Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، محمدرضا صباغیان بافقی، نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت 27 آذر ماه " سالروز شهادت آیت الله مفتح"، گفت: در شرایطی قرار داریم که دشمن عهدشکن در کمین است تا نقشه‌های شوم خود را اجرایی کند. ما باید در این شرایط پشت سر رهبری نظام از کیان ملت و ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقدهای برادرانه را مطرح کنیم.

وی افزود: یکی از مشکلات وجود ربا است که امروزه جامعه و اقتصاد ما را آلوده کرده است. این موضوع در قرآن به منزله اعلام جنگ با خدا است و در احادیث و روایات هم‌تراز زنا با محارم است. در برخی کشورهای غیر مسلمان پیشرفته  کمترین ربا را می‌گیرند. در هلند سودی دریافت نمی‌شود  ولی در کشور ما که نظام اسلامی دارد، صاحبان پول بانک‌ها را دلال خود نموده‌اند و از مردم ضعیف ربا می‌گیرند. این سودها بسیاری را ورشکسته می‌کند. اگر این ربا نیست پس چیست؟ به‌ گزارش کارشناسان در دو منطقه ‌مرفه 147 هزار نفر بدون شغل زندگی می‌کنند، پول خود را در بانک‌ها می‌گذارند و با سود آن زندگی می‌کنند. چرا مراجع عظام و علما در این خصوص اطلاع نمی‌دهند؟

نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برخی سیاسیون در قالب هدیه به رشوه آلوده شده‌اند که این موضوع خود زمینه اختلاس را فراهم می‌کند. دستورات اسلام این موارد را منع کرده است. در چین این موضوع  مجازات دارد. در غرب برای این موضوع مسئول را از سمت خود عزل می‌کنند.

صباغیان بافقی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی برای اصلاح کشور باید ورود کند؛ چرا که مجلس در راس امور است. این موضوع در حالی است که اکنون مجلس شورای اسلامی از تصمیم گیری کنار گذاشته می‌شود. ما این موضوع را در برخورد مردم و مسئولان با نمایندگان می بینیم. امروز متاسفانه توجه نمی‌کنیم که تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی که چاره‌ای جز تشکیل آن نبود، موجب به حاشیه کشیده شدن مجلس شده است.  وقتی مجلس شورای اسلامی نتواند برای رفع مشکلات مردم کاری کند، برایش تصمیم می‌گیرند.

وی اضافه کرد:  دو سال پیش هشدار دادم مجلس برای اصلاح کشور ‌ورود کند وگرنه به جای ما تصمیم می‌گیرند. اولا برای شورای عالی هماهنگی اقتصادی زمان مشخص شود تا مجلس از تصمیم گیرها به دور نباشد. اگر مجلس شورای اسلامی به خود نیاید به مرور  ضعیف و کمرنگ می‌شود و سال‌های بعد مردم شاهد آثار آن خواهند بود. آن زمان دیر است و باید باز برای مردم سالاری هزینه پرداخت کرد. در این موضوع بیشترین تقصیر را متوجه هیات رییسه مجلس و آقای رییس می دانم. علی الظاهر ایشان در شورای عالی هماهنگی اقتصادی جایگاه‌شان محفوظ است و مجلس شورای اسلامی را فراموش کرده‌اند. شاید تا آن روز که مقام معظم رهبری با درایت خود به آرای مردم احترام می‌گذارند مشکلی پیش نیاید، ولی ادامه این روند در آینده برای نظام، مردم و رهبری خطرناک است.

صباغیان بافقی عنوان کرد: تضعیف هر نهادی در نظام چه ولایت فقیه، شورای نگهبان، چه دولت، قوه قضاییه و چه مجلس شورای اسلامی به صلاح نیست هیچ نهادی نباید تضعیف شود. به خود آییم تا این مجلس و امانت را به دست وکلای بعدی برسانیم. تشکیل هیات نظارت بر اجرای سیاست های کلی امری واجب است. این هیات باید به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام کمک کند،  ولی نباید دستگاه جدیدی در کنار شورای نگهبان تشکیل شود،‌ بلکه باید در صورت لزوم از مسیر قانونی خود ایجاد شود، چرا که فقط شورای نگهبان طبق قانون می‌تواند مصوبات مجلس شورای اسلامی را تایید یا رد کند.

نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اگر در این شرایط اقتصادی نمی‌توانیم برای مردم کاری انجام دهیم ما مسئولان 30 تا 50 درصد حقوق خود را کاهش دهیم. سران قوا و رییس مجلس در این کار پیشقدم شوند. این جانب این کار را انجام می‌دهم تا زمانی که شاهد بهبود وضعیت اقتصادی کشور باشیم. این موضوع را به مجلس شورای اسلامی اطلاع خواهم داد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب نماینده مهریز یزد کاهش حقوق منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۸۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه گفت: رئیس دستگاه قضا در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به سفر هفته گذشته هیأت عالی قضائی به استان هرمزگان، از فعالیت‌های گسترده‌ای که طی دوره اخیر در راستای ارتقای خدمت‌رسانی در این استان صورت گرفته است، قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه بررسی‌های میدانی نشان می‌دهند که وضعیت بنادر، گمرکات، انبارهای اموال تملیکی و پارکینگ‌ها در استان هرمزگان، نسبت به بازدید پیشین رئیس قوه قضائیه در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ به شکل قابل توجهی بهبود یافته است، گفت: هماهنگی مدیران بخش‌های مختلف در استان هرمزگان توانسته است بسیاری از مشکلات قدیمی این استان در حوزه‌های مختلف را رفع کند.

جهانگیر تصریح کرد: ساماندهی پارکینگ‌ها، مرتب‌سازی انبارها، تخلیه کالاهای رسوبی از بنادر و همچنین تسریع در ترخیص کالاهایی که زمان انقضای آنها نزدیک بوده است، از جمله اقدامات مثبت صورت گرفته طی دوره اخیر در بنادر، گمرکات و اموال تملیکی استان هرمزگان محسوب می‌شوند.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به عدم اتصال سامانه‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی در استان هرمزگان گفت: با توجه به اینکه این عدم اتصال می‌تواند زمینه‌ساز بروز سوءاستفاده‌ها و مشکلاتی باشد، مقرر گردید سازمان بازرسی با همکاری سایر بخش‌های اجرایی، رفع این مشکل را پیگیری کند.

جهانگیر افزود: از سوی دیگر با توجه به صدور برخی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی که تولیدکنندگان، واردکنندگان و سرمایه‌گذاران را با مشکلاتی روبرو می‌کند، در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر گردید دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی، با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط تلاش کنند سازوکاری طراحی شود که صدور بخشنامه‌ها با کارِ کارشناسیِ قبلی باشد و شرایط به گونه‌ای نباشد که خود بخشنامه‌ها، زمینه‌ساز بروز مشکلاتی شوند.

وی با اشاره به کمبود تجهیزات و آزمایشگاه‌ها در بنادر که بعضاً باعث رسوب، ماندگاری و فاسد شدن مقادیر زیادی کالا می‌شود، گفت: در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر شد که سازمان بازرسی در راستای حل مشکل کمبود آزمایشگاه‌ها در بنادر، کوتاه‌سازی زمان استعلامات و کاهش ارجاعات کالاها، جلساتی را با دستگاه‌های ذیربط برگزار کند و نسبت به رفع این مشکل اقدام کند.

جهانگیر در پایان گفت: سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، همه ما باید تلاش کنیم هر حرکتی که بخواهد مانعی بر سر راه این مسیر ایجاد کند را برطرف کنیم؛ امیدواریم با تلاش جهاد گونه دولت و بخش‌های مختلف از جمله قوه قضائیه بیش از پیش شاهد اجرایی شدن این شعار در سال جاری باشیم.

کد خبر 6098473

دیگر خبرها

  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس