین سال پیروزی انقلاب هستیم، حماسه ۹دی مقدمه‌ای برای بزرگداشت این مهم باشد و در ادامه هم به پیشواز ۲۲بهمن برویم.

وی ادامه داد: باید در ۹ دی امسال دستاورد‌های ۴۰ ساله انقلاب اسلامی تبیین شود.

سردار شریف با اشاره به اینکه فتنه سال ۸۸ در نهم دی با حضور مردم خنثی شد، افزود: فتنه سال ۸۸ یکی از حلقه‌های تهدید علیه نظام اسلامی بود.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت:آمریکا و صهیونیست‌ها طراح اصلی فتنه سال ۸۸ بودند. مردم همواره پشتیبان نظام اسلامی بودند.

سردار شریف با اشاره به اینکه درایت رهبر معظم انقلاب نیز باید در ۹ دی تبیین شود، تصریح کرد: برخی که آمال خود را در غرب می‌بینند بعد از اینکه مواضع آمریکا را علیه ایران دیدند با راهپیمایی ۱۳ آبان همراهی کردند.

سعید اوحدی، رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران نیز در این نشست با اشاره به اینکه ۹ دی بزرگداشت خرد مردم سالاری دینی است، اعلام کرد: مردم ایران اسلامی در اوج تحریم‌ها در ۱۳ آبان به میدان آمدند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لطفی نشست هماهنگی بزرگداشت 9 دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‌الله بروجردی در قم برگزار شد

شصت و پنجمین سالگرد ارتحال مرجع عالیقدر آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) با حضور مراجع عظام تقلید، طلاب و روحانیون و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم قم برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، شصت و پنجمین سالگرد ارتحال مرجع عالیقدر آیت الله العظمی سید محمد حسین طباطبایی بروجردی شامگاه سه شنبه با حضور مراجع عظام تقلید، طلاب، روحانیون و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم قم برگزار شد.

در این مراسم آیت الله جوادی آملی و آیت الله نوری همدانی از مراجع تقلید، آیت الله حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله مقتدایی عضو شورای عالی مدیریت حوزه، آیت الله شب زنده دار عضو فقهای شورای نگهبان، تعدادی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تعدادی از اساتید سطوح عالی حوزه علمیه قم، طلاب و روحانیون و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

این مراسم گرامیداشت پس از اقامه نماز مغرب و عشاء با قرآئت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و سید مهدی میرداماد از مداحان اهل بیت (ع) مداحی و استاد حسین انصاریان نیز در این مراسم به ایراد سخن پرداخت.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ حسین انصاریان با اشاره به خدمات آن مرجع عالیقدر اظهار داشت: آیت‌الله بروجردی تا آخرین روزهای عمر با برکت خود دغدغه نشر معارف اهل بیت‌(ع) و ترویج اسلام و تشیع را داشتند.

وی افزود: ایشان در نامه‌ای به نویسندگان مصری از آنان خواست تا فرهنگ اصیل شیعه را به صورت داستان برای کودکان و مردم بنویسند. یک روز قبل از ارتحال ایشان که شدت بیماری سخن نمی‌گفتند، یکبار که چشم باز کردند از اطرافیان سؤال کردند آیا فرستاده من برای تبلیغ اهل‌ بیت(ع) به مصر رفته است یا نه، اگر هنوز نرفته او را بفرستید.

وی بیان کرد: آیت‌الله بروجردی از لحاظ اخلاقی در اوج قله بود؛ با بررسی زندگی و مطالعه کتاب‌های ایشان می‌توانیم به سیره اخلاقیشان پی ببریم. ایشان با معرفت، اخلاص و تقوا مسئولیت‌های خود را پیدا و بدون خستگی در این راه قدم نهاد و عمل کرد. معرفت، اخلاص و تقوا است که انسان را به این نقطه بزرگ اخلاقی می‌رساند.

انصاریان با اشاره به خدمات این مرجع عالیقدر به حوزه‌های علمیه گفت: ایشان زمانی که به قم مشرف شدند، 700 نفر در این حوزه مشغول به تحصیل علوم اهل‌بیت(ع) بودند و زمانی که ایشان از دنیا رفت بیش از 7 هزار نفر مشغول تحصیل بودند.

وی عنوان کرد: ایشان شاگردان زیادی در حوزه علمیه تربیت کردند که برخی از آنان از مراجع تقلید معاصر شدند و برخی را به اقصی نقاط جهان فرستادند و شاگردان ایشان توانستند در عرصه تبلیغ دین اثرگذار باشند.

این استاد حوزوی گفت: در طول 16 سالی که آیت‌الله بروجردی در حوزه علمیه قم حضور داشتند اقدامات بسیاری در راستای گسترش دین اسلام در داخل ایران و کشورهای مختلف انجام داد، که یکی از آن خدمات ماندگار اعزام مبلغ به خارج از کشور بود.

به گزارش تسنیم، آیت‌الله سید حسین طباطبایی بروجردی در سوم فررودین 1254 در بروجرد متولد شد، نسب او با 32 واسطه به امام حسین‌(ع) می‌رسد. این مرجع و عالم بزرگ جهان اسلام که به مدت 17 سال مدیر حوزه علمیه قم و 15 سال نیز تنها مرجع تقلید شیعه بود در دهم فروردین 1340 پس از یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت و در مسجد اعظم حرم حضرت معصومه‌(س) در قم به خاک سپرده شد.

کتاب‌های این فقیه والامقام در چهار رشته فقه، اصول فقه، حدیث و رجال است. جامع احادیث الشیعة مشهورترین کتاب او به شمار می‌آید که احادیث فقهی شیعه را دربردارد. آثار مرجع بزرگ جهان اسلام آیت‌الله بروجردی در قالب 20 عنوان کتاب و در 40 جلد، از سوی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی به صورت نرم‌افزار انتشار یافته است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • دیدار با خانواده شهدا و جانبازان منطقه ۹ در هفته بزرگداشت اصفهان
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره)
  • دستور وزیر کشوربه استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت امام راحل است
  • علم الهدی: دشمنان اسلام چشم به ولایت معصوم دارند
  • علم الهدی: دشمنان اسلام از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند
  • مرتضی اشراقی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود/ شاخص و ملاک حقیقت اندیشه حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند/ یکی از وظایف مهم مورخ، جهاد تببین است/ امروز مردم غزه تاریخ ساز یک حماسه عظیم هستند
  • بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‌الله بروجردی در قم برگزار شد
  • خانواده های شهدا پاسداران واقعی ارزشهای انقلاب اسلامی هستند