Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@10:52:07 GMT

امضای قرارداد تولید ۱۵ هزار تن ریل ملی

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۷۸۵۳

امضای قرارداد تولید ۱۵ هزار تن ریل ملی

به گزارش خبرنگار مهر، خیرالله خادمی در نشست خبری در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل و صنایع وابسته، با اشاره به اینکه طی ۴۰ سال گذشته، اقدامات بسیار خوبی در حوزه تأمین زیرساخت‌های حمل و نقلی صورت گرفته که بخش زیادی از نیازهای کشور را به عنوان زمینه‌ساز توسعه سایر بخش‌ها تأمین کرده است، اظهار داشت: در سال ۵۷ کل خطوط ریلی کشور ۴۵۶۵ کیلومتر بوده؛ در حالی که امروز، طول مسیر خطوط ریلی کشور با احتساب خطوط ریلی اصلی و فرعی، به ۱۳ هزار و ۷۹۰ کیلومتر افزایش یافته است؛ بنابراین در طی چهار دهه اخیر، طول خطوط ریلی کشور بالغ بر ۹۰۰۰ کیلومتر افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر راه و شهرسازی، همچنین با اشاره به وضعیت جاده‌های کشور در طول چهار دهه پس از انقلاب اسلامی نیز گفت: در سال ۵۷ طول مسیر آزادراه‌های کشور ۲۸۵ کیلومتر بود که امروز طول این مسیر، به ۲۴۰۰ کیلومتر رسیده است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور افزود: در دوره قبل از انقلاب، هیچ بزرگراهی در کشور وجود نداشت؛ اما امروز بالغ بر ۱۶ هزار و ۸۲۰ کیلومتر، طول بزرگراه‌های کشور است.

وی همچنین با بیان اینکه تا پیش از انقلاب، حدود ۴۷ هزار کیلومتر انواع راه اصلی و فرعی در کشور وجود داشت، تصریح کرد: امروز نیز طول راه‌های اصلی و فرعی کشور به حدود ۱۰۸ هزار کیلومتر می‌رسد که نشان می‌دهد در ۴۰ سال گذشته، طول راه‌های اصلی و فرعی حدود ۶۲ هزار کیلومتر افزایش پیدا کرده است.

خادمی، طول راه‌های روستایی آسفالته کشور در سال ۵۷ را حدود ۳۰۰۰ کیلومتر عنوان کرد و افزود: طول این راه‌ها امروز به ۱۰۴ هزار کیلومتر رسیده است که افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در بخش دیگری از اظهاراتش، با اشاره به وضعیت حال حاضر خطوط ریلی کشور نیز گفت: در حال حاضر در بخش ریلی ۳۱۹۷ کیلومتر خط آهن در دست احداث است. علاوه بر این، احداث ۵۲۰۰ کیلومتر خط جدید ریلی نیز در مرحله مطالعه قرار دارد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره میزان ریل وارد شده به کشور از ابتدای دولت یازدهم تاکنون و وضعیت‌ تولید ریل ملی در کشور افزود: خوشبختانه به تازگی نخستین قرارداد تأمین ریل از طریق مناقصه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است ۱۵ هزار تن ریل تولید شود. البته در حال حاضر منتظر ارایه ضمانت‌های لازم از سوی این شرکت هستیم.

خادمی با بیان اینکه شرایط تأمین مالی مورد نیاز برای این قرارداد فراهم است، تصریح کرد: امیدواریم با این‌ قرارداد، بتوانیم از حداکثر ظرفیت داخل، برای توسعه زیرساخت‌های ریلی استفاده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی، همچنین با بیان اینکه از سال ۹۲ تاکنون ۹۷۰ کیلومتر خط آهن ریل‌گذاری شده است و تکمیل این خطوط نیز در مرحله اجرا قرار دارد، تأکید کرد: حدود ۶۰ کیلومتر از این ریل‌گذاری، قبل از سال ۹۲ انجام شده؛ ضمن اینکه در مجموع از سال ۹۲‌ تاکنون، حدود ۶۰ هزار تن ریل برای توسعه زیرساخت‌های ریلی وارد کشور شده است.

وی ادامه داد: در بخش آزادراهی نیز، در حال حاضر ۱۱۶۷ کیلومتر آزادراه در دست احداث است و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، سالانه بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه به بهره‌برداری می‌رسد.

خادمی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره آخرین وضعیت قطعه یک آزادراه تهران ـ شمال نیز گفت: این قطعه از آزادراه تاکنون ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در تمام جبهه‌های کاری، عملیات روسازی در حال انجام است که تاکنون ۵۵ درصد از این عملیات انجام شده و ۴۵ درصد نیز باقی مانده است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با تأکید بر ضرورت توجه به وضعیت ایمنی پروژه افزود: باید ایمنی این پروژه را به طور کامل تأمین کنیم؛ از این رو دغدغه ما، سیستم‌های مربوط به تهویه و به‌روزرسانی استاندارد تونل‌ها است که به همین دلیل ممکن است نتوانیم تا پایان سال، این بخش از کار را به اتمام برسانیم. از سوی دیگر، شرکت آزادراه تهران ـ شمال به عنوان مجری پروژه وعده داده تا پایان سال، ایمنی قطعه یک را فراهم کند که امیدواریم این اتفاق رخ دهد.

وی با اشاره به تمهیدات صورت گرفته برای جلوگیری از پس‌زدگی بار ترافیک در قطعه ۳۲ کیلومتری یک آزادراه تهران ـ شمال اظهار داشت: سرعت مجاز تردد در قطعه یک آزادراه ۱۱۰ کیلومتر است که ممکن است پس از بهره‌برداری از آن، پلیس سرعت مجاز را به ۱۰۰ کیلومتر کاهش دهد.

خادمی درباره زمان اجرای قطعه ۳ پروژه آزادراه تهران ـ شمال خاطرنشان کرد: برای اجرای این منطقه نیز، جلسه‌ای با ۶ سرمایه‌گذار خارجی برگزار کردیم و هم‌اکنون در حال بررسی این موضوع هستیم.

کد خبر 4488481 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: آزادراه تهران شمال حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۷۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان ملی استاندارد ایران، مهدی اسلام‌پناه، در نشستی با اعضای هیئت مدیره و مسوولان انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های بازرسی فنی و آزمایش‌های غیرمخرب ایران با اشاره به موفقیت کشورمان در ارزیابی همترازی از سوی اتحادیه تایید صلاحیت آسیا - اقیانوسیه (APAC)، اظهار کرد: نتیجه موفقیت‌آمیز این ممیزی با کسب ۹۷ درصد آرا از سوی تمام کشور‌های عضو (به استثنای نمایندگان آمریکا و صهیونیسم) آن هم در شرایط پرتنش سیاسی و هجمه رسانه‌های معاند، بیانگر شکست معادله دشمنان در اعمال تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران است.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران، دستاورد امروز در این رخداد بین‌المللی را حاصل نهال‌هایی دانست که طی دو سال و نیم اخیر در این سازمان کاشته شده بود و تاکید کرد: این رویداد با کمک تمامی ذی‌نفعان می‌تواند منجر به تحقق جهش تولیدی شود که مورد تاکید مقام معظم رهبری در انتخاب شعار سال قرار گرفت.

کالا‌های ایرانی هویت اصلی خود را در بازار‌های جهانی خواهد یافت

وی گفت: در جریان این رویداد بین‌المللی، امضای ایرانی جهانی شد، کالای ایرانی هویت اصلی خود را در بازار‌های جهانی خواهد یافت، تولیدات ایرانی کیفی‌تر و قابل رقابت می‌شود، از این رو تجارت شتاب می‌گیرد و بازرگانان می‌توانند با یک آزمون و یک گواهی محصولات و خدمات خود را به دنیا صادر کنند به طوری که آثار آن را در پایان سال مالی در بخش تجارت خارجی خواهیم دید.

معاون رییس جمهور با تقدیر از تلاش رئیس و کارشناسان مرکز ملی تایید صلاحیت ایران در این ممیزی پیچیده فنی، خاطرنشان کرد: قدردان این اراده هستم و با اراده‌ای استوارتر به‌زودی شاهد اتفاقات بهتری خواهیم بود که نوید آن را امروز به ملت همیشه سرافراز ایران می‌دهم.

اسلام‌پناه، ره‌آورد اقتصادی این همترازی را با صدور گواهی تایید صلاحیت نهاد‌های ارزیابی‌کننده، جلوگیری از خروج ارز از کشور دانست که باید آن را صیانت و تقویت کرد و برای توسعه آن کوشید.

وی اذعان داشت: آنچه بیش از همه مورد توجه قرار دارد درک صحیح بخش خصوصی از این اتفاق تاریخی بود که بعد از گذشت ۲۶ سال محقق شد و با وجود برخی انتقادات، صحنه زیبایی از همگرایی بین دولت و ملت را خلق کردند.

وعده دولت مردمی محقق شد

سید محمود هاشمی، رییس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران نیز در ادامه این نشست تحقق این راهبرد کلان را وعده صادقی دیگر در دولت مردمی دانست و گفت: این رویداد نمونه‌ای دیگر از تحولاتی است که دولت مردمی سیزدهم وعده آن را داده بود که خوشبختانه با سرمایه انسانی متخصص و فنی و حمایت‌های بی‌دریغ رئیس سازمان ملی استاندارد ایران به نتیجه رسید.

وی با بیان اینکه با کسب این موفقیت در ارزیابی همترازی، کالای ایرانی مبتنی بر آزمون و گواهی نهاد‌های ارزیابی‌کننده ایرانی مورد اعتماد و اعتقاد کشور‌های هدف خواهد بود افزود: در همین راستا رونق صنعت بازرسی و آزمایشگاه کشور را به عنوان یکی از ده‌ها آثار مثبت مبتنی بر این راهبرد فنی می‌توان پیش‌بینی کرد.

رییس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران با بیان اینکه پیش از این ارزیابی انطباق فقط در داخل مرز‌های جغرافیایی کشور اعتبار داشت و برای ورود به کشور ثالث باید آزمون مجدد، بازرسی مجدد انجام می‌گرفت خاطرنشان ساخت: راهبرد یک آزمون، یک بازرسی، صدور گواهی و پذیرش جهانی پس از ۲۶ سال در دولت مردمی محقق شد.

استاندارد آماده ورود به بازار‌های جهانی

حسن شیروانی، رییس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های بازرسی فنی و آزمایش‌های غیرمخرب ایران در این نشست با تقدیر از تلاش‌های مرکز ملی تایید صلاحیت ایران و حمایت بی‌دریغ رییس سازمان ملی استاندارد ایران در کسب این افتخار اظهار داشت: بالغ بر ۳۵ هزار نفر در این صنعت در حوزه‌های تست، بازرسی و صدور گواهی مشغول فعالیت هستند که این اتفاق مهم منجر به آن می‌شود که با اطمینان بتوانیم جهانی فکر کنیم، جهانی عمل کنیم و نگاهی جهانی داشته باشیم.

وی گفت: با تلاشی مضاعف در عرصه کیفیت و استاندارد آماده ورود به بازار‌های جهانی هستیم تا این دستاورد را به منصه ظهور برسانیم و نقش خود را در کیفیت به اثبات رسانیم.

شیروانی به نیابت از نهاد‌های ارزیابی‌کننده تاکید کرد: حقمان را در بازار‌های جهانی خواهیم گرفت و بی شک در سطح بالاتر عضویت‌های بین‌المللی قرار می‌گیریم. به سمت جهانی شدن حرکت می‌کنیم و این پیروزی را با تمامی مردم عزیز کشورمان به جشن خواهیم نشست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه