Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: بیش از آنکه نگران کمبود آب باشیم باید نگران چگونگی مدیریت و بهره وری آب باشیم. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین شافعی در دومین کنفرانس دوسالانه اقتصاد آب افزود: باید با توجه به ساز و کار‌های جدید و نوین آبیاری بخش کشاورزی و اقتصاد آب را توسعه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کار آموزش در حوزه آب کشاورزی کار بسیار سختی است گفت: در این باره مقاومت‌ها برای تغییر بسیار زیاد است که سعی می‌کنیم با برگزاری جلسات تخصصی و همایش‌هایی از این دست و ارائه راه حل‌ها برای آینده آب کشور با مشارکت بیشتر بخش خصوصی در اقتصاد آب، آینده این حوزه را مدیریت کنیم.
شافعی گفت: اتاق بر این عقیده است که درباره مجموعه فعالیت‌های مربوط به کشاورزی ایران در طول زمان‌های گذشته کار‌های کمی صورت گرفته که این عدم فعالیت‌ها باید به ویژه در بخش خصوصی جبران شود.
وی افزود: کشور ما در منطقه‌ای قرار گرفته که متاسفانه در طول تاریخ و به طور فزاینده تا امروز با مسئله کم آبی و خشکسالی روبرو بوده است، اما با وجود محدودیت‌های فراوان درباره آب در طول تاریخ ایرانیان نشان دادند که علیرغم همه این محدودیت‌ها از ابتکار کافی و غلبه بر این محدودیت‌ها برخوردار بوده‌اند.
شافعی گفت: کار‌هایی که در گذشته ایرانیان انجام داده‌اند همواره مورد تحسین مورخان و متخصصان بوده است.
شافعی گفت: در سیر تحولاتی که در کشور ما درباره آب اتفاق افتاده از جمله مداخلاتی درباره مسئله آب به وجود آمده که علت آن افزایش جمعیت و به وجود آمدن ساز و کار جدید برای مدیریت آب بود ضمن اینکه تسلط دولت بر مسئله مدیریت آب افزایش پیدا کرد.
وی افزود: در مساله احداث سد در کشور مطالعات کافی در این باره صورت نگرفت و از این بابت نه‌تن‌ها بهره‌ای نبردیم بلکه در مواقعی مشکلاتی هم برای کشور ایجاد کرد که هنوز هم دست به گریبان مشکلات هستیم استفاده از آب‌های زیرزمینی توسعه و گسترش فراوانی یافت و در یک مقطعی متاسفانه کار خطرناک در کشور داشت انجام می‌شد ان هم پروانه دار کردن تمام آب چاه‌های غیرمجاز بود که همکاران من در اتاق کار‌های فراوان انجام دادند که تأثیرگذار بود و خوشبختانه جلوی این حرکت گرفته شده است.
شافعی گفت: در نهایت به وضع امروز رسیدیم که وضعیت خوبی نیست موضوع آب امروز مورد قبول همه قرار گرفته اینکه در آینده از نان واجب‌تر خواهد بود و اگر یک فکر اساسی قبل از وقوع فاجعه نشود ممکن است با مخاطرات و مشکلات فراوانی روبرو باشیم.
وی گفت: امیدواریم در این زمینه حرکاتی با همکاری وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی و بخش خصوصی انجام دهیم تا قبل از اینکه فاجعه‌ای به وجود آید فکر اساسی کنیم.
شافعی گفت: اتاق بازرگانی بعد از تصویب قانون کسب و کار در این باره وظایفی پیدا کرد از این رو به دنبال این هستیم این وظایف را انجام دهیم و بتوانیم گذشته‌ها را نیز جبران کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کمبود آب شافعی کنفرانس آب غلامحسین شافعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۶۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره عملکرد این وزارتخانه بیان کرد: عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: سال 1402 بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و 13 میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت گفت: تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان 70 هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است؛ در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • بهره برداری از قطار اردبیل- میانه در نیمه اول سال جاری
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • بهره‌برداری ۱۰۰۰ پروژه مسوولیت اجتماعی در خوزستان
  • نگران مصرف قلیان هستیم/ دکه‌های مطبوعاتی مجوز عرضه دخانیات ندارند
  • شمسایی: کار سخت آدم‌های بزرگ، مدیریت و پشتیبانی می‌طلبد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟